Morski prašiček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
^ne, ma saj ne bi bile, ne vem, kar nekaj me je zgrabilo zdaj, da nisem vec prepricana... ne vem, res ne. Najverjetneje bom vse skupaj nekam spravila, dokler ne bom cist prepricana
Ja, blo mi je receno, da zivijo tudi tako dolgo lahko, pa ena prašička, ki sem jo imela nazadnje, je živela celo 8 let!!!
Ja, blo mi je receno, da zivijo tudi tako dolgo lahko, pa ena prašička, ki sem jo imela nazadnje, je živela celo 8 let!!!
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Resno, da živijo tako dolgo tudi?? wuuhuuu
Dej no dej Lara.. kaj ga serješ
Pejd jih malo v kakšno trgovino z živalcami pogledat & js sm itak čist otročja ko jih vidim Pr nas se pol hiše ni strinjalo, da jih nebi meli.. še ena obveza več.. + da teh podgan pa že nebo v naši hiši
Ah, samo en pogled je bil potreben zdej pa kr tekmujemo komu bojo posvetile več svoje pozornosti, da nebi o tem, da jim je vsa svinjarija takoj oproščena (naše prinčipese pač)
Dej no dej Lara.. kaj ga serješ
Pejd jih malo v kakšno trgovino z živalcami pogledat & js sm itak čist otročja ko jih vidim Pr nas se pol hiše ni strinjalo, da jih nebi meli.. še ena obveza več.. + da teh podgan pa že nebo v naši hiši
Ah, samo en pogled je bil potreben zdej pa kr tekmujemo komu bojo posvetile več svoje pozornosti, da nebi o tem, da jim je vsa svinjarija takoj oproščena (naše prinčipese pač)
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Jaz sem se ravno vrnila od veterinarja. Pujska sem peljala uspavat, ker je bil že star in se je že full mučil (je umiral). Full mi je blo hudo, ko sem gledala kako mu daje inekcijo in kako je umrl.
Pa ravno včeraj sem mu kupila hrano... če jo katera hoče?
Pa ravno včeraj sem mu kupila hrano... če jo katera hoče?
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
pr nas morskega prasicka ni mama hotla
pol pa sva sla en dan s fotrom, pa sva ga kr kupla
in k sva ga prnesla domov se je mama cist prilepla nanj, in ga je mela najraj(se bl k jst ). no potem je pa po 6 letih sel pa-pa
sam je bla pa neka lepa izkusnja met to zvalco doma.. cist nekej druzga.. oglasanje k je lacen, itd.. ze skor govort je znal
pol pa sva sla en dan s fotrom, pa sva ga kr kupla
in k sva ga prnesla domov se je mama cist prilepla nanj, in ga je mela najraj(se bl k jst ). no potem je pa po 6 letih sel pa-pa
sam je bla pa neka lepa izkusnja met to zvalco doma.. cist nekej druzga.. oglasanje k je lacen, itd.. ze skor govort je znal
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
helou
spet mal obujam temo to pa zato ker sem danes domov pripeljala novega družinskega člana puska Melkijada rekli so mi da je fantek... ampak ker bi mu rada spriskrbela prijetno družbo nasprotnega spola, me zanima, če lahko tud sama preverim kašnega spola je? se kej vidi če pogledaš spodi?
drgač pa kukr sem brala o pujskih pravjo, da se kar ujamejo z drugimi in da jim tud mladičkov ni problem narest. jst bi jih kr vzrejala ma kera izkušnje s tem?
spet mal obujam temo to pa zato ker sem danes domov pripeljala novega družinskega člana puska Melkijada rekli so mi da je fantek... ampak ker bi mu rada spriskrbela prijetno družbo nasprotnega spola, me zanima, če lahko tud sama preverim kašnega spola je? se kej vidi če pogledaš spodi?
drgač pa kukr sem brala o pujskih pravjo, da se kar ujamejo z drugimi in da jim tud mladičkov ni problem narest. jst bi jih kr vzrejala ma kera izkušnje s tem?
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
moj je pred dvema tednoma poginil... sedaj imam še samo enega zlateka malega...mi je bilo full hudo..pa še sedaj mi je...ker se res navežeš na te male žverce...je kar bolj prazno brez njega...ta mali pa je tudi komaj sedaj prišel malo k sebi...zanimivo kako so lahko tudi živali žalostne...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
oi
nisem še nikol mela mpja, rekli so mi da je fantek ampak sem se hotla še sama prepričat, prej sem pa prašala če se kej vidi, da ga nebi brezveze obračala zdej ko še ni čist domač... ga mam komej en dan. no sej sem pogledala in mislm d ma luleka
nisem še nikol mela mpja, rekli so mi da je fantek ampak sem se hotla še sama prepričat, prej sem pa prašala če se kej vidi, da ga nebi brezveze obračala zdej ko še ni čist domač... ga mam komej en dan. no sej sem pogledala in mislm d ma luleka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov