Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
ooo, ful je luškana Boksarji so mi ful všeč. Se mi zdi, da so tut po značaju taki cukri.
-
_emcy_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
- Kraj: za devetimi gorami....
jst pa mam doma višavsko terierko ki ji je ime tara pa enga mačka mrvija ki pa je že ffulll star ( ma že kr 20 let ) pa po pasmi je sijamec pa še 2 želvici ( jaka pa sara )
no mela bi pa rada doma dobermana ali pa pitt bulla ( nejbol kjutane živalce sam mal so hudi )
no mela bi pa rada doma dobermana ali pa pitt bulla ( nejbol kjutane živalce sam mal so hudi )
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Pukipajki napisal/-a:Fajn. Torej, če bo tudi Angel za, smo 3 punce (pa 6 kužkov) ! Bomo se zmenili za takrat, ko nas bo večina doma.
Jst sm za Me ni od 14- do 21.julija, sicer mam kar čas. Kje bi se pa dobil?
bubabiba-ja res se veselim male šole. Pa ne zato, da bo Nala začela takrat razturavat v vsem, ampak pač tko, tudi mene zelo zanima kako vse to poteka in tudi tko da malo spoznaš druge ljudi itd.
- Pukipajki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
- Kraj: Vrhnika/Hrastnik
Angel, pomoje bi blo najbolš, da se dobimo v drugi polovici avgusta. Hm, dobili bi se lahko v Zajčji dobravi (Lj Zalog), na Barju (Vrhnika, Sinja Gorica, Bevke pa tja do Ljubljane), ob Šmartinskem jezeru (okolica Celja), ob Kamniški Bistrici... Morm še pogruntat, iz kje ste...
No dejte no, punce, katera bi še prišla?
No dejte no, punce, katera bi še prišla?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov