Miške kot hišni ljubljenčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
imela...tisto luštno črno belo...ampak te živali tako grozno smrdijo, da je ni mogoče imeti v hiši...
drugače pa se dobijo posodice oziroma majhni terariji v katerih živijo..nasuješ jim žagovino...pa kupiš hrano za glodalce..pa vodico...pa še kak tunel, da se lahko igra...
moja je bila res lepa...ampak tako smrdljiva, da je kaj hitro morala odit...
drugače pa se dobijo posodice oziroma majhni terariji v katerih živijo..nasuješ jim žagovino...pa kupiš hrano za glodalce..pa vodico...pa še kak tunel, da se lahko igra...
moja je bila res lepa...ampak tako smrdljiva, da je kaj hitro morala odit...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz sem imel laboratorijsko podganco nekaj časa na obisku ker je šla lastnica na dopust...ful v redu živalca...dišala je..nežna čustbena je...sploh ni zahtevna...lupčke daje tudi in se rada crklja...pa če se je polulala je kaplco spustila...kakati je pa nisem videl...jejo pa vse živo..solato, zelenjavo, sadje...jaz samo vse jajlepše lahko rečem o teh živalicah...bila je pa taka mini mini podganica..bela z rdečimi učkami se mi zdi ali pa črnimi...ampak res srček od živalce!!! :knuddel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Imela sem miška Vladimirja
, vendar je grozno smrdel, kljub vsakodnevnemu čiščenju kletke, tako da sem ga po približno mesecu dni postregla mački za kosilo 

- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
^^ Joj,ta pa je kruta.
Jaz sem mela miško.Enkrat ta čist belo,drugič pa ta plesočo.Moje nikol niso smrdele,kot eni pravijo.Meni so ful lepe živalice.Pa nič zahtevne.Rabijo sam terarij,žagovino,kakšno hiško kamor bo šla spat,kak tulec od wc papirja,hrano in vodo.Sam škoda,ko imajo tako kratko življensko dobo..

Jaz sem mela miško.Enkrat ta čist belo,drugič pa ta plesočo.Moje nikol niso smrdele,kot eni pravijo.Meni so ful lepe živalice.Pa nič zahtevne.Rabijo sam terarij,žagovino,kakšno hiško kamor bo šla spat,kak tulec od wc papirja,hrano in vodo.Sam škoda,ko imajo tako kratko življensko dobo..

-
MIYA - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2007
jst sm mela miško doma,ker cukrček je bla ,taka črno bela,pa taka crklivka je bla,niti enx me ni ugriznla,pa pustila se je božat skos. Drgač pa ni velik dela z miško,razen to da moraš ene 2x na teden pucat žaganje,k zelo smrdi njihov urin in iztrebki.
Bom še slikco dodala jutri.
Bom še slikco dodala jutri.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
prinzessin napisal/-a:Imela sem miška Vladimirja, vendar je grozno smrdel, kljub vsakodnevnemu čiščenju kletke, tako da sem ga po približno mesecu dni postregla mački za kosilo
mislm eni ste pa res grozni

jst nisem mela miške in je tudi nebi mela.Pa ne zarad smradu in podobno, ker mene živalski smrad ne moti, me moti stokrat bolj človeški, ampak zato ker te miške majo čist prekratko življenje

poleg tega mam pa tud mačka ki bi vse to najrajš popapcal, tko da nebi mela lih miši v hiši da bi si on postregel z njo.
Nimam tega srca, da bi svojega ljubljenčka dala drugemu ljubljenčku za kosilo.

-
ashi - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
mislim... halo.. ena bejba je prej napisala, da miške ful smrdijo.. ja dddd.. valda.. vsaka zival smrdi, če ne skrbiš za njo.. čudno.. jaz ko sem mela belo miško.. pa ni nič smrdela... nevem kak je pol njej.. tak da.. če se skrbi za zival nič ne smrdi.. pa še ful pametne so te bele miške...
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
Jas sem mela 5 teh plesočih mišk, pa so ble skup v vlkem terariju, pa niso nič smrdele - vse je odvisno kak jim ti to čistiš...
Drugače pa bi še mela te miške, ker so res take simpatične, pa celi cajt se v krog vrtijo... svaka jim čast, hehe.
Drugače pa bi še mela te miške, ker so res take simpatične, pa celi cajt se v krog vrtijo... svaka jim čast, hehe.
-
ashi - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
thenina čist prav maš.. jaz sem tudi mela te miške pa so fejst sladke pa vse... pa mi niso nič smrdele... no, tudi moj hrčolin kerega mam zdaj je fejst čisti.. ne smrdi.. itak pa je odvisno kak lastnik skrbi sploh za te zvali... ker če ti skrbiš za zivau ne smrdi.. plus tega miške se ful da navadit da kakajo pa lulajo v en kot.. ker so zelo pametne.. 

Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov