Pasje pokopališče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Kar je za nekoga hudo ni nujno najhujše tudi za drugega. Če si želela poudariti, da je izguba sočloveka tista najhujša, potem se žal motiš. Zate ja, za druge ne. Vsaj po svoje doživlja svet, ljudi in nenazadnje živali in prav je tako.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Očitno si narobe razumela tisto trditev o lončnicah ... Recimo, da bi se ta pokopališča blazno prijela - bi bila kmalu vsa prosta zemljišča polna spodobno pokopanih ljubljencev. Meni OSEBNO se zdi stvar smešna. Pa vem, da ni lahko izgobiti svojega kosmatinčka, se je tudi meni zgodilo, pa smo ga pokopali v bližini hiše.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
jst se pa spomnim ko sem bila majhna da je enkrat en gospod govoru da ga bo ustanovil...ampak ga pol ni....skoda
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ženska napisal/-a:Očitno si narobe razumela tisto trditev o lončnicah ... Recimo, da bi se ta pokopališča blazno prijela - bi bila kmalu vsa prosta zemljišča polna spodobno pokopanih ljubljencev. Meni OSEBNO se zdi stvar smešna. Pa vem, da ni lahko izgobiti svojega kosmatinčka, se je tudi meni zgodilo, pa smo ga pokopali v bližini hiše.
sicer že staro, ampak useen.
Smešno je privoščit nekomu,ki je biu tvoj ljubljenec douga leta, ki ti je nudil veselja, topline, ljubezni in ga na koncu konceu primerjati še z lončnico?
zanimivo....
kaj pa ljudje, ki živijo v blokih?Kam naj pokopljejo svojega ljubljenca, naj skopljejo asfalt?
Pa pokopavanje živli iz takšnih in drugačnih razlogou na vrtovih hiš ni dovoljeno.Mi imamo socer pokopane naše ljubljence, z izjemo psa, katerga so pač mogl odpeljat, ampak če bi kej ustanovili pasje/mačje pokopališče nebi imela nič proti.Če je lahko tok ene sodrge pousod, mislm da tak pokopališče nebi dost škode naredu.vsekakor jst svojim živalim privoščim dostojno žiulenje ko so tu in ko jih ni več.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
*purple* se strinjam s tabo...jaz imam sicer svoje zivali raje pokopane doma ampak imam pac tako moznost ker zivim v hisi....
spomnim se da je nekaj casa nazaj prijateljica pokopala zelvico.zivela je v bloku tako da je imela problem kam naj jo pokoplje.no odlocila se je da jo bova pokopali nekje v gozdu (bili sva se majhni). no spomnim se kako je bilo njej teden kasneje hudo, ker ni vec nasla drevesa kjer jo je pokopala...se mi zdi zalostno. sam problem je biu pa ze to da ni vedela kam...
spomnim se da je nekaj casa nazaj prijateljica pokopala zelvico.zivela je v bloku tako da je imela problem kam naj jo pokoplje.no odlocila se je da jo bova pokopali nekje v gozdu (bili sva se majhni). no spomnim se kako je bilo njej teden kasneje hudo, ker ni vec nasla drevesa kjer jo je pokopala...se mi zdi zalostno. sam problem je biu pa ze to da ni vedela kam...
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Zdravo!
Obujam staro temo, odprto v času, ko pokopališča za živali v Sloveniji še ni bilo. No, zdaj je, pa me zanima, če je kdo tam že pokopal svojega ljubljenčka. Za faks pišem reportažo, zato bi bla ful vesela, če bi se kdo bil pripravljen z mano na kratko pogovoriti o takšni izkušnji.
Hvala
Obujam staro temo, odprto v času, ko pokopališča za živali v Sloveniji še ni bilo. No, zdaj je, pa me zanima, če je kdo tam že pokopal svojega ljubljenčka. Za faks pišem reportažo, zato bi bla ful vesela, če bi se kdo bil pripravljen z mano na kratko pogovoriti o takšni izkušnji.
Hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov