najlepše: Shaya (šaja) Apple (epl) mi pa ne potegne sploh...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Mi mamo pa papagaja Jaka prejšn je bil pa Izi.
Pol mamo dve mački, ena je Luna, druga pa Šaci.
Mamo tut psa k mu je ime Arni.
En prejš je bil Murat, še pred njim smo mel psa po imenu Oskar.
Drugače pa moji staristarši so imel psa po imenu Taras.
supeLLka** še vedno šaja drugače mi je pa daleč najlepše ime za psiško šana... (moji naslednji bo zih tko ime)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
jaz pa dobim v torek domov samčka maltežana in se še zdaj ne morem odločit za ime...že dolgo mi je všeč Tai, ampak se že tud ves mescev hecamo kak bi lahko bil Lumpi in je zdaj vsem ostalim postalo to tak všeč...jaz pa imam dvome, ker mi je sicer všeč pa smešno ime, ampak mi ne deluje kot ime, ampak bol kot pridevnik...če bo pa Tai, ga bom pa tak klicala večinoma Taiči Katero ime predlagate?
*¤* It''s the little things that drives me crazy *¤*
Mi smo imeli 15 let pritlikavo kodrico Kalo, ki nam je bila v veliko veselje.
Zdaj psa nimamo več, zato moram "počohat" kakšnega tujega. Tako me je na Luninem festivalu navdušil policijski pes Arni.
Naš prvi pes, nemški ovčar je bil Delf.
Gladkodlaki prinašalec je bil Til.
Pudel je bil Pepe.
Borderska ovčarka, ki pa je še vedno živa pa je Zara
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
Od znankine šefica je imela psicko Brasil, zdaj pa ima tudi psicko Rio Ni da ni
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Jaz pa sem na regiju letos spoznala eno punco, ki je imela dva psa: Nesta in pa Ziggy prav simpatično.. in je rekla, da ko je huda na njuju se sam zdere Marlyja in jo ubogata, hehe