Pasja imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Enkrat sem slišala, da je bilo psu ime Stop Malo noro ime se vam ne zdi?
Smešno je bilo enkrat, ko smo bili na morju, je ena gospa klicala psa, z imenom Boj. Klicala ga je tkole: Bojčiiiii, Bojčiiiii... im mi vsi čakamo enga luškanga knedlčka, ampak izza ovinka prleti nemška doga mi pa sam
Smešno je bilo enkrat, ko smo bili na morju, je ena gospa klicala psa, z imenom Boj. Klicala ga je tkole: Bojčiiiii, Bojčiiiii... im mi vsi čakamo enga luškanga knedlčka, ampak izza ovinka prleti nemška doga mi pa sam
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Tud jaz mam psa doma. To je naš drugi pes. Potem, ko nam je prvi umrl, smo šli v azil po tega, ki ga imamo zdaj. Tam je slišal na ime Aro, ki pa nama s sestro nikakor ni bilo všeč - preveč starinsko za sladkega mladička, zato sva ga začeli klicati Ari. En zamenjan samoglasnik in big difference, vsaj za najine pojme.
No, Ari pa ne sliši samo na ime Ari, ampak sem iz tega imena nardila še različne izpeljanke: Arič, Arošan, Ariel, Arči ...
Lep pozdrav vsem ljubiteljem psov,
K.
P. S. Prvi pes je bil pa Floki.
No, Ari pa ne sliši samo na ime Ari, ampak sem iz tega imena nardila še različne izpeljanke: Arič, Arošan, Ariel, Arči ...
Lep pozdrav vsem ljubiteljem psov,
K.
P. S. Prvi pes je bil pa Floki.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
pr nas mamo psa z imenom ago. tako ima rodovniško ime in tako je pač tud ostalo. smo mel pa psico z imenom cina. sem pa tud jst mela žival z imenom floki. bla je pa mačka
ma pa en kolega bernardinko, ki ji je ime lena. zato, ker je res lena
ma pa en kolega bernardinko, ki ji je ime lena. zato, ker je res lena
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov