Morski prašiček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Jaz svojih dveh pujskov nikoli nisem kopala, ker se mi je pač zdelo neprimerno (nevem zakaj). Ena je napisala, da je pujska pobožala pri ritki in je začel cviliti... ja tako odreagirajo če jih v bližini ritke božaš
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ojla... jaz sem pa danes dobla morsko prašičko... je tak zlata... prej sem mela hrčka pa mi je umrl in sem rekla da si ne bom novega kupla, ker ta živalca prehitro umre, morski prašički ap živijo 6 let, nekateri pa še veliko dlje...
prebrala sem že nekaj vaših izkušnej z morskimi prašički... zanimivo... bom morala še mojo malo opazovat, pa potem napišem semkaj še moje izkušnje
prebrala sem že nekaj vaših izkušnej z morskimi prašički... zanimivo... bom morala še mojo malo opazovat, pa potem napišem semkaj še moje izkušnje
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
ii, welcome to the club
prašički so zakon, me pa zanima na kolko časa jim ve pucate kletko? glede na to da ful kakajo je treba kar usak dan mal prepucat, samo če jim pa vsak dan menjaš tiste brikete za po tleh jih pa ful porabiš.. jaz sem probala z žagovino ampak se ne obnese dobro, ker se prehitro razmoči, tko da bom ostala pri briketih..
prašički so zakon, me pa zanima na kolko časa jim ve pucate kletko? glede na to da ful kakajo je treba kar usak dan mal prepucat, samo če jim pa vsak dan menjaš tiste brikete za po tleh jih pa ful porabiš.. jaz sem probala z žagovino ampak se ne obnese dobro, ker se prehitro razmoči, tko da bom ostala pri briketih..
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ne vem jaz še mam mladička, in mislim, da ne bo velike nesnage...
sem pa za podlago ji dala kar seno pa žagovino... bom vidla kako dolgo bo trajalo, prej ko bom morala zamenjat...
mene zanima če imajo ti prašički močen vonj, ker jaz ga imam trenutno s kletko vred v moji sobi, v kateri je čez poletje kar precej toplo in ponavadi se takšen vonj še močneje voha... upam, da ne bo prevelike sile, drugače jo bom prestavila pa v malo večjo sobo, ampak tam je tudi bolj senčno, jaz pa bi rada, da bi moja prašička imela dovolj svetlobe...
aja pa še nekaj glede vode...
zdajšni lastnik mi je rekel,d a jim ni dal vode, ker jo baje dobijo dovolj s hrano, pa tudi na netu sem prebrala, da te živalce ne potrebujejo veliko vode... ampak mislim da je sveeno bolje če ji dam vodo... aja pa še to... kaj je boljše nastavit vodo v skodelico ali tisti napajalnik za prašičke?
sem pa za podlago ji dala kar seno pa žagovino... bom vidla kako dolgo bo trajalo, prej ko bom morala zamenjat...
mene zanima če imajo ti prašički močen vonj, ker jaz ga imam trenutno s kletko vred v moji sobi, v kateri je čez poletje kar precej toplo in ponavadi se takšen vonj še močneje voha... upam, da ne bo prevelike sile, drugače jo bom prestavila pa v malo večjo sobo, ampak tam je tudi bolj senčno, jaz pa bi rada, da bi moja prašička imela dovolj svetlobe...
aja pa še nekaj glede vode...
zdajšni lastnik mi je rekel,d a jim ni dal vode, ker jo baje dobijo dovolj s hrano, pa tudi na netu sem prebrala, da te živalce ne potrebujejo veliko vode... ampak mislim da je sveeno bolje če ji dam vodo... aja pa še to... kaj je boljše nastavit vodo v skodelico ali tisti napajalnik za prašičke?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
naš prov rad vodo pije, vsake to je na unem napajalniku, tako, da voda je pomoje obvezna. mene naš tok živcera zadne čase. mami ga je razvadla s salato in zdej vsake tok časa fehta. spleza na zadne tace in začne cvilt. najbol je k mami dam prihaja, ko sliš njene čevle po hodniku, to začne tuuult da groza.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
ja enako, k sva sama doma sploh ne tul, mene tud porajta ne. mami pa tok izkorišča da groza. smo ga zanč pelal na vrt pa ga mal spustil v solato (je samo za njega posajena, mi je ne jemo), je norel da groza. dobr da je taka reva, da si delč od nas ne upa
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Moja pujsa je mela pa ponoc mladicke tko d mamo se 2 nova pujska ... omg kak so luskani cist mali aja drgac sm pa kupla se mejhno (v trgovini) ... tko d mi ni blo nc jasn ko se je tok zredila d je bla kr se 1x vecja smo ugibal al je al ni ... ampk zdej vidmo d je
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
woo, kšn bratec jo je poseksal pazi da s ene bojo še mladički med samo, ne vem če je to dobro... jaz sem tudi hotla parček met pa mladičke, ampak sem potem ugotovila da je preveč dela, ker ni dobro da je samička breja več kot 3x na leto.. in potem bi jih mogla skos ločevat in met še kšno kletko... to pa se mi nebi dalo
-
Hehehe sj nism hotla met mladickov ... ampk kaj cm c je tko nanesl drgac sm jih pa v trgovini kjer sm jo kupila, ze obvestila da jih prinesm kr js jih nmorm met tolk ( ) (ce jih slucajno stric ne bo uzeu, jih bom res tja nesla)
-
Ma nwem, zivalc nebi nikol mogla prodat ... tud vse mucke k sm jih imela sm oddala. tko da tud c jih bom mogla v trgovino nest nbom nobenga dnarja zahtevala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov