Pasja imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 325 prispevkov
• Stran 20 od 22
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
- strawberry_22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2009
- Kraj: Škofja Loka
Jst mam tud psa, 9let starga zlatga prinašalca ime mu je Spike oz. Spajk. Pa mi je fuul všeč ta ime, pa še paše mu.
Drugač so mi pa še lepa imena... Bob, Ron, Car, Aladin,... pa še bi lahko naštevala, mam velik imen, k so mi všeč.
Drugač so mi pa še lepa imena... Bob, Ron, Car, Aladin,... pa še bi lahko naštevala, mam velik imen, k so mi všeč.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni sta za večje pasme lepi imeni Ago in Tyson (izg. Tajson, tudi če se napiše tako kot se prebere je lepo ime). Ago je drugače nemški kratkodlaki ptičar, ki ga ima moj stric in sem se dokaj navdušila nad to pasmo. Je ful lepo vzgojen in me sploh ni motilo, ko se je mirno sprehajal po njihovi jedilnici, medtem ko smo mi jedli.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Tyson je res kjut,midva z mojim sva se odločila,da če bova vzela samčka pa če bo meu mau tko čudne zobe mu bova dala ime Ronaldo če bo pa punčka pa verjetno Chanel
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Js poznam eno žensko k ma psa z imenom Taxi . Drgač pa en moj sosed ma zlatga prinašalca k ma skoz rutko zavezano okrog vratu, ime mu je pa Shadow - ful mu sede ime, pa še s tisto rutko, prov hud je .
Blue mi je tud všeč ime, js bi svojmu dala ime Coco . To pa zato, kr sm mela papagajčka Kokija.
JOJ! Neki sm se spomnla, kak mesec nazaj sem bla v Porotorožu, sedim v enem lokalu na kavi in gresta lih mim dve blondinki po "promenadi", ena je mela dve čivavi, eno spuščeno, drugo pa na povodcu. In je una k je bla spuščena nekam začela laufat in se taprva blondinka dere "Dolce, Dolce, sem pridi!" Ko je vidla, da je Dolce ne posluša, pa pravi ona tadrugi blondinki "Daj prosim te primi Gabbano!" in se napoti proti Dolcetu hahahah, jaz sem se tako smejala. Ne vem al se sam men zdi al kaj, sam men so ta imena ala Gucci, Chanel in ne vem kaj še vse ful smešna . Hahahh zdej sm se spomnla, moj bi lahk biu Hugo Boss, al pa kupm dve čivavi, en bo Hugo, drug pa Boss Čeprov če bi biu samo Hugo niti ne bi blo tok slabo
Blue mi je tud všeč ime, js bi svojmu dala ime Coco . To pa zato, kr sm mela papagajčka Kokija.
JOJ! Neki sm se spomnla, kak mesec nazaj sem bla v Porotorožu, sedim v enem lokalu na kavi in gresta lih mim dve blondinki po "promenadi", ena je mela dve čivavi, eno spuščeno, drugo pa na povodcu. In je una k je bla spuščena nekam začela laufat in se taprva blondinka dere "Dolce, Dolce, sem pridi!" Ko je vidla, da je Dolce ne posluša, pa pravi ona tadrugi blondinki "Daj prosim te primi Gabbano!" in se napoti proti Dolcetu hahahah, jaz sem se tako smejala. Ne vem al se sam men zdi al kaj, sam men so ta imena ala Gucci, Chanel in ne vem kaj še vse ful smešna . Hahahh zdej sm se spomnla, moj bi lahk biu Hugo Boss, al pa kupm dve čivavi, en bo Hugo, drug pa Boss Čeprov če bi biu samo Hugo niti ne bi blo tok slabo
-
Coco.Chanel.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
Naš hrt je biu Princ, tak da meni je to najlepše ime za kužeka
- BabyG
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2009
Moja psička se kliče Chanel.
Poslikava nohtov - Vse o poslikavi nohtov in nohtih nasploh!
Prvi neprebran prispevek • 325 prispevkov
• Stran 20 od 22
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]