Pasji frizer
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Hey!
Mene pa zanima, kam vozite stričt svoje pse? Zelo bom vesela, kakšnega koli naslova, kam se obrnit na področju Prekmurja ali Štajerske. Doma imam višavsko terierko in je potrebna striženja in trimanja. Zato prosim za nasvet in vaše izkušnje. Telefonske številke in kontakte mi prosim pošljite na ZS. :runningdog:
Mene pa zanima, kam vozite stričt svoje pse? Zelo bom vesela, kakšnega koli naslova, kam se obrnit na področju Prekmurja ali Štajerske. Doma imam višavsko terierko in je potrebna striženja in trimanja. Zato prosim za nasvet in vaše izkušnje. Telefonske številke in kontakte mi prosim pošljite na ZS. :runningdog:
Just dance!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Se bom kar tule "uštulila", ker je ravno taprava tema za moje vprašanje. Tole tudi mene zanima, zato bi prosila, če tudi meni kdo posreduje naslove po ZS.
Hvala že vnaprej!
Hvala že vnaprej!
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Jst vem sam za Kosmatega princa v Celju, oni so res priznani in mi vozimo kužka 1uro stran, sam da ga tam ostrižejo
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov