SWEETprinces napisal/-a:ja itak. ti dam cisto prav. plascki pulovrcki so ok. bikinke ca pse so mucenje zivali!
no, osebno ne mislim, da je glih mučenje, ampak meni ni niti približno všeč

SWEETprinces napisal/-a:jap....ovratnica je lahko modni dodatek poleti...ostalo ne
SWEETprinces napisal/-a:Če je pa še modno zasnovan pa to ne povzroča trpljenja psu (namenjeno tistim, ki se zgražate nad tem, če ima pes malo jaćo ovratnico, ketnco, povodec, torbo v kateri se ga prenaša usw.).
Tamala_mrha napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:jap....ovratnica je lahko modni dodatek poleti...ostalo ne
Zakaj pa samo poleti? Mislim saj ovratnico itak more met več ali manj skos gor, če ne zaradi drugega potem zato, da se ve čigav je. Če je pa še modno zasnovan pa to ne povzroča trpljenja psu (namenjeno tistim, ki se zgražate nad tem, če ima pes malo jaćo ovratnico, ketnco, povodec, torbo v kateri se ga prenaša usw.). Nad oblekicami sicer nisem nekaj ful navdušena, se mi pa vseeno ne zdi vredno zgražanja (razen kakšna nepotrebna obuvala ala copatki za psa). Kot da ni že dovolj nekih drugih stvari, nad katerimi bi se naj zgražali, se nekdo vtakne v to, če ima pes palerinco ali plašček gor v mrzlem vremenu. Oh, gimme a break.
frigga napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:Če je pa še modno zasnovan pa to ne povzroča trpljenja psu (namenjeno tistim, ki se zgražate nad tem, če ima pes malo jaćo ovratnico, ketnco, povodec, torbo v kateri se ga prenaša usw.).
''Ketnca'' ni ovratnica kot modni dodatek, ampak je ovratnica s posebnim namenom (zatezna ali polzatezna), ki jo je treba znat uporabljat, zato gredo meni osebno skrajno na živce ljudje, ki jo dajo psu samo zato, ker je videti kul.