Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Aa kok je luškan, k iz pliša zgleda Kako mu je pa ime?
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Angel girl napisal/-a:Kako se kej odzivajo vaše živalice na pokanje petard, raket itd?
Naša psica full vedno laja ko mečejo petarde. To me tak moti! Lepo spi, pol pa leti iz ute in laja. Mater pa petarde!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Angel girl napisal/-a:Kako se kej odzivajo vaše živalice na pokanje petard, raket itd?
nas tavlki pes vedno ko se prestrasi dobi epilepticni napad, tamali preignorira stvar. glede na to da smo doma cis na enem selu in mamo prakticno tri sosede, bi nase zivalce lahko imele blazen mir, če naši sosedi ne bi bili taki kreteni. res jih sovrazim.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Naš maček na pokanje petard sploh ne trza več, samo ko pa grejo rakete takrat ga pa v sekundi ne vidiš več, ker je že za kavčem.Mi grejo tko na živce tele petarde itd. to ni več normalno zanč sem bla tm za bežigradom in je tko počl, da so se kr tla zatresla in sm zvedla, da so baje dinamit počl, to je pa tko k bomba halo!?pa bje, da se je še na vič slišal iz bežigrada...norci res!
-
Golden_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2006
Moja dalmatinka (stara je 6 let in pol) se ful boji pokanja petard, zato med prazniki vedno naredimo izjemo in jo spustimo v hišo. Sicer bi se ubožica verjetno podelala v svoji utici.
Izkušnja je dobra šola, samo šolnina je draga...
Bonsai
Bonsai
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz sem sla s fantom prejsnji tedn k veterinaru z njegovim psom in je blo ful velik ljudi, ki so prisli po pomirjevala za zivali zarad petard.. Kak zalostno.
Drugac pa sem skoraj skupaj padla, ko pridem ven iz ambulante (pa ze not ko sem bla sem iz druge ambulante slisala grozen zivalski "jok") in vidim psa z obrezanimi usesi.. Zdaj se tocno ne spomnim pasme, ampak je mislim da znacilno, da tem psom rezejo usesa. A ve katera kera pasma je to in ZAKAJ pri vragu to delajo??
Drugac pa sem skoraj skupaj padla, ko pridem ven iz ambulante (pa ze not ko sem bla sem iz druge ambulante slisala grozen zivalski "jok") in vidim psa z obrezanimi usesi.. Zdaj se tocno ne spomnim pasme, ampak je mislim da znacilno, da tem psom rezejo usesa. A ve katera kera pasma je to in ZAKAJ pri vragu to delajo??
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Joj boščk a pa gotov ga nisi izzivala da te je hotu ugriznt ane. Bohve kaj so mu delal k je bil mejhn Važn da je zdej pr ljudeh, ki ga čuvajo fino pa ga majo radi
_Petra_, pasma ne vem katera bi bla, mislim da ni samo ena, da to delajo, ampak rezali so mu pa lahko zaradi standardov pasme.. Dvomim da je blo to medicinskega vzroka Bo kšna kinologinja bl vedla no.
_Petra_, pasma ne vem katera bi bla, mislim da ni samo ena, da to delajo, ampak rezali so mu pa lahko zaradi standardov pasme.. Dvomim da je blo to medicinskega vzroka Bo kšna kinologinja bl vedla no.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
urszika napisal/-a:Joj boščk a pa gotov ga nisi izzivala da te je hotu ugriznt ane. Bohve kaj so mu delal k je bil mejhn Važn da je zdej pr ljudeh, ki ga čuvajo fino pa ga majo radi
ja, sj so rekl, da je bil neki mučen, pa bogi, k so ga dobl važn, da zdj lepo ravnajo z njemu
densy, kje si ti doma? da te izvoham, pa pridm pokrast tele mačkonarje, k so tooook luškani no ja, sj če bolš pomislm.. ker mačk pa ni luškan
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Kupiranje ušes in repa je zame mučenje živali! Pes ma rep in ušesa z nekim razlogom in da mu jih nekdo da porezat, ker tako (za njegove pojme) bol zgleda...halo?! Jst bi njemu kej odrezala, da bi bol zgledu... Če bi vidla kej tazga, takoj prjavm na inšpekcijo. To je zame nedopustno.
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
hvala, hvala živali so mi v največje veselje
urszika, španjel je, oz. španjelka, mam skoraj vedno same samice, so mi bolj pri srcu
drugače ste dale pa zelo lepe slikce vaših živalc gor..
urszika, španjel je, oz. španjelka, mam skoraj vedno same samice, so mi bolj pri srcu
drugače ste dale pa zelo lepe slikce vaših živalc gor..
Zadnjič spremenil amital, dne 03. Jan. 2007 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
bubabiba - Kofetarica
Yazmeen napisal/-a:Kupiranje ušes in repa je zame mučenje živali! Pes ma rep in ušesa z nekim razlogom in da mu jih nekdo da porezat, ker tako (za njegove pojme) bol zgleda...halo?! Jst bi njemu kej odrezala, da bi bol zgledu... Če bi vidla kej tazga, takoj prjavm na inšpekcijo. To je zame nedopustno.
Lovskim psom kupirajo rep zato, da se mu med lovom ne zlomi ali kako drugače poškoduje, mislim da je tukej dost dopustno.
Drugače je pa tko, da te psi ko jih kupirajo bolj zaradi estetskega razloga potem živiji življenje kot bogovi in ne moreš tiste lastnike označit kot slabe al pa kej, ker kolk je pa mučenja živali na drugačen še velikokrat hujši način??Al pa kaj enmu bullu pomaga da mu ne kupirajo ušes, če ga recimo potem stradajo doma pa pretepajo...
- urszika
- Cosmofrik
amital, a se ti da men mal povedat kej o kokeršpanjelih iz prve roke? ker jaz sm si ga vedno želela, pa mogoče ga dobim kdaj (lahko že letos), pa so mi rekl, da so ti psi zlo taki, posesivni, da se jih ne znebiš, da skoz okol tebe skačejo, pol eni so mi pa rekl da so eni velki potepuhi... Kakšne mate vi kej izkušnje? Je pridna? Hehe. Mislm, sj vem, da se vsak pes od drugega razlikuje, sam naj bi mele pasme ene glavne značilnosti splošne, ane.
-
bubabiba - Kofetarica
amital, fajn bi blo če bi zraven še napisala še zakere živalce se gre, ker jaz pojma nimam kdo je zdej kdo
urszika glede potepanja je pa tko, da če se boš dost ukvarjala s psom tega ne bo. Mogoče so ti rekli za kokeršpanjela, ker je lovski pes in je treba bit pač bolj dosleden pri teh pasmah. Je pa fajn, da se tut potem, ko že opravita šolanje(mala šola, osnovna šola) ukvarjata s kakšno aktivnostjo npr. agility, obedience, reševanje itd.
urszika glede potepanja je pa tko, da če se boš dost ukvarjala s psom tega ne bo. Mogoče so ti rekli za kokeršpanjela, ker je lovski pes in je treba bit pač bolj dosleden pri teh pasmah. Je pa fajn, da se tut potem, ko že opravita šolanje(mala šola, osnovna šola) ukvarjata s kakšno aktivnostjo npr. agility, obedience, reševanje itd.
- urszika
- Cosmofrik
amital, hvala Se vidi, da je res odvisno od psa... No mogoče to, ko si rekla, da je zaščitniška, da se enim to zdi vsiljivost, pa da pol pes skoz okol tebe skače.
Za dalmatince sem pa slišala, da naj bi bli mal popadljivi ja menda. Sam vseen prekleto lep pes
bubabiba, joj ne mi o pasji šoli... naš sosed je vozu zlato prinašalko, ej nč ama nč ga ne uboga, če jo kdaj spusti, se ne pusti ujet itd... js nvem kakšni lastniki so to no, brezveze, pes mora znat vsaj par osnovnih ukazov, pa da ti ne pobegne pa to, pa da te fejst uboga, al hodta v šolo al ne.
Za dalmatince sem pa slišala, da naj bi bli mal popadljivi ja menda. Sam vseen prekleto lep pes
bubabiba, joj ne mi o pasji šoli... naš sosed je vozu zlato prinašalko, ej nč ama nč ga ne uboga, če jo kdaj spusti, se ne pusti ujet itd... js nvem kakšni lastniki so to no, brezveze, pes mora znat vsaj par osnovnih ukazov, pa da ti ne pobegne pa to, pa da te fejst uboga, al hodta v šolo al ne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov