Ljubljenčki - psi

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2007
Kraj: Vrhnika/Hrastnik

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 02. Jul. 2007 9:14

Mam dva :) . Zlatega prinašalca in mešanko. Ja, pa pri Šmartinskem jezeru je prov fajn, voda, kužki se loh razdivjajo... Nam še ni nikol noben težil, da se ne bi smel kopat, pa tudi table še nisem zasledila. Ti kej veš, a se res loh kopajo?
Uporabniški avatar
l
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2004
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a l » 02. Jul. 2007 9:17

Ja, kopajo se lahko, sam voda pa ni najbolj čista. Sicer je zdaj odvisno kako občutljiva psa imaš ampak pri Divi še ni bilo komplikacij. Je pa res, da sem jo po kopanju stuširala. Koliko sta pa stara tvoja kužija? A mešanka prenaša psičke?
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 02. Jul. 2007 9:21

Ja, vem, da ni lih najbl čista, sam je blo še vedno OK (sta najdla tud že večje sranje in sta se z veseljem not namakala).

Zlatko je star 2 leti, 2 meseca in 2 dni :) , zmešanka pa 1 leto in 3 mesece. Ja, oba prenašata vse. Sta socializirana, tko da ni panike. Norca sta, sam igrala bi se rada :) .

Aja, Diva je pa res ena prava diva :)
Uporabniški avatar
l
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l » 02. Jul. 2007 9:24

Ja, sam obnaša pa se ne vedno tako. Sploh, ko najde kakšno packarijo za pojest. :lach:
Ampak drugače je pa vseeno :love:
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 02. Jul. 2007 9:26

Joj, dej nehi glede packarij... Moja tamala je do svojega 4 meseca jedla svoj drek, kadar ga je le uspela. Fuj! Hvala bogu, da se je tega odvadla.

A maš kake probleme z njo (predvsem zdravstvene)?
Uporabniški avatar
l
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l » 02. Jul. 2007 9:30

Ne, hvala bogu je zdrava. Srček je ok, kolke smo tudi dali pregledati...zaenkrat je zdrava in upam, da tako ostane. Smo pa imeli srečo tudi s prejšnjo bokserko Lise (moj avatar), saj nikoli ni imela nobenih zdravstvenih problemov. K vetu sva hodili samo na cepljenja in kdaj pa kdaj praznjenje mešičkov.
Žal pa je pri 11ih letih dobila boreliozo, zankov ni kazala, ko pa jih je, je bilo žal prepozno. Moja Liska. :( :cry:
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 02. Jul. 2007 9:32

Joj, upam, da boš mela tud z Divo tako srečo...
Uporabniški avatar
l
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l » 02. Jul. 2007 9:35

Zakaj pa ne! Tudi jaz upam. Saj vem, da imajo bokserji lahko kar probleme z zdravjem (srce, hrbtenica, zobje...) ampak moramo misliti pozitivno in se ne obremenjevati. :D
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 02. Jul. 2007 9:37

Itak. In, kake pizdarije je že kej ušpičla :D ?
Uporabniški avatar
l
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l » 02. Jul. 2007 9:51

Hm? Moram rečit, da je kar pridna. Še posebaj, ko se spominjam kako mi je Lise požrla živčke...do 2. leta je bila :roll: :D
Drugače se pa spomnim, ko je bila stara okoli 6 mesecev (Diva), ko sva šli z mami do visečega. Seveda sem jo imela spuščeno, ker se naj je vedno držala, ampak ko je nenadoma pritekel mimo 8letni fantek, se je veselo zapodila proti njemu in začela navdušeno skakti okoli njega. Seveda je tamalega zagrabila panika, se začel dreti tako histerično, da so se vsi ustavili in gledali "napad" moje male 2pošasti". Seveda je bila nedelja in ljudi je bilo precej. Bilo mo je tako nerodno, da sem hotela pobegniti in se narediti, da pes ni moj. AMpak bolj ko je fantek tulil, bolj navdušena je bila Diva nad njim. Seveda me je pol en gospod nahrulil kot smrkavca (upravičeno), da kaj imam psa sploh spuščenega... Jaz sem se opravičevala in zardevala kot kuhan rak ampak na koncu sva se s fantkom le "sporazumela" in ni bilo nobene jeze več. Uh!
Drugače nam je pa zgrizla štok od vrat, rob omarice, ene mamine japonke, druga pa mislim, da ni nič uničila.
Aja...pa kakšna 2 meseca nazaj sem jo čakala dobrih 20 minut, da je gospodična prilezla iz Savinje, ker je veselo podila race. Seveda se je spet usulo cel kup ljudi in sem ponovno poslušala "zgodbo o povodcu".
Moram rečit, da imam Divo večinoma na povodcu, spustim jo na Anskem vrhu, na enem travniku v parku in pa na poti proti "visečem" mostu. Ampak včasih pač pride tako, da jo spustim tudi v parku, ker ni ljudi. Je pa nora na vodo in moram paziti, da mi ne zgasne.
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 02. Jul. 2007 9:53

:D :D :D Štoki so dobri, ja :D :D :D
Uporabniški avatar
l
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l » 02. Jul. 2007 9:56

Ja, največja ironija je pa to, da sem Divo full hvalila na enem forumu, kjer imam stike s skrbniki Divinih bratcev in sestric, kako je pridna in nič ne uničuje. Seveda je že naslednji dan pokazala, da tudi ona obvlada grizenje. :razz:
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 02. Jul. 2007 10:01

Tud to poznam :D . Moja sta tud kr pridna... Zlatko je ful pridn, tud ko je bil majhen, je razgrizel/raztrgal samo en linolej pa par tepihov, tamala je pa vse ostalo (štok, rob omare, praktično celo klubsko mizico, ene par luken v steno...)... Zbežala mi nista nikol, mam pa probleme tamalo priklicat, ko vidi ptičke (race so pa itak zakon).
Uporabniški avatar
l
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l » 02. Jul. 2007 10:04

Midve sva na "odvajanju" podenja vsega kar leze in gre. Če sem Lizo naučila, da ni stekla za srno ali mačko, bom tudi Divo, da ne bo podila več rac. Res, da je še mlada in naju čaka precej dela.
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 02. Jul. 2007 10:07

Mi mamo pa počitnice, kar se intenzivnega učenja tiče (čez poletje se ne bomo matral - razn itak tistih osnovnih stvari, ki jih že obvladamo). Si tud kužka zaslužta počitnice :) . Zdej bl uživamo, pa prnašamo palčke iz vode...

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov