Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Kaj sem ravno našla--} DESET PASJIH ZAPOVEDI
1. Moje življenje je dolgo samo deset do petnajst let. Vsako slovo od tebe, kadar kam odideš, je zame bolečina. Prosim, premisli dobro o tem, preden me vzameš za svojega.
2. Daj mi dovolj časa, da bom razumel, kaj hočeš od mene.
3. Zaupaj mi - od tega živim.
4. Nikoli se ne jezi name in ne zapiraj me za kazen. Ti imaš svoje delo, svojo zabavo, svoje prijatelje, jaz imam samo tebe.
5. Prosim, govori kdaj pa kdaj z mano, čeprav ne razumem tvojih besed, poznam tvoj glas in ta naj bo včasih samo zame.
6. Kakorkoli že ravnaš z mano, dobro ali slabo - nikoli ne pozabim !
7. Preden me udariš, pomisli na to, da bi te s svojimi čeljustmi z lahkoto zgrabil za roko in ti jo zdrobil, vendar tega ne storim.
8. Preden me pri delu kregaš, da sem bil slab, len in trmast, pomisli - morda me muči neprimerna prehrana, morda sem bil dolgo na soncu ali pa mi je oslabelo srce.
9. Skrbi zame, ko ostarim - tudi ti boš nekoč star.
10. Spremljaj me na zadnji poti. Ne reci "tega ne morem gledati" ali " naj se zgodi v moji odsotnosti". Veš, s tabo mi je vse veliko lažje.
1. Moje življenje je dolgo samo deset do petnajst let. Vsako slovo od tebe, kadar kam odideš, je zame bolečina. Prosim, premisli dobro o tem, preden me vzameš za svojega.
4. Nikoli se ne jezi name in ne zapiraj me za kazen. Ti imaš svoje delo, svojo zabavo, svoje prijatelje, jaz imam samo tebe.
5. Prosim, govori kdaj pa kdaj z mano, čeprav ne razumem tvojih besed, poznam tvoj glas in ta naj bo včasih samo zame.
7. Preden me udariš, pomisli na to, da bi te s svojimi čeljustmi z lahkoto zgrabil za roko in ti jo zdrobil, vendar tega ne storim.
8. Preden me pri delu kregaš, da sem bil slab, len in trmast, pomisli - morda me muči neprimerna prehrana, morda sem bil dolgo na soncu ali pa mi je oslabelo srce.
10. Spremljaj me na zadnji poti. Ne reci "tega ne morem gledati" ali " naj se zgodi v moji odsotnosti". Veš, s tabo mi je vse veliko lažje.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Bulma - Cosmopsiho
nutella napisal/-a:^^ Ne mi limat takih stvari, k pol jokam na šihtu
Sorry! Tisto zadnje je full žalostno,ja. Samo to sem našla na strani od veterinarja, pa se mi je zdelo primerno No,pa če maš psa pa delaš tak z njim kot tu piše, pol itak ni panike za jok
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Bulma napisal/-a:Kaj sem ravno našla--} DESET PASJIH ZAPOVEDI
joj, res je lepo napisan tole to bi lh veljal tud za mucke
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tole je pa res zelo lepo napisano, jst bi to dala zraven vsakmu človeku, ki dobi psa. Pa naj si stokrat to prebere.
-
Bulma - Cosmopsiho
Angel girl napisal/-a:Tole je pa res zelo lepo napisano, jst bi to dala zraven vsakmu človeku, ki dobi psa. Pa naj si stokrat to prebere.
Definitivno tudi jaz. Samo pač so tudi taki ki jih kaj takega ne bi ganilo. Kot da živali nimajo čustev.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja sj to je najbl bolano, da ma tak folk pol domače živali. To mi gre pa na jetra res.
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja,to je pa res vprašanje. Ali pa ko vidijo da ne morejo (ali nočejo) skrbet za njim, pa se pol niti toliko ne potrudijo da bi jih oddali ali pa dali v zavetišče. Ne, kar pustijo bogo živalco da trpi
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Tole sem oboje že brala ja..res žalostno
Še en link ob katerem sem jokala:
http://gprime.net/flash.php/thepitbullproblem
Še en link ob katerem sem jokala:
http://gprime.net/flash.php/thepitbullproblem
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Oooooo, bogi pitbulčiji In ja, tko k js skos govorim, za vedenje psa je u največji meri kriu njegou lastnik, ne pa pasji značaj. Tut pudla se da narest napadalnga pa krvoločnga, če ga že od malih tačk tko uzgajaš.
Moj kolega ma staforda (punčko) in je toook sweet pa tak mil pogled ma, da ne morš verjet. Če bi jo kdo napadu, bi se valda branla, tko kt usak, drgač pa res ni bojazni. In pol se je folk ful boji in kr ne verjame, da je kuža tko kt usak druk.
Moj kolega ma staforda (punčko) in je toook sweet pa tak mil pogled ma, da ne morš verjet. Če bi jo kdo napadu, bi se valda branla, tko kt usak, drgač pa res ni bojazni. In pol se je folk ful boji in kr ne verjame, da je kuža tko kt usak druk.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov