Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Ja...najbolš ,da jo kam v gužvo pelješ, da se socializira...mislm ne zdej kakšno ful gužvo, misnla sm centr al pa kej tazga...pa ven jo voziš v obljudene kraje kjer imaš dosti psov, samo moraš vseeno pazit, ker vsi odrasli psi je ne bojo mogoče sprejeli tako super, sploh, če jim bo težila, ker je še mala. Drugače pa, velik posv lahko spoznaš na kakšnem pasjem forumu, ima tut kakšega psa tvoje pasme kdo pa se zmeniš...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
moja ina ma pa zdj prhljaj... pa mi ni jasn zakva ga je dobila... kva morm nardit zdj... če mogoče ve katera?
prosim...
prosim...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
lakeesha - Kofetarica
d bi bla pod kšnim stresom ne vem zakva... res d sm zadnje čase mal mal z njo k sm čist zaposlena, sam sej jo drugi crklajo...
hrana: odvisn včasih konzerve, včasih briketi, večkrat ji tud kej skuhamo... a jo morm skopat zdj al kva naj nardim d se znebim tega? pomoje jo tud srbi a ne?
hrana: odvisn včasih konzerve, včasih briketi, večkrat ji tud kej skuhamo... a jo morm skopat zdj al kva naj nardim d se znebim tega? pomoje jo tud srbi a ne?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Mislm znamka hrane..mogoče ji ne odgovarja ane?Tud, če ji je prej odgovarjala nebvem kolk časa, se lahko tko pojav, da kar naenkrat dobi prhljaj, moj maček ga je tut dobil po določenem obdobju, ko je jedel eno hrano.. Če je vzrok hrana potem ne bo dovolj samo kopanje ampak menjava hrane...
-
lakeesha - Kofetarica
bubabiba hvala za vse nasvete...
-
lakeesha - Kofetarica
sej ni nikol v stanovanju, d bi blo lah zarad tega...
-
BLUBABY - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
Jz sm pa dons mela tko slabo dogodivščino z mojim kokršpanjelčkom..Na sprehodu ga je napadeu en kuža, katerega lastnik ga ni imel na povodcu, niti ga ni poklicou nazaj...Seveda sm ga peljala k veterinarju, k mu je pošival celo desno stran..pa ga obleku v mrežico in dal tak zvonček na gobček..zdej pa Blu (naš kuža) tako joka in bevska, pa ne vem kako nej mu pomagam..Ima ktera kakšen nasvet? K se mi tako smili Baje mu je veterinar eno drenažo dal notr (ktera ve kaj je to) in mu bo v pondelek vn vzeu..Revček je uglavnem..
Aja mogoče veste, če lohk kej ukrepam proti lastniku psa, ki ga je napadel?
Aja mogoče veste, če lohk kej ukrepam proti lastniku psa, ki ga je napadel?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
lastnik tistga psa plača kazen in lastnik tistga psa bi mogu psa pelat na veterino preverit če je cepljen in vse skupaj.
v takih primerih se vse to takoj prijavi, ker ne moreš met blesavo vzgojenega psa spuščenega brez povodca, poleg tega pa danes je napadel tvojega psa, jutri pa lahko človeka
če ga poznaš ga prijavi, takoj!!!take ljudi je treba prec prijavit!!!!!
drenaža je pa prečiščevanje rane.verjetno ma cevko notr ki mu rano čisti.
zde če pes ful cvili je najboljš da pokličeš na veterino če je to vse ok, in to na biloktero.lahko ti dam jst cifro od zaninoviča kateri imajo ponoči na tajnici telefonsko kamor lahko pokličeš ko majo zaprto.
v takih primerih se vse to takoj prijavi, ker ne moreš met blesavo vzgojenega psa spuščenega brez povodca, poleg tega pa danes je napadel tvojega psa, jutri pa lahko človeka
če ga poznaš ga prijavi, takoj!!!take ljudi je treba prec prijavit!!!!!
drenaža je pa prečiščevanje rane.verjetno ma cevko notr ki mu rano čisti.
zde če pes ful cvili je najboljš da pokličeš na veterino če je to vse ok, in to na biloktero.lahko ti dam jst cifro od zaninoviča kateri imajo ponoči na tajnici telefonsko kamor lahko pokličeš ko majo zaprto.
-
BLUBABY - Komunikatorka
Joj pravzaprav ne vem; če mu jih je dal veterinar..ker ga je za eno uro v narkozo dal, da ga je pošival, pa mi je reku, naj pridm kasnej ponjga...Tako da če mu je vmes dal, drugač pa mi ni nč reku konkretno o tabletih..
Še eno butasto vprašanje-->k ga je veterinar pobril po strani, a ta dlakica potem nazaj zraste al ne?
Še eno butasto vprašanje-->k ga je veterinar pobril po strani, a ta dlakica potem nazaj zraste al ne?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
a neb ti kšno knjigo v roke vzela?
a ti če se pobriješ ti ne zrastejo dlake? ja valda da zraste.
sicer pa ko si psa pršla iskat bi se lohk mal pozanimal kaj in kako..Mislm nevem no, vsaj jst sm zmer hotla vedet vse kar se je tičl takratnega stanja moje živeli.
a ti če se pobriješ ti ne zrastejo dlake? ja valda da zraste.
sicer pa ko si psa pršla iskat bi se lohk mal pozanimal kaj in kako..Mislm nevem no, vsaj jst sm zmer hotla vedet vse kar se je tičl takratnega stanja moje živeli.
-
BLUBABY - Komunikatorka
*purple* nč se razburjat:)
Sej znam skrbet za kužka; drugač pa sm took vprašanj postavla, da sm pozabila vprašat za tablete-->od navodil kdaj lahko je, kdaj gre lohk na sprehod, kako nej mu menjavam gazico..To sm pa pozabila; pač sm bla v šoku tud še jz;)al pa mi je mrde povedou pa sm pozabila..No sej ni važn, ga bomo že potolažli..
Aja pa al če mu zrastejo dlake je tok neumn vprašanje, da ga še v knjigah ni..tko da tud če bi knjige brala ne bi tega not najdla:)Me je pa zanimal zato, ker npr. jz sm mela glavo šivano, pa sm na tistem predelu kr mal plešasta..
Sej znam skrbet za kužka; drugač pa sm took vprašanj postavla, da sm pozabila vprašat za tablete-->od navodil kdaj lahko je, kdaj gre lohk na sprehod, kako nej mu menjavam gazico..To sm pa pozabila; pač sm bla v šoku tud še jz;)al pa mi je mrde povedou pa sm pozabila..No sej ni važn, ga bomo že potolažli..
Aja pa al če mu zrastejo dlake je tok neumn vprašanje, da ga še v knjigah ni..tko da tud če bi knjige brala ne bi tega not najdla:)Me je pa zanimal zato, ker npr. jz sm mela glavo šivano, pa sm na tistem predelu kr mal plešasta..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov