Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
angel, a vaša kej joka?
jst se spomnim, da je naša ko smo jo dobili, cele noči tulila ko sam vrag noben ni spal, je blo tko kot bi meli malega otroka...
zaspala je šele takrat ko je fotr skos na njen roko mel, če jo je umaknil je bil spet jok in stok
jst se spomnim, da je naša ko smo jo dobili, cele noči tulila ko sam vrag noben ni spal, je blo tko kot bi meli malega otroka...
zaspala je šele takrat ko je fotr skos na njen roko mel, če jo je umaknil je bil spet jok in stok
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Lejla a maš kako slikco svoje Lune? Drugače je bila pa naša prejšnja psičla Lejla
purple nič ni jokala, smo se tudi zmenili, da jo pač malo pocrkljamo, potem pa jo pustimo samo, da zaspi in se ne vračamo nazaj. In že prvo noč ni bilo nobene težave, je zaspala hitro in spala vso do 5.30. Vse noči do danes so bile mirne, brez težave, me je prav presenetila.
purple nič ni jokala, smo se tudi zmenili, da jo pač malo pocrkljamo, potem pa jo pustimo samo, da zaspi in se ne vračamo nazaj. In že prvo noč ni bilo nobene težave, je zaspala hitro in spala vso do 5.30. Vse noči do danes so bile mirne, brez težave, me je prav presenetila.
-
*purple* - Cosmopsiho
Pukipajki napisal/-a:Napisala sem, da imam svoja preveč rada in da spoštujem ostale (s tem sem mislila ljudi).
Purple - ne poznaš ne mene, ne moje stanovanje in ne moja psa. Kako lahko oceniš, če ju spoštujem ali ne? Tudi glede dvorišča nisem pisala konkretno o tebi ampak nasplošno. In ne razumem, zakaj se počutiš tako napadeno, če misliš, da je vse uredu, če imaš psa spuščenega.
Jasno mi je dosti. Si pa želim, da bi mi bilo manj - potem mogoče ne bi opazila toliko napak.
Če je zakon, da psi ne smejo biti neodvezani (pa čeprav so super vzgojeni) naj velja zakon za vse.
kako potem lahko ti oceniš da jst ne spoštujem mojega psa in ostalih?
evo to je spet tista zadeva s katero smo že imeli probleme..to je res da ne jaz nevem kako je pri tebi ne ti neveš kako je bilo pri meni in na pdolagi tega ne jst ne morem trdit, pa prav tako tudi ti ne.ne počutm se napadene, ko se bom počutila napadeno bom tud jst napadala, brezskrbi
poglej..lahko je zakon, da v lokalu ne smem čika pžgat, lahko ej zakon da ne smem sexat sredi belega dne pred interšparom, lahko je zakon da vinjena ne smem vozit, noen zakon pa meni ne bo ukazoval kaj bom jst z mojim psom (razen obveznih cepljenj in takih stvari)!jst vem da smo dobro skrbeli za našega psa, vem da se je pri nas mela fenomenalno in je uživala, in vem da nisem storila nobene napake ko je bila spuščena.moja psica ni nobenega ogrožala in tudi nobden ni nje ogrožal...če bi bilo nasprotno bi poskrbeli za drugačen način.vseeno pa sm zadovoljna da sem ji nudila toliko svobode, da ni bila tko kot tisti psi kateri so cel dan zaprti v pesjaku ali na ketni ali pač kjerkoli že.in me ni nič sram, nimam nobene slabe vesti, in dobro vem da sem ravnala prav.
-
Saj je čisto lahko - shrani.si ali Imageshack Bi rada vidla vašo lepotičko. S čim jo hranite?
- Pukipajki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
- Kraj: Vrhnika/Hrastnik
Pa kdaj sem pa napisala, da ne spoštuješ svojega psa in ostalih? Napisala sem, da se mi zdi to neodgovorno ravnanje - nasplošno, brez da bi sploh vedela, kako je pri tebi. In ja, vem da se ti zdi brezveze, da bi imela kužiko v ograji, če je vzgojena in sterilizirana. Pravim pa, da če je zakon, naj bo zakon za vse. Pomisli, kaj bi bilo, če bi tudi tisti, ki nimajo tako vzgojene kužike kot si jo imela ti mislili tako kot ti?
-
*purple* - Cosmopsiho
kje je pa kšn zakon da morjo bit psi skos zaprti?
mal prebri nazaj pa boš vidla kje si napsiala
ej, tisto je pa njihov problem, njim ne morm pomagat..a zdej če pa oni mislijo nevemkaj bom pa jst mogla psa zapirat?mislm da ga ne bom..
mal prebri nazaj pa boš vidla kje si napsiala
ej, tisto je pa njihov problem, njim ne morm pomagat..a zdej če pa oni mislijo nevemkaj bom pa jst mogla psa zapirat?mislm da ga ne bom..
- Pukipajki
- Sramežljivka
Purple, ne da se mi več. Ne boš me prepričala, tako kot tudi jaz ne bom tebe. Ne mislim, da skrbiš slabo za kužiko, super je, da je tako naučena in strilizirana. In vesela sem, da skrbiš za kužiko tako, kot ti misliš, da je najbolje zanjo, navsezadnje je tvoja kužika in ti odgovarjaš zanjo. Jaz pa bom poskrbela za svoja dva tako, kot jaz mislim, da je najbolje za njuju.
Prepričana sem, da bova našli tudi kako točko v kateri se strinjava, zato ti predlagam, da to, kje naj kuža živi, pustiva.
Zakon je pa zapisan pa v Statutu KZSja.
Prepričana sem, da bova našli tudi kako točko v kateri se strinjava, zato ti predlagam, da to, kje naj kuža živi, pustiva.
Zakon je pa zapisan pa v Statutu KZSja.
-
Pukipajki strinjam se s tem, da nehata.
A ne bi raje kako bolj pasjo temo obdelali?
A ne bi raje kako bolj pasjo temo obdelali?
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Ok, bom probala.
Drgač jo pa hranimo z briketi Hills, ampak jih ne mara tok. Poje jih samo zvečer, če je res zelo, zelo lačna, al pa če ji kej notr zmešaš (sir, poli, tuno). Na začetku smo bli trdno odločeni, da bo jedla samo brikete pa sadje in zelenjavo. Ampak je to kmal propadlo, ker se dopoldne merka pri moji babici in dedku. Takrat pa nimam nadzora nad tem, kaj gre v njena usta. Poje pa vse in to s tako hitrostjo, kot da že ceu tedn ni jedla. Pa tudi med vikendom, ko delamo kosilo, poskušamo skuhat kaj takega, da lahko je tudi ona in začinimo kasneje (makaroni, riž itd...).
Propadla je tud ideja, da pes ne bo jedel takrat, ko jem jaz. Pa da ne bo šla nikoli na posteljo...pa sej boš sama sprobala.
Jo mate v stanovanju/hiši ali v pesjaku. Pri nas je malo drugače, ker jo mamo skoz noter in je tud mal bl scrklana . Pa sej zato jo mamo...
Drgač jo pa hranimo z briketi Hills, ampak jih ne mara tok. Poje jih samo zvečer, če je res zelo, zelo lačna, al pa če ji kej notr zmešaš (sir, poli, tuno). Na začetku smo bli trdno odločeni, da bo jedla samo brikete pa sadje in zelenjavo. Ampak je to kmal propadlo, ker se dopoldne merka pri moji babici in dedku. Takrat pa nimam nadzora nad tem, kaj gre v njena usta. Poje pa vse in to s tako hitrostjo, kot da že ceu tedn ni jedla. Pa tudi med vikendom, ko delamo kosilo, poskušamo skuhat kaj takega, da lahko je tudi ona in začinimo kasneje (makaroni, riž itd...).
Propadla je tud ideja, da pes ne bo jedel takrat, ko jem jaz. Pa da ne bo šla nikoli na posteljo...pa sej boš sama sprobala.
Jo mate v stanovanju/hiši ali v pesjaku. Pri nas je malo drugače, ker jo mamo skoz noter in je tud mal bl scrklana . Pa sej zato jo mamo...
- Pukipajki
- Sramežljivka
OK, prej si vprašala, s čim hranimo pse. Z briketi (Hills) največ, nekaj kuhane hrane, vsake toliko časa dobita kako konzevo, probiotičen jogurtek...
Ta vikend me čaka čiščenje pasjih zob. Na koliko časa jih pa ve čistite (kužkom mislim )?
Ta vikend me čaka čiščenje pasjih zob. Na koliko časa jih pa ve čistite (kužkom mislim )?
Lp,
Nina
Živi življenje tako, da ti ne bo žal, da si živel(a). Zaupaj, a glej komu.
Nina
Živi življenje tako, da ti ne bo žal, da si živel(a). Zaupaj, a glej komu.
-
Naša Nala je trenutno Royal canin, najbrž bomo tudi na tem ostali, bomo vidli kako bo. Se pa že zdej vsake tolko mal zmrduje, ji dam mal jogurta al pa mrzlega mlekca čez pa pol vse poliže
Za zdaj jo imamo še notri v hiši, čez čas pa bo šla ven v pesjak, sploh za čas ko nas ni doma. Sicer pa bo z nami. Zunaj ima pravo graščino, velik predprostor pesjaka, potem pa še notranji del, ki je v bistvu del ene zgradbe. Notri ima pa lepo belo kočo, zelene in vijolične stene in tapison po tleh Mali hotelček skoraj da
Za zdaj jo imamo še notri v hiši, čez čas pa bo šla ven v pesjak, sploh za čas ko nas ni doma. Sicer pa bo z nami. Zunaj ima pravo graščino, velik predprostor pesjaka, potem pa še notranji del, ki je v bistvu del ene zgradbe. Notri ima pa lepo belo kočo, zelene in vijolične stene in tapison po tleh Mali hotelček skoraj da
-
Lahko probaš še na Slikomatu ali tistem drugem, ki sem ti ga prej pokazala Sej boš vidla, da to ni nobena umetnost
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Lejla86 napisal/-a:Tale shrani. si me mau zafrkava ! Vsakič k hočem slikco naložit, napiše da je povezava prekinjena. Bom probala kasnej...
evo tukaj imaš pomoč
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?p=766965#766965
beri moj post
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov