Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
LyLa napisal/-a:Tale zverina pa pride konec meseca k nam v nov domek
Tok se veselim, da se tega ne da opisat in se mi zdi, da samo še o tem razmišljam/govorim
Kolk je pa tale luškan. Verjemi da boš imela ful veselje s to malo zverino. Jest si sploh ne znam predstavljat kako bi blo če nebi imeli našega Raula.
http://shrani.si/files/hpim0873tjqp.jpg
Zadnjič spremenil orion lady, dne 16. Feb. 2007 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst spoštujem vse pse in lastnike, da ne bo napada name Ampak take pasme mi enostavno niso všeč. Meni delujejo preveč napadalno, če bi bil tak pes že do mene zvest in vse ok, bi se vedno bala, da ne bi bil tak do drugih. Okoli nas je veliko ljudi, otrok itd. Naša zlata prinašalka je spuščena cel ljubi dan, skače okoli hiše in je nasploh zelo prijazna psica. Poštar pride jo lepo poboža, ko vidi male sestrične laufa k njim in se igrajo itd. To je meni všeč. Takemu psu pa ne bi mogla zaupat, preveč agresivno mi delujejo.
-
@Angle girl: a ti to govoriš za boxerje al za katere drugo pasmo? Ne vem kaj ti vidiš groznega na tej pasmi. Spoštujem pa tvoje mnenje da ne boš narobe razumela. Nisi pa edina, so tudi ludje ki se na široko izognejo 4 mesečnega mladička ker mislijo da je ful hud.
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Boksercki so pa ja tak cukrcki. Se posebi, ko so majhni in so jih same sapice.
Tiavanna...odvisno, kdaj so bili mladicki spoceti. Brejost traja od 64 do 69 dni. Poleg tega mora biti mladicek vsaj 12 tednov pri mamici. To je zakonsko doloceno, poleg tega je to nujno za zdrav razvoj. Ce isces mladicka, ki je ze zdaj primeren za oddajo, jih pa ogromno isce domove ze zdaj. Tako po zavetiscih kot pri posameznikih. Oglase najdes na macji-svet.org/forum, mojpes. net, mojpes.com,...
Tiavanna...odvisno, kdaj so bili mladicki spoceti. Brejost traja od 64 do 69 dni. Poleg tega mora biti mladicek vsaj 12 tednov pri mamici. To je zakonsko doloceno, poleg tega je to nujno za zdrav razvoj. Ce isces mladicka, ki je ze zdaj primeren za oddajo, jih pa ogromno isce domove ze zdaj. Tako po zavetiscih kot pri posameznikih. Oglase najdes na macji-svet.org/forum, mojpes. net, mojpes.com,...
-
orion lady napisal/-a:@Angle girl: a ti to govoriš za boxerje al za katere drugo pasmo? Ne vem kaj ti vidiš groznega na tej pasmi. Spoštujem pa tvoje mnenje da ne boš narobe razumela. Nisi pa edina, so tudi ludje ki se na široko izognejo 4 mesečnega mladička ker mislijo da je ful hud.
Govorim za take pasme ja, pa razni bitbuli, rotvajlerji, dobermani in vse ostale "ostre" pasme. Verjamem da imate dobre izkušnje z njimi in da jih imate radi- tisti ki jih imate. Jst ga pa ne bi imela nikoli, bolj prisegam na prijazne pasme npr zlati prinašalec, labradorc itd.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Angel girl napisal/-a:Zakaj ne? Je to sslab trik?
Mi je pa dons prvič v življenju skočila na kuhinjski pult (pa je še nism nč učila da kam skače hehe), čist sm znorela. Mam ful rada mojo mačkico pa vse, sam pr hrani se pa vse konča. Upam da mi tega ne bo več delala.
No vidš zakaj sem ti rekla, da ne bi s tem reskirala Ker ti bo potem, če bo hotela priboljšek al pa hrano začela na pult skakat, zato da bo dobila priboljšek, ker bo pač razumela da je to prav.
-
bubabiba - Kofetarica
Angel girl a se ti hecaš? Boxer nevarna pasma? Kdo ti je pa to natvezil? Boxer ima drugače karakter labradorca..je večni otrok mu tut pravijo, tko da niti najmanj ne spada med potencialno nevarne pasme.
kar se pa tiče raznih psov tipa bull in podobno kar si naštela pa nevem zakaj ravno njim ne bi zaupala? Jaz tut labradorca al pa zp-ja ne bi sama pustila sama z mejhnih otrokom recimo tko kot z vsemi drugimi psi. Pa te psi imajo čudovit karakter in niso prav nič agresivni do ljudi. Pač so nagnjeni k dominanci ampak do drugih psov istega spola! pa še to se da s socializacijo psa že kot mladiča omilit, če ne celo odpravit. Pa pitbull lahko prav tako napade in ugrizne kot zlati prinašalec. Ni nič razlike..fora je samo v tem da če pitbull ugirzne otroka al pa kogar kol to takoj dajo v medije, da vsi mislijo uu kok so pa te psi nevarni ampak tudi ugirzov npr. zlatega prinašalca in drugih pasem je ogromno pa to ne dajo v medije, ker pač to ni zanimivo. Odvisno je od vzgoje ne pa od pasme. In noben pes ne bo kar sam od sebe napadalen do ljudi.
kar se pa tiče raznih psov tipa bull in podobno kar si naštela pa nevem zakaj ravno njim ne bi zaupala? Jaz tut labradorca al pa zp-ja ne bi sama pustila sama z mejhnih otrokom recimo tko kot z vsemi drugimi psi. Pa te psi imajo čudovit karakter in niso prav nič agresivni do ljudi. Pač so nagnjeni k dominanci ampak do drugih psov istega spola! pa še to se da s socializacijo psa že kot mladiča omilit, če ne celo odpravit. Pa pitbull lahko prav tako napade in ugrizne kot zlati prinašalec. Ni nič razlike..fora je samo v tem da če pitbull ugirzne otroka al pa kogar kol to takoj dajo v medije, da vsi mislijo uu kok so pa te psi nevarni ampak tudi ugirzov npr. zlatega prinašalca in drugih pasem je ogromno pa to ne dajo v medije, ker pač to ni zanimivo. Odvisno je od vzgoje ne pa od pasme. In noben pes ne bo kar sam od sebe napadalen do ljudi.
-
bubabiba bom spustila trik skakanja
Jah kaj pa vem, jst sm mal skeptična glede teh psov, zato se bom kr držala bolj prijaznih pasem. Najbrž mal preveč stereotipno razmišljam, sam kaj pa vem tko se mi pač zdi. Važn da mam jst mojo lubica prinašalko, k je super psička
Jah kaj pa vem, jst sm mal skeptična glede teh psov, zato se bom kr držala bolj prijaznih pasem. Najbrž mal preveč stereotipno razmišljam, sam kaj pa vem tko se mi pač zdi. Važn da mam jst mojo lubica prinašalko, k je super psička
-
bubabiba napisal/-a:Aja orion lady tvoj pes mi je tut hudo lep
Hvala, je tak srček da je kr hudo. Ker poznam boxerje sploh ne razumem kako ih lahko kdo uvršča med nevarne pasme. Znajo bit Labradorci dost bolj tečni kot pa boxerji. Naš tamau je nor na otroke, ker tm kjer smo ga kupili je imel tri otroke in kr cvili ko kakega vidi. Kot sem že napisala, so pa tud taki ljudje ki se bojijo tud mladička samo zato ker je boxer.
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
bubabiba - Kofetarica
Angel girl ti se jih kr izogbi ti pač ni ql, sej pač vsak ma svoje mnenje, samo na živce mi gre ko jim tko kdo dela krivico in govori, da so agresivni, ker ni res, poznam dosti bullov in podobno tko da vem iz izkušenj.
Orion lady ja vem, sem že velikokrat slišala za boxerja kok je pa to en hud pes..sej veš ko pa zgleda tko nevarno
Orion lady ja vem, sem že velikokrat slišala za boxerja kok je pa to en hud pes..sej veš ko pa zgleda tko nevarno
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mene tud vse mine, ko vidm kako si že vsak tretji mulc nabav pitbulla zato, da bo lahko z njim frajaru okol Pojma o vzgoji tazga psa pa nima niti najmanjšga, zato pa pol pride do razno raznih napadov na druge pse in ljudi. To je zahtevna pasma in priporočljiva za tiste, k se spoznajo na pse in zanjo prav delat z njimi in jim znajo na prav način zbit tisto njihovo dominantnost.
Nevarne pasme ne obstajajo, obstajajo nevarni lastniki, k nardijo svoje pse nevarne! Drugač je recmo dokazan, da je nemški ovčar velik bolj agresiven in dominanten pes, kot npr razni bulli, rottweilerji...Al pa za koker španjelčke tud vidm, da so dost agresivni kužki, pa si neb noben mislu, ker majo un sweet look.
Nevarne pasme ne obstajajo, obstajajo nevarni lastniki, k nardijo svoje pse nevarne! Drugač je recmo dokazan, da je nemški ovčar velik bolj agresiven in dominanten pes, kot npr razni bulli, rottweilerji...Al pa za koker španjelčke tud vidm, da so dost agresivni kužki, pa si neb noben mislu, ker majo un sweet look.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov