Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tole je torej Bagzy
Za pomanjšavo na velikost avatarja moraš tam izbrati velikost avatar (tam kjer je optimize without resizing spremeniš na avatar) in to je to.
Za pomanjšavo na velikost avatarja moraš tam izbrati velikost avatar (tam kjer je optimize without resizing spremeniš na avatar) in to je to.
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Da še jz povem o mojih ljubljenčkih: ko sem bila mala smo imeli snežno belega pudeljna, pa mi je ful žal sedaj za njim, umes smo meli želvo, ki smo jo dobili od prijateljev, ker je niso mogli več imeti, ker je njihova mačka vsakič ko je bila sama doma dobila želvo iz akvarija in si jo potakala po celi hiši, pa imeli smo 2 skobčevki, ker jih je meni podaril en stric ko sem bila mala, ker sem vsak dan hodila k njemu v trgovino na morju hranit njegove živali, pol pa še 2 divja zajčka, ker mso jih rešil enx u gozdu, ko smo teloh nabirali, ko jima je en mami povozo, pa smo jih domov uzel, pa jih meli doma, dokler nista bla prehrupna.
sedaj mamo pa črnega dobermana, 2 leti starga, ful je scarklan in hoče bit vedno in povsod glavni. rabi pa vsak dan ful velik tekanja, tak da sreča, da stanujemo zraven gozda, kamor ga vsak dan peljemo na sprehod.
ne maram pa mačk in jih doma nikoli nismo imeli.
sem pa ful ponosna na svojega psa, kr je taka ful ponosn in se ne pusti nobenmu, pa lepo grajen, pa ful lepo hodi pa vse, tak pravi dec je, pa itaq na našo pudlico, ker je bla ful lepa in pametna, pa ker smo jo dobil od titona.
sedaj mamo pa črnega dobermana, 2 leti starga, ful je scarklan in hoče bit vedno in povsod glavni. rabi pa vsak dan ful velik tekanja, tak da sreča, da stanujemo zraven gozda, kamor ga vsak dan peljemo na sprehod.
ne maram pa mačk in jih doma nikoli nismo imeli.
sem pa ful ponosna na svojega psa, kr je taka ful ponosn in se ne pusti nobenmu, pa lepo grajen, pa ful lepo hodi pa vse, tak pravi dec je, pa itaq na našo pudlico, ker je bla ful lepa in pametna, pa ker smo jo dobil od titona.
-
*just me* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
- Kraj: Celje
Kaj pa vem no, men mačka kot žival ni za met, pač ne paše mojmu karakterju.
Če želi kera muco jih je poln pred mojim blokom, skačejo okol smetnjaka in nervirajo mojga kužija hehehe.
Aja pa clo košate repe majo, mogoč so potomke veveric
Če želi kera muco jih je poln pred mojim blokom, skačejo okol smetnjaka in nervirajo mojga kužija hehehe.
Aja pa clo košate repe majo, mogoč so potomke veveric
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Ubistvu daš na ene 2 mesca recimo, če mačka nima bolh, lahko pa še manj, ker te ampule niso lih super za mačka, ker vsebujejo dost agresivne snovi notr. Čim manj dajš, bolš je.
Urszika škoda, ker vse moti pri nas je ravno obratno, nobenega ne moti, obiski pa niti ne opazijo, ker se noben ne sklanja nad kavč in išče dlake.
Urszika škoda, ker vse moti pri nas je ravno obratno, nobenega ne moti, obiski pa niti ne opazijo, ker se noben ne sklanja nad kavč in išče dlake.
-
urshieexstar - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2007
mi mamo doma psičko..pa tak lep ime ma bučii<3
cela familja ful navezana na njo...smo jo kr mal razvadl
drgač je pa mešanček med pudlom pa še enim drugim mešančkom črne barve pa mal je že siva(leta delajo svoje..stara je že 6 let)
full jo mam radaa <33 [/img]
cela familja ful navezana na njo...smo jo kr mal razvadl
drgač je pa mešanček med pudlom pa še enim drugim mešančkom črne barve pa mal je že siva(leta delajo svoje..stara je že 6 let)
full jo mam radaa <33 [/img]
Read the lines in the mirror through the lipstick trace: "Por Siempre." </3 ... by:AFI
-
Nota - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
ŠE EN PRISPEVEK O PREPRODAJI ...
.... psov in mačk: http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3096579
.... psov in mačk: http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3096579
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Ja ampak še vedno najdemo cvetke(tudi na tem forumu),ki podpirajo preprodajo psov.Raje kupujejo nerodovniške pse,raje odštejejo manj denarja,pa mislijo,da imajo pravega predstavnika pasme in se držijo načela,če izgleda kot zlati prinašalec,to zagotovo je!
Katastrofa!In trpijo itak najbolj nedolžni-živali!
Katastrofa!In trpijo itak najbolj nedolžni-živali!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
In še ena izmed mnogih žalostnih zgodbic:
http://www.mojpes.net/forum/index.php/t ... 558.0.html
upam,da bo link deloval.
Pošljite maile,prosim.
http://www.mojpes.net/forum/index.php/t ... 558.0.html
upam,da bo link deloval.
Pošljite maile,prosim.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mene pa neki zanima.Kakšne so vaše izkušnje z pasjo hrano hills?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov