Ljubljenčki - psi

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 04. Apr. 2009 16:38

Župan nima zdaj kaj dost veze tukaj, gre se za vseevropski zakon.
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyCat » 05. Apr. 2009 17:42

če bo vse posreči, bo jutri tasiv kosmatinček moj :D

Slika
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Apr. 2009 21:04

To je kšna določena sorta al malo mešano (Aloha mal slabš vid :P )?
Kjut zavaljenko :razz: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyCat » 05. Apr. 2009 21:33

mešančki so, mami je ovčarka, za atija se pa ne ve :D
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 05. Apr. 2009 23:30

Predvidevam da se za psico izredno skrbi :D
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyCat » 06. Apr. 2009 0:31

jah, to je na vasi in če so psi spuščeni, je pač taka situacija :D
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 06. Apr. 2009 8:48

^uf to je bla napaka, da si povedala, da so mešančki :? . Ene te bodo 100% napadle, ker so fuuuu proti temu, tako da se kar pripravi :x

Drugače pa so res srčeki,čeprav se malo slabše vidi,ker je slika majhna :love:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 06. Apr. 2009 9:19

To pa mislm, da ne drži. Nikol ni noben nč imel proti mešančkom in na sploh prot nobenim psom, ampak ne podpiramo šteparjev, ki štepajo 'čistokrvne nerodovniške' (pa spet poudarjam, da nimamo, vsaj jst ne, prot samemu psu nč!), največkrat sam za zaslužek. Jst ne vem, a je tko težko razumet, o čem govorimo :?

Pa škoda je, da na svet prihaja (zarad neodgovornih lastnikov) še tolk novih psičkov (sploh se za mešančke ve, da se zlo težko oddajo), ker so zavetišča že tko prepolna :(

Luškan kuža, KittyCat, upam, da nam boš še kšno bolšo fotko dala za pogledat :)
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 06. Apr. 2009 10:07

To kar si povedala in še to, da ženska po vsej debati zgoraj o tem, da psi ne smejo biti brez povodca reče, da so vaški psi pač spuščeni. Za znoret no.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Apr. 2009 10:41

Yazmeen napisal/-a:To pa mislm, da ne drži. Nikol ni noben nč imel proti mešančkom in na sploh prot nobenim psom, ampak ne podpiramo šteparjev, ki štepajo 'čistokrvne nerodovniške' (pa spet poudarjam, da nimamo, vsaj jst ne, prot samemu psu nč!), največkrat sam za zaslužek. Jst ne vem, a je tko težko razumet, o čem govorimo :?

Pa škoda je, da na svet prihaja (zarad neodgovornih lastnikov) še tolk novih psičkov (sploh se za mešančke ve, da se zlo težko oddajo), ker so zavetišča že tko prepolna :(

Luškan kuža, KittyCat, upam, da nam boš še kšno bolšo fotko dala za pogledat :)

+rojstva neželenih mladičev, ki se jih ne da oddat in ki končajo bogvedikje in bogvedi na kakšen način :roll:
upam usaj, da psa dobiš zastonj....je pa lep, tle pa nimam kej dodat :)

sicer pa če je men rabla bubabiba dopovedat en let te stvari,pa se zanimam za živali in mi je do živali, mislm da bo takemu, ki ma že tko al tko razvito čist tretje razmišljanje, še težje dopovedat.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 06. Apr. 2009 11:34

Tudi jaz ne podpiram šteparjev (!), nimam pa nič proti psom, ki so že na svetu in pač niso sami krivi da so mešančki in da so ljudje dopustili, da so 'nastali'. Tudi rabijo dom...upam pa res,da ga dobite zastonj,čeprav sem pa tudi mnenja, da se za rodovniške pse mora odšteti preveč denarja :? . Groza no kake cene eni postavljajo.

In koliko se spomnim,je že bila debata o teh mešančkih in so ene bile odločno proti njim, zato sem to napisala Yazmeen. In vem o čem se govori,brez skrbi.

EDIT: *purple* o kom se gre v tvojem zadnjem stavku?
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 06. Apr. 2009 11:46

Pol pa kul, pol se pa itak strinjava :)
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyCat » 06. Apr. 2009 13:45

Maya19 napisal/-a:Tudi jaz ne podpiram šteparjev (!), nimam pa nič proti psom, ki so že na svetu in pač niso sami krivi da so mešančki in da so ljudje dopustili, da so 'nastali'. Tudi rabijo dom...upam pa res,da ga dobite zastonj,čeprav sem pa tudi mnenja, da se za rodovniške pse mora odšteti preveč denarja :? . Groza no kake cene eni postavljajo.

točno tako in ker se mešančki ful težje oddajo in končajo bog ve kje, raje vzamem mešančka. Pes je pes in vsak rabi ljubezen :) Mojega mi bodo podarili, pa tudi drugače se mi zdijo cene za rodovniške pse totalno nesprejemljive :eek: ne zastopim kako lahko eni to sprevržejo v biznis :roll:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 06. Apr. 2009 13:47

^^nocem sprozit spet nekih groznih prepirov, ampak morm te samo poducit, da vzreja rodovniskih psov ni biznis, ampak zelo veliko stane!! rejci si s takimi cenami samo pokrijejo vse stroske, ki so jih meli s psico in mladici!! verjetno se pa najdejo tut izjeme.

drgac pa luskan kuza! :P
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Apr. 2009 13:57

Maya19 napisal/-a:Tudi jaz ne podpiram šteparjev (!), nimam pa nič proti psom, ki so že na svetu in pač niso sami krivi da so mešančki in da so ljudje dopustili, da so 'nastali'. Tudi rabijo dom...upam pa res,da ga dobite zastonj,čeprav sem pa tudi mnenja, da se za rodovniške pse mora odšteti preveč denarja :? . Groza no kake cene eni postavljajo.

In koliko se spomnim,je že bila debata o teh mešančkih in so ene bile odločno proti njim, zato sem to napisala Yazmeen. In vem o čem se govori,brez skrbi.

EDIT: *purple* o kom se gre v tvojem zadnjem stavku?

pač o tistih, ki jim stvari niso jasne.
Mi se pa strinjamo...

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov