Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
najlepsa hvala!!
sej to sem js vedla da je razvajen, sam nisem vedla a je dobro da ga pac brez hrane pustim ce nic ne poje...ampak ste mi sam potrdile moja domnevanja da je tako najboljse. bo pac lacen, zraven polne sklede briketov ki jih ma na voljo 2x na dan se mi pa res ne smili!
sej to sem js vedla da je razvajen, sam nisem vedla a je dobro da ga pac brez hrane pustim ce nic ne poje...ampak ste mi sam potrdile moja domnevanja da je tako najboljse. bo pac lacen, zraven polne sklede briketov ki jih ma na voljo 2x na dan se mi pa res ne smili!
-
miau - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
red_rose!
Hahaha sem se nasmejala, ker mam jst doma isto težavo. Nič ni narobe s tvojim kužkom, edino malo razvajenosti in zbirčnosti Moja psička je ista....ceeel dan čaka, če bo kej padlo v usta. Ob kosilu oz. kadarkoli kdo je, je ona dežurna zraven. Zvečer, ko vidi da ne bo nič, gre pojest brikete. Itak so konzerve okusnejše in ne stojijo v posodici cel dan ampak morjo jest tudi brikete, za zobe.
Hahaha sem se nasmejala, ker mam jst doma isto težavo. Nič ni narobe s tvojim kužkom, edino malo razvajenosti in zbirčnosti Moja psička je ista....ceeel dan čaka, če bo kej padlo v usta. Ob kosilu oz. kadarkoli kdo je, je ona dežurna zraven. Zvečer, ko vidi da ne bo nič, gre pojest brikete. Itak so konzerve okusnejše in ne stojijo v posodici cel dan ampak morjo jest tudi brikete, za zobe.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
noo, moj tamali zopet je brikete!! juhuhu....zadnje dni se je cisto sprijaznu
zdej mam pa eno novo vprasanje:
je ze bla katera s psom na trajektu? mi gremo avgusta na korziko, in bo voznje tja 4 ure, nazaj gremo pa na nocno in traja 7 ur...in me zanima, kako kej to psi prezivijo? ker zdej mam se moznost da bi tut nazaj sli samo za 4 ure na trajekt, ampak je potem karta ful drazja...
torej - izkusnje s psom na trajektu za vec ur?!
zdej mam pa eno novo vprasanje:
je ze bla katera s psom na trajektu? mi gremo avgusta na korziko, in bo voznje tja 4 ure, nazaj gremo pa na nocno in traja 7 ur...in me zanima, kako kej to psi prezivijo? ker zdej mam se moznost da bi tut nazaj sli samo za 4 ure na trajekt, ampak je potem karta ful drazja...
torej - izkusnje s psom na trajektu za vec ur?!
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Sama še sicer nisem bila s psom na trajektu je pa tukaj - http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,6089.0.html napisanih več izkušenj.
Pomojem da ne bi smel biti problem, da je pes 7 ur na trajektu, seveda pod pogojem, da je lahko s tabo, da ima ves čas na voljo vodo, da je poskrbljeno za lulanje psa ipd.
Uživajte na morju!
Pomojem da ne bi smel biti problem, da je pes 7 ur na trajektu, seveda pod pogojem, da je lahko s tabo, da ima ves čas na voljo vodo, da je poskrbljeno za lulanje psa ipd.
Uživajte na morju!
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
vsem, ki imate kužke svetujem, da jih čimprej zavarujete (če še niso). Naš si je po neumnosti zlomil nogo in nas je vse skupaj stalo 1200€
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mi bi pršparal en ornk kup denarja, če bi biu naš ščenetko zavarovan (doug nism vedla, da obstaja ta opcija).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
KittyCat napisal/-a:vsem, ki imate kužke svetujem, da jih čimprej zavarujete (če še niso). Naš si je po neumnosti zlomil nogo in nas je vse skupaj stalo 1200€
a lahko kaj vec poves o tem zavarovanju?
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
joj, vem da majo na zavarovalnici triglav, za drugje pa ne vem. mal pogooglejte
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Več zavarovalnic ima možnost, da zavarujete svojega hišnega ljubljenčka, vendar vam priporočam, da se močno pozanimate saj so razlike v cenah in pa v tem koliko stroškov krije zavarovalnica lahko zelo velike. Najbolj pomembno je, da dobite takšnega agenta, ki je poučen o zavarovanju živali, saj večina sploh ne ve točno zakaj se gre.
Mi sicer nimamo zavarovanega našega psa, vendar če bi ga zavarovali ko je bil še mladiček bi prihranili ogromno denarja, saj smo v slabem letu za njegove veterinarske stroške dali okrog 2000 eurov če ne več. Zdaj se je to hvalabogu umirilom vendar nikoli ne veš kaj vse ga lahko doleti.
Mi sicer nimamo zavarovanega našega psa, vendar če bi ga zavarovali ko je bil še mladiček bi prihranili ogromno denarja, saj smo v slabem letu za njegove veterinarske stroške dali okrog 2000 eurov če ne več. Zdaj se je to hvalabogu umirilom vendar nikoli ne veš kaj vse ga lahko doleti.
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
Mi smo imeli doma 11 let pudla, smo ime pa tudi že nemškega ovčarja, gladkodlakega prinašalca in zdaj imamo border collija-v bistvu pri starih starših.
Si pa zeeeeeeeeloooo želim argentinsko dogo.
In ker se mi res ne ljubi pregledati več kot 100 strani te teme se obračam na vas, če ima slučajno katera tega psa doma.
So res zelo zelo zelo nevarni, kar me strašijo vsi okoli mene?
Si pa zeeeeeeeeloooo želim argentinsko dogo.
In ker se mi res ne ljubi pregledati več kot 100 strani te teme se obračam na vas, če ima slučajno katera tega psa doma.
So res zelo zelo zelo nevarni, kar me strašijo vsi okoli mene?
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
Ja, saj imaš prav ja. Ampak sem se nekaj mesecev nazaj pogovarjala z enim 'ekspertom' za pse oziroma tak vtis sem dobila od njega, ki mi je rekel, da mi je ne priporoča. Imam namreč izkušnje z različnimi psi in se mi ne zdi, da bi mi osebno bilo težko vzgojiti takega psa.
Verjetno me je malce preveč prestrašil
Verjetno me je malce preveč prestrašil
And I'd give up forever to touch you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov