Ljubljenčki - splošno

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali imate hišnega ljubljenčka?

da
305
79%
ne
31
8%
sem ga imel/a, pa ga nimam več
49
13%
Skupaj glasov : 385

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 11. Nov. 2006 23:29

........
Zadnjič spremenil sončk, dne 30. Okt. 2010 15:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 14. Nov. 2006 9:22

js mam pa dve živalce, ki sta podobne hrčkoma... baje se jima reče MONGLOSKI VEVERRICI :D pa ju kr nevem kako navadit, da bi se cartala pri men... sej jih mam šele en mesec... pa se nočeta cartat... se to da naučit? še ko jima seno menjam, se bojita in skačeta povsod...
ima katera s tem izkušnje?
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 14. Nov. 2006 10:08

hmm... dobla sem jih od ene kolegice... nisem jih kupla v štacuni... pa njej se pustijo cartat, na roko ji pridejo in vse... moja dva pa nočeta... res je, da jih mam šele kak mesec (mogoče mal več). Rada bi pač. da bi se me navadla, pa kr dirkata, ko sam roko dam not... :?
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 14. Nov. 2006 10:22

Vprašaj prijateljico, kaj je počela z njima. Mogoče poskusi s kakšno hrano, da ju privabiš. Zna pa to dolgo trajat pri živalcah.

Moj činčilek je rabil več mesecev, da se mi je previdno približal, ko je bil spuščen in vzel posladek z roke. Včasih se pusti pobožat, ko je na volji, v naročju pa ne mara biti in ga niti ne silim- očitno mu ne paše.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Dec. 2006 11:55

Men je pa prej pred očmi moj zajček umru :( ...ful mi je hudo in ga bom ful pogrešala... :cry:

Gizmo, uživaj v živalskem raju...

Slika
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Dec. 2006 12:09

Ni mi jasn, kaj je blo...

Bolan ni bil, star je bil šele 3 leta (od kolega zajc je živu 8 let!). Zjutri ustanem, grem v hodnik, on se je pa sam lepo ulegu v svoji kletki in dal glavo na tla...jst sm misnla, da sam leži. Pol ga pa pobožam, pa dojamem, da je umru :cry: ...k da bi prov počaku na enga :(

Ful mi je hudo, k sm se res navadla nanga :cry:

Pa ne morm vrjet, kako je mačka reagirala, takoj je dojela, da je umru. Pol je pa tm sedela in ga gledala, pa mene, pa mjavkala...zdj je pa vsa poklapana. Sta bla ta huj prjatlčka.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Dec. 2006 17:32

js sm mela najprej 2 skakača Mixa in Maxa oba rjave barve :D

pol sta od starosti poginila, smo vzel spet 2 skakača: črn je bil Paulo, sivo-bela pa Nascer :) ker nismo vedl, da sta samčk in samička sta mela mladičke, 5 jih je blo :wink: 2 črni samički, 2 sivo beli samički pa en sivo bel samček. Obdržal smo črno samičko, ki je dobila ime Lori in sivo belega samčka z imenom Andreas aka bajsi :D

Potem sm imela pa še 3 zlate ribice, Liam, Leroy pa Fogy :razz:

Pa še fotka Andreasa aka bajsija:
http://www.moj-album.com/slike/567647/g ... hS5O.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/567647/E ... QnAJ.v.jpg

druge mam pa slikane sam z navadnim fotoaparatom k tkt še nismo mel digitalca :?
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Dec. 2006 17:51

sej nevem čist točn kako :D
celo ime je Andreas Kisser pa Paulo Junior haha, to je dal moj brat jima taka imena po članih nevem ktere skupine že :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 26. Dec. 2006 18:01

No ko sm bla mejhna smo mel enga terierja ampak je bil agresivn do mene in smo ga moral dat stran.
Pol smo mel kanarčka, pa svega i svašta mačkov vedno okol hiše.
Zdej mam pa modro skobčevko in mačka in mačko. :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 27. Dec. 2006 10:47

Imam hrčka katerega rada "vlačim" pa cmokam :oops: Pa me zanima če je možno da prenašajo kakšno bolezen. Sem zadnjič gledala neko oddajo pa baje prenašajo full neke bolezni če jih cmokaš, pa vlačiš dosti. Samo valda to ni za te naše hišne hrčke kateri so notri vedno. Ali? :?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 28. Dec. 2006 14:50

Kako se kej odzivajo vaše živalice na pokanje petard, raket itd?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 28. Dec. 2006 14:53

Jah mi tok stran od civilizacije žvimo, da jih sploh ne slišjo, sam pomoje da jim nebi blo všeč :/
Jao, kvaj blo dons.. Učer sm najdl iskala mačka, da bi ga spat dala, ampak ne, on ma ene žurke z enmu mačkam, k je iz vasi pršou in sta se sklofala, zdej ma pa najbl opraskan ušes... Fak kašne majo no.. Pa toj kr en mačk, k ene trikrat na dan pride na obisk.. tko mal se skolofat, pa najest pa dam.. :x
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 28. Dec. 2006 14:57

A je vaš maček kastriran?
Pri nas je pa ful pokanja, včeri so celo tisti karbidne bombe metal, baje da je blo za znort. Mene sicer ni blo doma, so pa tle trpel vsi, seveda psica in mačka, pa seveda vse šipe k so se tresle itd. Mačka je bla včer baje čist zmešana zvečer, kr ni vedla kam bi se dala, skoz neki mjavkala, hotla vn, pa pol not, pa spet vn pa spet not čist zmedena. Psica se mi pa sploh smil k je zunaj k tok poka, ona se že tko boji da je kej bolj glasnega. Tko da ji damo ponavadi za božič in novo leto tableto Apaurina da zaspi in da se pomiri, čeprov vem da to ni dobro za njene ledvice.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 28. Dec. 2006 15:22

Naši mački so med pokanjem v hiši, al pa garaži no. Jim ne prvoščim tega, že tko vem da se ful bojijo grmenja npr. in neviht.

Učeri je ena pred mano kupvala pr veterinarju ta pomirjevala za psa, in majo take doze: 20 doz v injekciji. Pol pa ni mela tok keša sploh s sabo (neki čez tri tisoč je blo), pa je kupla na koncu tabletko al dve, jo je pa pršlo 250sit. :)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 28. Dec. 2006 15:32

Ja naj bi bla ta pomirjevala in tko zoprna za ledvice živali, sam tko 2x v letu konec leta jim mormo to dat ker to ni normalno. Že mene ful moti to pokanje in vse kok šele njih reveže male.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov