Morski prašiček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- senker1987
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2010
Jaz imam tudi enga posebnega morskega prašička. Nevem točno kak se reče pasmi ampak je čisto krvni neki avstralski nevem kaj
za jest mu devam: seno, solato, korenje, jabolko, in mešanico v škatli ki jo prodajajo v zoo trgovinah. poleti pa ga dam na travnik in v ograjico. Če ga pustim dam celi dan bo travo zglodal do zemle
Najboljše za podlago v kletki je žagovina ker se vse opivne v njo in ni vonja nobenega
za jest mu devam: seno, solato, korenje, jabolko, in mešanico v škatli ki jo prodajajo v zoo trgovinah. poleti pa ga dam na travnik in v ograjico. Če ga pustim dam celi dan bo travo zglodal do zemle
Najboljše za podlago v kletki je žagovina ker se vse opivne v njo in ni vonja nobenega
JUHU
- Bibaaaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2010
Jaz imam 2 morska prašička..Ime jima je Lilly in Reppka..Obedve sta samički..Stari sta leto in 4 mesece. Hranim ju z solato, korenjem, jabolki, oz.z različno zelenjavo in sadjem..učim ju trikce npr. gor (da se postavita na zadnje noge)..dobila sem ju pri rejcu, bili sta čisto nesocjalizirani, zato če že kupuješ mp-ja skrbno izberi leglo...Zdaj sta že navajeni name..
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
pozna kdo koga ki bi prodajal/oddajal morske prašičke? sem se odločila, da bi imela eno kepco ali 2 doma, pa ne bi rada kupovala v trgovini, ker sem imela slabe izkušnje s hrčki, kuplenimi v trgovini. če ima kdo kakšno info, kontakt, bi bla zlo vesela
You make me smile, please stay for a while
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov