Muhe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Res ne vem kdo je biu tolko neumen, da se je zmislu muhe!
Ko mi te živali najedajo žiuce. Lih se fajn vržem na kauč in pol mi začnejo lezt po nogah. In pol se lotim samo gledat kje je kaj, da jih počim.

Ko mi te živali najedajo žiuce. Lih se fajn vržem na kauč in pol mi začnejo lezt po nogah. In pol se lotim samo gledat kje je kaj, da jih počim.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
mene čist nč ne motjo.. kr jih v našem stanovanju ni
Pr moji babici majo kmetijo in ogromno muh. In potem tisto ubijajo z metlicami..morišče muh.. in kr mrtve ležijo tam na tepihu npr. in jaz sm pomoje še kdaj stopila na tista trupla od muh..
Uf, ja mi pa grejo na živce.. k grem s kolesom kam in se pri tem potim.. Sploh me ne pustijo pri miru kakšni 2 muhi takrat

Uf, ja mi pa grejo na živce.. k grem s kolesom kam in se pri tem potim.. Sploh me ne pustijo pri miru kakšni 2 muhi takrat

-
cookie.monster - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
- Kraj: Stara Nova vas
joooj muhe jaz jih tak mrzim. še posebej ko se na hrano spravijo
pa bogve kje so že bile pa kaj so jedle pa kolko bakterij prenašajo. jih rajši z flacko pa je mir
ne uporabljam pa tistih lepljivih trakov ker se tam muha res muči pa muči preden umre s flacko pa ck pa je ni več med nami

-
skuštranka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
Mi jih mamo tudi zadnja dva tedna za znoret
So pa vsaj mačku zanimive, ko jih lovi 

- yosephine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2008
majaoko, sej nimam komentarja zate-mislm....absurd. Žalostno. Učasih se pa res pol človek tko vpraša kdo takim pusti živeti al kwa?? Najlažje se je spravlat na šibkejše. Da te ni sram. Nevzgojena si-kaj nevgojena-naravna inteligenca na podnu pa še nižje. Sicer pa ne vem kaj bi blo narobe z muhami? Odpreš okno in gre čez neki minut sama vn. Še bl enostavno pa je, da si daste mreže narest na okna in vas noben ne bo motu. A je to problem?
Ne vem res kaj je z vami folk, da vam gre ena 1cmx1cm mejhna stvarca na živce. Če sam pogledam kok vas je takih napisal, k jo usekate, še boljš noge prvežete na nitko...Zato pa ni čudno da je tak zj**** svet kot je.
Ne vem res kaj je z vami folk, da vam gre ena 1cmx1cm mejhna stvarca na živce. Če sam pogledam kok vas je takih napisal, k jo usekate, še boljš noge prvežete na nitko...Zato pa ni čudno da je tak zj**** svet kot je.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Jaja, muhe so res nadležne živalce, mi jih mamo tudi kr nekaj, največ v kuhni, ko jim hrana zadiši... pol pa lazijo po vsem, kar daš na mizo in vprašanje, kje vse so že prej lazle... jaoo
Drgač pa me čudi, da še komarji nimajo svoje teme (če nisem spregledala), ki so še veliko bolj nadležni od muh...
ravno zdaj mi en neprestano brenči okrog ušesa... :fight: 

Drgač pa me čudi, da še komarji nimajo svoje teme (če nisem spregledala), ki so še veliko bolj nadležni od muh...

Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Cjooo, letošnje poletje me z obiskom niso počastil pajk(c)i, ampak ceu konvoj muh in mušic
...
Treba je luftat, zamrežt useh okn resnično ne mislm (lepo je met jasno sliko, skoz mrežco to pač ne gre), toučem po teh nadležnih bitjih tut ne use pouprek, ampak čakat, prost in se ubijat usakič, k si želim nadlogo pospremt na luft, tut ne gre
...
In bl k na stežaj odpiraš okn, bl trape rinejo u žaluzije, letvice, rešetke, lukne. In pol brni pa brni pa brni tm nekje umes, kjer se je sploh ne da zbezat vn. Argh
.

Treba je luftat, zamrežt useh okn resnično ne mislm (lepo je met jasno sliko, skoz mrežco to pač ne gre), toučem po teh nadležnih bitjih tut ne use pouprek, ampak čakat, prost in se ubijat usakič, k si želim nadlogo pospremt na luft, tut ne gre

In bl k na stežaj odpiraš okn, bl trape rinejo u žaluzije, letvice, rešetke, lukne. In pol brni pa brni pa brni tm nekje umes, kjer se je sploh ne da zbezat vn. Argh

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov