Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
mene zanima, če ima že katera izkušnje z psarno laško ter psički iz njihovega legla? namreč zanimam se za nakup enega psička iz njihovega legla in me zanimajo še informacije tistih, ki so pri njih kužka že kupili ali pa so bili kako drugače z njimi v stiku..
hvala za odgovore
lp
hvala za odgovore
lp
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
O hudo.. Meni je nekaj najlepšega dajanje imen živalcam Jaz imam ponavadi zelo čuden način izbiranja imen - psička je dobila ime po njeni babici, zajček pa je dobil ime ker mi je prodajalka rekla, če bom levčka kupila
Na to pasmo se pa drugače res nič ne spoznam, sorry
Na to pasmo se pa drugače res nič ne spoznam, sorry
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
naša pa je že mela ime...tiara ji je blo ime, kr so mel vsi v leglu določena imena in so vsi imel na t...naša 2 sta ji hotla dat ime iza, ku ena boginja, sam pol bi blo neki problemov pri papirjih pa to...
....yazmeen pa majaoko ful mata lepe pse ....mi mamo whipeta oz. malega angleškega hrta, sam ne bom sliek lepla, da ne bojo s5 komentarji, da jo stradamo pa da mam podgano namest psa, kr določeni ne zastopjo, da whipeetka ne sme met več kot 12 kil
....yazmeen pa majaoko ful mata lepe pse ....mi mamo whipeta oz. malega angleškega hrta, sam ne bom sliek lepla, da ne bojo s5 komentarji, da jo stradamo pa da mam podgano namest psa, kr določeni ne zastopjo, da whipeetka ne sme met več kot 12 kil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov