Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Pukipajki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
- Kraj: Vrhnika/Hrastnik
Ma ko je tekel po asfaltu (zgodaj zjutraj) si jih je moral "oddrgnit". Očitno je bil tisti del odvečen (odmrl). Sam me je še vseen kap zadela, ko sem vidla kri. Pa še moj kuža ne joka, če ga kej boli, tako da je tudi tokrat še naprej veselo skakal naokol (dokler nisem opazila krvi). Pol sem mu pa blazinice razkužila, namazala, povila, da včeraj sem mu jih 2x previla, včeraj zvečer sem pa samo namazala in dala nogavici gor (taki lepi, z medvedki ). Pa copatke sem mu tud kupila za na sprehod, ja. Bom pa probala recimo v petek mu jih dat dol.
Sej ni blo nič zelo hudo, samo še vseen - sej veš, kako je, če vidiš kri
Sej ni blo nič zelo hudo, samo še vseen - sej veš, kako je, če vidiš kri
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Pukipajki sej ni tko hudo no. Vse bo ok boš vidla Kar se tiče krvi - jst jo lahko gledam, smo različni.
- Pukipajki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
- Kraj: Vrhnika/Hrastnik
Ja, sej vem, da ni TAKO hudo. Ampak, ker se gre za mojga lubčka, je hudo.
Nisem tako mislila glede krvi - jo lahko tudi jst gledam. Mislila sem povedati, da vsakič, ko vidim, da kužku kri teče, se mi srce praktično ustavi. Če se gre pa za mojega, pa še toliko bolj.
Nisem tako mislila glede krvi - jo lahko tudi jst gledam. Mislila sem povedati, da vsakič, ko vidim, da kužku kri teče, se mi srce praktično ustavi. Če se gre pa za mojega, pa še toliko bolj.
-
V petek bo 14 tednov Tok hitro raste da to ni res
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^^iiii kaj je lepa (se mi zdi, da sem nekje zasledila, da je punčka ). kako ji je pa ime?
-
Punčka je, ime ji je Nala (iz Levjega kralja). Super je, sem tok happy ker jo imamo, samo je pa res veliko dela z njo. Kar velikim stvarem se moraš na začetku odpovedati, da si lahko večino časa z njo. Sploh če se malo bolj posvetiš učenju oz vzgajanju pri tej starosti. Tako da je vse super in fajn, samo vzame ti veliko časa in tudi živcev. Ko bo še malo odrasla bom veliko bolj srečna, ker mi ne bo treba vsak trenutek gledat kam je šla, kaj dela itd. Ker zdej dobesedno požira vse kar vidi po tleh, koplje, hitr ti kam pobegne, itd.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Z mladičkom je res ful velik dela. Tud če si pred njegovim prihodom pripravljen na to, da boš skoz hodu za njim pa gledu kaj dela, se na koncu vedno izkaže, da ti vzame velik več časa, kot si pa mislu. Ampak se vsak mesec pozna, da se kuža umirja pa navaja na uboganje . Je pa res tud, da na začetku rabiš ogromno potrpljenja...ker so kužki pač malo samosvoji. Sploh samci, tko da sm kar vesela, da mamo psičko...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov