Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jst mam pa dva samojeda doma
Pa se zdej odločamo še za tretjega psa...ki pa ne bo samojed ampak Yorki. Ja, mal čudna kombinacija, ampak bi radi imeli poleg dveh velikih še enega mejhnega psa pa so Yorkiji res tolk lušni (ampak ne neki popedenani. Lepo ostrižen, brez špangic in podobnega sranja).
Me zanima, če kdo ve, kje bi se jih dalo dobiti. Ker smo že nekaj iskal naokoli, pa je bolj malo ponudb...ker bi kupili pa mladička. Ne odraslega psa.
Pa se zdej odločamo še za tretjega psa...ki pa ne bo samojed ampak Yorki. Ja, mal čudna kombinacija, ampak bi radi imeli poleg dveh velikih še enega mejhnega psa pa so Yorkiji res tolk lušni (ampak ne neki popedenani. Lepo ostrižen, brez špangic in podobnega sranja).
Me zanima, če kdo ve, kje bi se jih dalo dobiti. Ker smo že nekaj iskal naokoli, pa je bolj malo ponudb...ker bi kupili pa mladička. Ne odraslega psa.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Jaz pa mam nemskega ovcarja doma Slisi na ime Ari, ko ga pa nasa macka napade, pa zgleda nekak tak: -->
Hello, 911. I''m on fire!
-
tanchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Samčkov rodoniški list smo videli, samičkin pa ne, konc koncev pa ni važno, ga nimam za razstave, da bi potrebovala certifikat. Kot sem že rekla, tud, če bi prišel ne vem kakšen mešanček bi ga vzljubila. Mi lahko prosim razložiš, zakaj naj ga dam kastrirat?
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
*tenisačica* napisal/-a:Jst mam pa dva samojeda doma
Sam mladički so kar dragi! DRgač pa mal poglej na bolho, tam imajo zmeraj kakšno rodovniško leglo...sam pazi se preprodajalcev, ker ti lahko prodajo bolnega kužka, ki ma po možnosti še gliste!!
P.S. Yorkiji so res luštni ja(sem jih mela mal časa ogledane pa sem se odločla za mešančka...so vsaj poceni! )
No to bo pa moj nov kuža 1/vi!! KOmi čakam,da ga dobim. Je pa mešanček med maltežanom in neki črnim psom! sam ne vem še kako mu bom dala ime...pomoje Blanki, Funky pa tut Blaky se mi zdi fajn!
klik
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
tanchy napisal/-a:Samčkov rodoniški list smo videli, samičkin pa ne, konc koncev pa ni važno, ga nimam za razstave, da bi potrebovala certifikat. Kot sem že rekla, tud, če bi prišel ne vem kakšen mešanček bi ga vzljubila. Mi lahko prosim razložiš, zakaj naj ga dam kastrirat?
Da ne bo še več nepotrebnih "nerodovniških psov" po zavetiščih?
Ok, psov se pa res ne kupuje na bolhi prosim no..tam so res sami neodgovorni ljudje ponavad gor..rodovniška legla se samo kdaj pa kdaj najdejo ne pa zmeraj. Če rabiš poiskat vzreditelja pokličeš KZS pa ti oni dajo vse potrebne podatke, a je tko težko?
-
tanchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Psa nisva iskala na Bolhi, ampak sva oglas za leglo najdla na spletni strani mojpes.net. Enkrat sem že imela ponudbo za parjenje samo je bil ta tip zelo sumljiv, pa še psica je bila neverjetno agresivna. Imam že štiri rezervacije. to so osebe, ki jih poznam in za katere sem prepričana, da bi skrbeli za te mladiče, ravno tako so te osebe navdušene nad vzgojo in osebnostjo mojega psa.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Tisto o bolhi ni bil odgovor namenjen tebi, kot vidiš je vmes presledek.
Drugače pa, bilo kako bodo oni skrbeli za mladiče nikoli ne boš vedela kaj se bo dogajalo z mladiči ko bodo oddani, ali boš poskrbela, da bodo vse psice sterilizirane ali boš še naprej podpirala nerodovniško vzrejo in s tem kvarila pasmo in podpirala prodkucijo mešancev res nevem. Dejstvo pa je, da je v tvojem psu lahko zmešana še bilo katera pasma pa ti neveš saj nisi videla maminega rodovnika in neveš kako izgledajo njeni predniki, je tako? In nevem kaj naj ti rečem, da si zaploskaj ker štepaš mešance? Ali pa da raje ljudi, ki hočejo imeti mladiča tvojega psa preusmeri na zavetišča kjer je ogromno psov tipa bul, ki iščejo nov dom in res ne rabijo neke "konkurence" iz tvoje strani.
Drugače pa, bilo kako bodo oni skrbeli za mladiče nikoli ne boš vedela kaj se bo dogajalo z mladiči ko bodo oddani, ali boš poskrbela, da bodo vse psice sterilizirane ali boš še naprej podpirala nerodovniško vzrejo in s tem kvarila pasmo in podpirala prodkucijo mešancev res nevem. Dejstvo pa je, da je v tvojem psu lahko zmešana še bilo katera pasma pa ti neveš saj nisi videla maminega rodovnika in neveš kako izgledajo njeni predniki, je tako? In nevem kaj naj ti rečem, da si zaploskaj ker štepaš mešance? Ali pa da raje ljudi, ki hočejo imeti mladiča tvojega psa preusmeri na zavetišča kjer je ogromno psov tipa bul, ki iščejo nov dom in res ne rabijo neke "konkurence" iz tvoje strani.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov