Ljubljenčki - splošno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
mam zelvico Betko in je toooooook kjut
mela bi pa se maltezana, pa doma ne pustijo... hja...
mela bi pa se maltezana, pa doma ne pustijo... hja...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
Mi imamo vedno kar nekaj psov in mack, 3 dobermane, 1 belgijskega ovcarja, cistokrvnega mesancka...pa nekaj mack.
Nekoc sem imela hrcka, pa pticke...Je pa zunaj dovolj pticev...
Zelim pa si full velik stenski akvarij, meni so ribe fantasticne.... Aja, imeli smo full opasnega macaka, ko se je omi splazil v stanovanje in ji v kletki zmazal kanarcka...zalostno, ampak prizor je bil kot v risanki. Prazna kletka in perje... Zdaj mi gre malo na smeh, pred leti mi pa ni slo, ko se je to zgodilo....
Nekoc sem imela hrcka, pa pticke...Je pa zunaj dovolj pticev...
Zelim pa si full velik stenski akvarij, meni so ribe fantasticne.... Aja, imeli smo full opasnega macaka, ko se je omi splazil v stanovanje in ji v kletki zmazal kanarcka...zalostno, ampak prizor je bil kot v risanki. Prazna kletka in perje... Zdaj mi gre malo na smeh, pred leti mi pa ni slo, ko se je to zgodilo....
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Jst pa mam perzijskega mačka, ima že 10 let, vendar se zadnje čase bolj slabo drži in se ful bojim, da ga bom izgubila. Ful sm navezana na njega. Ko sem doma vedno spi na moji postelji.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Ko sem bla manjša, sem mela hrčka ... pa je zbolčku in umrčku, potem mi je tud en mucek umrčkal, potem ob koncu osnovne šole sem sama kupna nemško ovčarko ... sem jo mela ful rada, ko je bla pa stara sedem let, pa je zboleta, pa je veterinar rekel, da ni pomoči in jo uspaval .... moje počitnice tisto leto so ble tko žalostne ....
Kasneje smo kupli kužiko samojedko, in ko smo prodal hišo, je nismo mel kam dat in smo jo oddal eni ful prjazni gospe, ki še dans skrbi zanjo tko lepo, da ne morš verjet .... in mi je ful odlegl ....
Zdej ko živiva v svoji hiši, pa bova verjetn mela še kakšnega kužka in mucka, pa jaz si ful želim met akvarij z ribicami .... je pa to velik dnarja, tko da bi rada našparala, izvednljivo pa bo mogoče čez ene dve leti ...
Kasneje smo kupli kužiko samojedko, in ko smo prodal hišo, je nismo mel kam dat in smo jo oddal eni ful prjazni gospe, ki še dans skrbi zanjo tko lepo, da ne morš verjet .... in mi je ful odlegl ....
Zdej ko živiva v svoji hiši, pa bova verjetn mela še kakšnega kužka in mucka, pa jaz si ful želim met akvarij z ribicami .... je pa to velik dnarja, tko da bi rada našparala, izvednljivo pa bo mogoče čez ene dve leti ...
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Zadnjič spremenil CommandykA, dne 26. Maj. 2005 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz sem mela pa kanarčka....pa je umrl,pa čivavo...in je bla še full majhna ker sem jo dobla od frendice in je tudi umrla,ker je padla iz višine 20cm na tla iz stola pa je umrla,ker še ni mela dovolj močnih kosti,ker je bla še mladič,pa zdaj mam psa in muce,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov