Oblačila za pse
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- rastalove
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2005
tut men se zdijo teli kužeki prav bogi... K jih cote zapotegujejo, cukajo... Če so zdravstveni razlogi se strinjam, drugače pa ne.
Si pa ne predstavljam moje Kavkaške ovčarje, da bi z bundo okol laufali... Čist mim! Sej zato jim je narava dala dlako, ne pa da jih ljudje spreminjajo v dojenčke in se s tem preseravajo. Me prav zanima kaj si boge živalce mislijo o tem... BEDARIJA!!!
Si pa ne predstavljam moje Kavkaške ovčarje, da bi z bundo okol laufali... Čist mim! Sej zato jim je narava dala dlako, ne pa da jih ljudje spreminjajo v dojenčke in se s tem preseravajo. Me prav zanima kaj si boge živalce mislijo o tem... BEDARIJA!!!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
SIEENA napisal/-a:Jst bi to prepovedala.
ahaha.. jaz tudi.
ok, tisti psi, ki imajo zelo kratko dlako naj kr nosijo kakšen plašček pozimi, drugače pa a-a!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
kokr sm jst brala na to temo, to ni noben mučenje psov, ampak jim sam pomaga,ščiti jih, še posebej kratkodlake pse..in zakaj bi blo to mučenje?mal morš psa naučit na to,pol mu je pa čist kul k ni ves premrazen pa moker!..in zakaj ne bi psa kulsko oblekl če ga že oblačimo, a vi k greste vn si tud kr neki gor navrzete al hočte zgledat ok?
ne rečem da daješ psu kšne krznene al pa usnene bundice gor,to je mimo, sam kšno lepo jaknco,majčko..zakaj pa ne
ne rečem da daješ psu kšne krznene al pa usnene bundice gor,to je mimo, sam kšno lepo jaknco,majčko..zakaj pa ne
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
to je men kr neki. Dobr če je iz zdravstvenih razlogov pa to, pol čist razumem, drugač pa čist odvečno preseravanje....ampak čopki na višavskih terierjih so ma čist kjutkani....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Marateja: višavski terierji nimajo dlake za čopke delat, tist so maltežani. Js mam namreč duma višavsko terierko, tko da vrjem da vem kašno dlako ma
Drgač sm pa js za plaščke,ampak proti tistim drugim načičkanim cujncam (čeprou eni prou posrečn zgledajo). Sploh pa to ni nobeno mučenje živali. Js nvem zakaj bi mojo kužiko pozim mogl tok zebst, če ma pa karirast plaščk, k je čis nč ne zateguje in ne mot. K pride pozim iz snega se revca čist trese od mraza, nvem kaj je pol narobe s tem, da ji oblečm plaščk?! Ok, res ne morš oblačt tistih ta velkih psou u plašče, sj takih ogromnih sploh še nikjer nism zasledila, sicr mi pa to tut ne bi zgledal. Pa še neki je-nimajo usi psi poddlake, k bi jih varovala pred hudim mrazom, zato plaščk res ni odveč! Glede dežnih plaščkou pa: mislm da so praktični predusm za pse k živijo u stanovanju, da niso celi premočeni, kr pač n morš psa vedno k dežuje kopat, kr to ni zdrau. Če ga pa ne skopaš, pa smrdi od deževnce, tko da spet ni nč slabga u plaščkih...
Drgač sm pa js za plaščke,ampak proti tistim drugim načičkanim cujncam (čeprou eni prou posrečn zgledajo). Sploh pa to ni nobeno mučenje živali. Js nvem zakaj bi mojo kužiko pozim mogl tok zebst, če ma pa karirast plaščk, k je čis nč ne zateguje in ne mot. K pride pozim iz snega se revca čist trese od mraza, nvem kaj je pol narobe s tem, da ji oblečm plaščk?! Ok, res ne morš oblačt tistih ta velkih psou u plašče, sj takih ogromnih sploh še nikjer nism zasledila, sicr mi pa to tut ne bi zgledal. Pa še neki je-nimajo usi psi poddlake, k bi jih varovala pred hudim mrazom, zato plaščk res ni odveč! Glede dežnih plaščkou pa: mislm da so praktični predusm za pse k živijo u stanovanju, da niso celi premočeni, kr pač n morš psa vedno k dežuje kopat, kr to ni zdrau. Če ga pa ne skopaš, pa smrdi od deževnce, tko da spet ni nč slabga u plaščkih...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Men to sploh ni všeč...kakemu takemu peseku kjokr je boksar al pa doberman kako rutko okol toja drugače pa ne...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Meni so všeč oblekice za pse, ampak samo za tiste res male pasme. Sem pa vidla zanč enga mislim da je bil mops, v takem hudem dežnem plaščku (tisti dan je deževalo) da sem prav debelo pogledala. Mislim, da je imel gor še eno priponko oz zlato ketnco nekaj v tem smislu, tko prav na fensi je bil
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Podpiram oblačilca za male, oguljene in suhe pasme, k jih dejansko zna zebst ... Al pa pelerince, da ni čis do kože premočen, pa če ga maš u stanvajnu, da se ne oceja in ga ni treba skos sušit ... Use ostalo mi je pa .
Sm vidla zanč dobermana u copatkah ... Sam zdej ne vem, a je meu to zarad kšnih zdraustvenih težau al za okras, vem sam, da je revež res smešn zgledu .
Sm vidla zanč dobermana u copatkah ... Sam zdej ne vem, a je meu to zarad kšnih zdraustvenih težau al za okras, vem sam, da je revež res smešn zgledu .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
- Kraj: Idrija
Mučenje živali!
( Razen če bi bil to nek zdravstveni razlog! )
( Razen če bi bil to nek zdravstveni razlog! )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov