Ljubljenčki - psi

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Feb. 2007 19:09

ala..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 27. Feb. 2007 19:11

Joj NIA ker luštkan kuža uiii buhtl mejhn. Kera pasma? Taka je bla naša Lejlica k je bla mejhna kepa :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Feb. 2007 19:16

atic :)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 27. Feb. 2007 19:21

Kdaj ste jo dobil? Kok je pa stara Zoja?
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 27. Feb. 2007 19:23

Ker terier je?

Angel girl, jaz bi ti priporočala, da maš psico v stanovanju če se le da na sprehod jo pa zdej peljete z avtom nekam dalj od doma in jo tam sprehajate kjer ni tolk psov. Bo prec bolš. :wink:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 27. Feb. 2007 19:27

bubabiba v stanovanju žal ne more bit ker mami ne dovoli, niti ni navajena. Sj sm sam vesela da je pridna v garaži (mam filing da grejo njej tud izredno na živce), čeprov se mi smili. Vsaj zrak ma, pa okno pa vse. Sj jo spuščam večkrat na dan ven sam vseen ni isto, sploh za psa kot je on, k je skoz zunaj. Kok časa traja gonja? Zdj je že kak teden veselo, upam da bo kmal konc.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 27. Feb. 2007 19:51

Škoda. Kako jo to spuščaš ven? A jo ti voziš na sprehode? Ker ti priporočam, da jo imaš skos na vrvici zdej, če jo kej vn voziš, ker se zna zgodit, da ti bo kar naenkat pobegnila. Ker glih okol 9. dan je ponavad najbolj godna za parjenje. Jaz nevem točno kolk časa traja gonitev..tam nekje okol 14 dni. Pa sej se je že gonil velikrat vaša če je že bl stara ne? Sj pol približno veš kok časa bo.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 27. Feb. 2007 21:44

Ja dam jo ven iz garaže s tem pač da se mal okol pretegne, hodim z njo okol hiše, da gre lulat/kakat in seveda zraven norim in skačem ker je tok psov okol. Sam men je zanimivo, ker se mi zdi da se ona sploh ne zanima kej zanje. Več al manj nanje kr renči, ne na vse ampak tko ni tko k oni, k so čist totalno zmešani.
Na sprehode greva skup s sestro zdej, pa jo mava spuščeno, ful uboga, je skoz zraven naju in nikamor ne pobegne. Sj če bi jo tko nosil kokr te pse, bi blo čis drugač. Ja sj ponavad traja ene 14 dni al pa mal več/manj kokr je. Sm misnla če ma kdo kakšen bolj natančen podatek.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 27. Feb. 2007 22:47

Angel bogi vi pa boga kužika :? Sam če vam pa serjejo po vrtu psi pa je najbolš da kr kermu slediš do lastnika. A ste ful na samem a kako da ne poznaš lastnikov? Moram priznat da sm na selu sam pr ns noben ne spušča psa tko da mi je to ful čudn pa neodgovorno. :?

Nia, a to si kr dobila kužiko a ste se kej prej menl? K spremlam te teme o živalih na forumu pa nism nikjer zasledila da jo boš dobila :) Ker cukrček jeee :D Kok bo pa zrasla še?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Feb. 2007 23:49

bubabiba napisal/-a:Ker terier je?
:

mešanc a ne :lach: (sarkazem

angel, kaj pa če psico z avtom odpelješ kam na kakšen travnik stran do doma?al pa na kakšen sprehodek tko mal v naravo drugam?
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 28. Feb. 2007 12:00

urszika napisal/-a:Angel bogi vi pa boga kužika :? Sam če vam pa serjejo po vrtu psi pa je najbolš da kr kermu slediš do lastnika. A ste ful na samem a kako da ne poznaš lastnikov? Moram priznat da sm na selu sam pr ns noben ne spušča psa tko da mi je to ful čudn pa neodgovorno. :?

Ej je nemogoče jim slediti domov, ker nikoli ne grejo domov :roll: ja prov si prebrala, nikoli. Kr živijo pri nas. Ne nismo na samem doma, smo na vasi kjer je veliko hiš in živali, sam te psi so neki fenomeni oz ne psi, njihovi lastniki. Dons spet take delajo da kozlaš. So me lepo zbudil, ker so se mi pod oknom sfajtal in take glasove spuščal kot da jih nekdo kolje. Res žur. Moja soba in garaža imata isto steno, res mi je zabavno poslušat psico kako mi notr joka. Joj sm že tečna glede tega. Prejle sm jo mal spustila ven pa zraven stala, sj mi je dobr edin to k se me psi bojijo in tle norim okol k nora, sam pišuka no, to ne morš verjet. Folk tle so pa očitno eni navadni kmetavzarji neodgovorni, k se jim kratkomalo jeb* za svoje pse, da ne vejo cele dneve kje so. Pa noben ne ve čigavi so te psi.
Ja sj na sprehod jo že peljem, sj ti no tok problem, v eni roki palco, v drugi kamne da jih mal podim. Sam za psico, k je navajena bit popolnoma cel dan zunaj na prostem-ja naša je tudi odvezana da se ne bo kdo name zdj spravu hehe, sam je res skoz okoli hiše, nikamor ne gre. Zdj ji je to čist šok bit zaprt med 4 stenami. Men se sam zato smili.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Feb. 2007 14:54

:D
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 28. Feb. 2007 16:26

Upam da jo boste dal sterilizirat, drugač boste mel cele štale :?
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 28. Feb. 2007 20:24

Nia! Rojena je bila 19.1.2007,pa ste jo že vzeli stran od mame?
Mladiči lahko po zakonu zapustijo mamo šele po dopolnjenem 9 tednu! :schlaumeier:
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 28. Feb. 2007 21:04

Angel joj.. ja očitno so to kašni kmečki psi ki so ponavad na verigah a kaj pa so jih spustil da se gonjo.. A pa jejo tud pr vas a kaj? Sploh mi ni jasno. Pr ns je sam en pes se skoz potiku okol k se je sosedova prinašalka gonila sam ju niso skupi dal ker čakajo da bo ona dobila vzrejno. Tko da je hodu okol garaže jim šnofat pa po vrtu pr ns je hodu sam ok je pol šou k je ni najdu.. Itak ga je pr ns mačka spodila.
Ja pol pa nimaš kej kokr da počakaš da tole mine.. sam je sranje ker ko se bo spet gonila bo isto ane. :? Sej pomojm da obstaja kej kšne dišave k psom smrdijo da bi to po vrtu polivala sam ti neb nč pomagal k hormoni delajo.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov