Ljubljenčki - psi

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 29. Maj. 2007 13:53

Evo vam končno, ne morte verjet kok sem busy. Še vem ne kje se me glava drži, ker me tale zverina mala na polno zaposluje.
Naša Nala :hearts:
Slika Slika Slika
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2007
Kraj: Vrhnika/Hrastnik

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 29. Maj. 2007 14:00

Iiiiiiiiiiiii, joj, kok je lušna!!! Joj, kdaj je bil moj bumbar tak! Angel, čestitke pri pridobitvi novega družinskega člana, želim ti (vam) mnogo lepih, zdravih let z malo pošastjo.
Lp,

Nina

Živi življenje tako, da ti ne bo žal, da si živel(a). Zaupaj, a glej komu.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 29. Maj. 2007 14:02

Hvala, hvala ;)
Sicer pa ni tako zelo pridno bitjece kot izgleda veš ;) Je kr velik lump, nam pobere veliko energije. Ampak luškana je pa za znoret :hearts:
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 29. Maj. 2007 14:05

Heh, vem, mam zlatka (zdejle starega 2 leti in 29 dni). Se spomnim začetkov. Je pa res, da nam ni ne vem kolk uničil - OK, preproge, pa časopise, linolej v hodniku ampak v primerjavi z ostalimi mislim da ne dosti. Iz kje je kužika? Vzreditelj?
Lp,

Nina

Živi življenje tako, da ti ne bo žal, da si živel(a). Zaupaj, a glej komu.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 29. Maj. 2007 14:07

Ma sj uničuje bolj svoje igrače, tudi se na naše stvari spravlja, ampak tko bolj meče se zdej u blat, ne pride če jo pokličeš, lula mi notr, čeprav jo skozzzz ven vozim itd. Pač otrok je še :D Zdele je kazensko v boxu ker mi ga mal preveč sračka :D
Je iz psarne Monte Gerass, iz Dornberka (malo naprej od Vipave).
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 29. Maj. 2007 14:11

prava lepotica je :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 29. Maj. 2007 14:12

Ja, ja, to so začetki :D . Kako pa boks prenaša? Moja dva ga tud pod razno ne. Se obnašata, kot da sem naredila največji zločin, kadar morta it revčka notr. Si bom ogledala spletno stran psarne - da vidm še mal knedlčkov :razz:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 29. Maj. 2007 14:15

Kar poglej spletno stran ;)
Prenaša ga pa kar lepo moram rečt, tuki zraven nje sedim in je trenutno že več kot pol ure not in je čist tiho. Se bo kar navadla. Tudi zvečer ko jo damo spat, sicer v en drug box, cvili kako minutko in utihne, zaspi in konec. Vsaj to!
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 29. Maj. 2007 14:24

Jst sm naredila napako, ker ga nisem že od prvega dne naprej navajala na boks. Ko sem ga dobila sem imela ravno počitnice in boksa v bistvu nisem potrebovala, ko sem ga probala dat notr je bila cela štala, tako da ga niti nisem probavala. Sem pa 100%, da bom naslednjega bumbarja prvo noč zapsla v boks, da ne bom imela potem problemov.

Gledam spletno stran. Najbolj mi je všeč, da se z zlatki ukvarjajo - prinašanje in da ne hodijo samo na razstave.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 29. Maj. 2007 15:44

Ja ful se ukvarja vzreditelj s svojimi psi. Pa tko lepo so vsi naučeni, pa lepi. Sem zadovoljna z njim in z našo kepo :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 29. Maj. 2007 17:11

Angel ma pa novga kužkaaa hehe :D Ja končno fotke ane, a jo mate zdej že dolgo? Lepo ime ste izbrali.
Sploh ne mislm govort kolk je luškana ker itak veš sama da je ane :D A ma bolj belkasto dlako kot vidm? Ma ful je lepa, naša soseda je šla delat s prinašalko zdele vzrejno al PNZ al ne vem kaj vse majo in ko bodo mel leglo bom mogoče enga seb zrihtala (pa nism bla zmer za prinašalce, ampak zdej sosedovo psico gledam in mi je skoz bl všeč).
A jo boste kej paril a boste dal takoj sterilizirat?
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 29. Maj. 2007 17:16

Ja lepa je res zelo, se vidi da je rodovniška. Ima svetlejšo dlako, mogoče bo potem malo temnejša kot je sedaj.
Ne ne bomo je imeli za parjenje oz za vzrejo, šla bo na sterilizacijo. Peljala jo bom v malo šolo in potem najbrž še kaj naprej.
To je kužek za druženje, zabavo, za fino se imet in za crkljat ;)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 29. Maj. 2007 17:57

Mhm, se mi je kr zdel da je ne boste paril. Sej to mi ni jasno pr sosedi kaj tok vztraja pr tem da dobi vzrejno - ne vem a misl da bo bajne vsote zaslužla s tem a kaj :? Ker če si taprav vzreditelj nimaš lih ne vem kašnga zaslužka tko da me mal skrbi tole sam vprašat lih ne upam :oops:
Mamo pa še eno sosedo k ma par perzijk doma in pol majo po eno al pa dve legli na leto, z rodovnikom al pa tud brez in menda zasluž da gre ene parkrat v toplice (mislm reč da ne zasluž tok mal ane). No ja sej to je že zdej druga zgodba. Uglaunm želim ti velik zabave s psičko pa da bo pridna ane :D Pa da bomo še kej fotk vidl :wink:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 29. Maj. 2007 23:05

Waw, Angel...Kera lepa psička! Na tisti sliki z roza hobotnico je kar za ugrabit. ;) :hearts:

P.S.: Lepo ime ste zbrali. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Maj. 2007 23:26

Angel girl napisal/-a:Evo vam končno, ne morte verjet kok sem busy. Še vem ne kje se me glava drži, ker me tale zverina mala na polno zaposluje.
Naša Nala :hearts:
Slika Slika Slika

ja bog pomagej kok je pa to en lep pesek :hearts: :freude:
zdej si še men lušte nardila da grem po enga, sam kaj ko noben noče :(
res je ful ful cukr nooo :hearts:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov