Ljubljenčki - psi
frigga napisal/-a:Tole ste že videli: http://www.uradni-list.si/1/content?id=93454 (28. člen, alineja 3).
to pr nas plačujemo že od vekomaj... in je po moje totalni idotizem, ker psi velik manj posvinjajo kot ljudje... poleg tega se pa kljub temu da plačuješ še zmer najde kšn težak k ti kej sika v zvezi s psom in tem kje lohk in kje ne sme hodit

The secret of success is consistency of purpose.
VLJUDNO VABLJENI NA PREDAVANJE
Kako pa je biti pes? (Razumeti psa, njegove potrebe in vrline od mladička do starostnika)
Predavala bo izjemna predavateljica in poznavalka psov Branka Hobič, kinološka sodnica in kinološka inštruktorica z licenco.
Predavanje bo v petek, 20. novembra 2009, ob 17. uri v dvorani poslovne stavbe LEK – Novartis na Verovškovi ulici 57 v Ljubljani (Industrijska cona Šiška).
Vstopnine ni!
V sodelovanju z društvom »Tačke pomagačke« vabi
SLOVENSKI KLUB ZA BERNSKE PLANŠARSKE PSE
Bernese Mountain Dog Club of Slovenia
Kako pa je biti pes? (Razumeti psa, njegove potrebe in vrline od mladička do starostnika)
Predavala bo izjemna predavateljica in poznavalka psov Branka Hobič, kinološka sodnica in kinološka inštruktorica z licenco.
Predavanje bo v petek, 20. novembra 2009, ob 17. uri v dvorani poslovne stavbe LEK – Novartis na Verovškovi ulici 57 v Ljubljani (Industrijska cona Šiška).
Vstopnine ni!
V sodelovanju z društvom »Tačke pomagačke« vabi
SLOVENSKI KLUB ZA BERNSKE PLANŠARSKE PSE
Bernese Mountain Dog Club of Slovenia
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
mene zanima ce ma se katera tok nerodnega in storastga in divjega psa k js
dans stojimo js, fant pa kolega s svojim psom na travniku, psa se igrata in tekata naokoli, js se sklonim, pocepnem, nakar prlaufa mimo MOJ pes, narobe oceni razdaljo in moj polozaj in se s svojimi 35kg s polnim susom iz sprinta zabije men u faco, tk da se mi je ulila kri iz nosa, pa celo zgornjo ustnico mam oteceno pa cel obraz me boli zdej, upam da ni nos zlomljen
faking neroda
jaaaooooo
samo v vednost, kasna poskodba lahko doleti opazovalce divje pasje igre

samo v vednost, kasna poskodba lahko doleti opazovalce divje pasje igre

A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Jst mam glih od včeraj čist plavo koleno, ker je Ronja med tekom za žogo slabo speljala pot mimo mene.
Imela sem tud že razbito ustnico, ker je bilo navdušenje preveliko, pa pred parimi dnevi sem si ornk obdrgnila členke na roki, ker je Sisi cuknila in sem z roko po eni betonski ograji potegnila, pa imela sem že precej globoko rano na dlani in praske po bradi in obtolčene noge, ker me je Sisi spotaknila in sem padla na kamne itd. itd.
Tako da, ja, nekdo že mora bit štorast, ampak jst ne vem, če nismo bolj štorasti skrbniki, ne psi.

Tako da, ja, nekdo že mora bit štorast, ampak jst ne vem, če nismo bolj štorasti skrbniki, ne psi.

Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
ma katera izkusnje z dnevnim varstvom psov (da pozna koga ki se s tem ukvarja, je ze pustila psa...) ?
midva bi namrec rabla za kak dan zdaj pozimi, 8-12 ur varstva na domu (njihovem). ograjeno dvorisce, sprehod...cena do nekje 40€, okolica maribora... (da bi sla na kak enodnevni izlet kamor pes res ne more, mogoce kaksne toplice cez dan...)
sploh obstaja to? nekaj sem brskala in sem samo en oglas nasla, sem jim ze pisala na mail me res zanima kaj bodo odgovorili.
midva bi namrec rabla za kak dan zdaj pozimi, 8-12 ur varstva na domu (njihovem). ograjeno dvorisce, sprehod...cena do nekje 40€, okolica maribora... (da bi sla na kak enodnevni izlet kamor pes res ne more, mogoce kaksne toplice cez dan...)
sploh obstaja to? nekaj sem brskala in sem samo en oglas nasla, sem jim ze pisala na mail me res zanima kaj bodo odgovorili.
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
- delusional
- Cosmopsiho
V Kinologu je nekaj oglasov:
Nudim sprehajanje psov in oskrbo ostalih hišnih ljubljencev na vašem domu: 040 204 826
Sprehajam pse in oskrbim mucke na vašem dom. 051 242 473
Smo dologletni ljubitelji živali. pazimo tudi na vaše hišne ljubljence, če vas ni doma. 031 389 181 ali 04 5957714
pa še par...
Nudim sprehajanje psov in oskrbo ostalih hišnih ljubljencev na vašem domu: 040 204 826
Sprehajam pse in oskrbim mucke na vašem dom. 051 242 473
Smo dologletni ljubitelji živali. pazimo tudi na vaše hišne ljubljence, če vas ni doma. 031 389 181 ali 04 5957714
pa še par...