Ljubljenčki - psi

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Mar. 2009 2:01

ja nevem, men pač niso čist isti :)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 06. Mar. 2009 15:56

bubabiba napisal/-a:kakšno razliko?
Uglavnem men je velik bolj všeč švicar.

Ne, pa ni, berni je lepši, k je tak medo, pa še jst ga mam :P

Hecam se :wink:

Drgač sta si pa ful podobna, tud enak sta obarvana, sam da je berni bolj kosmat...

Evo mojo lubico, pa primerjejte :)

Slika
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 07. Mar. 2009 7:50

sm brskala po forumu Moj pes, pa nism najdla odg., bom tuki vprašala...
naša se noče kopat, obstaja pa tud suh (al neki tazga) šampon za pse.
tm na unem forumu sm najdla samo neki znamk.
kera ve kje prodajajo take šampone?? pri vetu al tud v kšni trgovinci? mate kej izkušenj s suhim šamponom?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 07. Mar. 2009 9:15

Ti suhi šamponi so bolj tko-tko. Bolj so namenjeni, da sčistiš samo npr. en del psa, ki je ful umazan, da ne rabiš ravno celega psa kopati npr. zaradi enega umazanega fleka. Ker nikoli ne očistijo tako dobro, kot če psa opereš tud z vodo (+šampon). Nanašajo se podobno kot pena za lase, pustiš nekaj časa na dlaki, potem pa moraš razčesati. Dobijo se v vseh bolje založenih trgovinah za živali.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 08. Mar. 2009 18:43

No ena frišna slikca od moje pasje ljubezni...a ni lepa noooo? :love:

Slika

Čeprov dons sm bla jezna na njo, ker ko smo šli na sprehod, je šu mem en s konjem in je čist znorela, sm jo komi zadržala (tele, kakršn je :) ), na vsak način se je hotla zagnat prot konju vsa navdušena in je vlekla k zmešana. Pol sm pa čist popizdila in sm se zadrla 'prostor!' in jo z roko prtisnla tko prot tlom in sm jo ful dolg držala na tleh, na boku. Je bla vsa podrejena pol, je začutla avtoriteto :D Na kašn način pa vi krotite pse, ko se jim tkole strga in nč ne pomaga vpit?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Mar. 2009 19:20

jst sm dons vozila enga precej močnega psa iz gmajnic, ki je biu sicer nevzgojen, ampak ko sm mu pokazala kdo je šef, se je začeu mal brzdat.
na začetku ko sm mu pustila naj teka kamor ga je volja in me vleče s sabo u usako gnojšnco in blat,me ni ubogou.Pol sm pa enkrta pouzidgnla glas, ga mau zategnla,mu glasno povedala ene par krepkih, pa je blo prec boljš :) :D no, načeloma sm mu kr pustila, da me pelje kamor ga je volja, ubogo pseto,nism mela srca mu še naprej težit.

naša je pa pač dobila približno podoben bekfid, kot si ti nardila.Povišaš glas in nakažeš da je nardila pizdarijo in poveš jasno in glasno kdo je šef in po čigavi pesmi se bo plesal :) brez nasilja, norega dretja in BREZ NASILJA!
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 08. Mar. 2009 19:23

Ah, ti konji. :D Jst Sisi vedno preusmerim pozornost na igračo, kadar jih zagledava, še preden znori.
Sicer jo pa krotim odvisno od situacije. Če se začne npr. za ptiči zagnjat, jo primem za ''kravatelc'' (ovratnico) in rečem ''pusti ptička''. Držim jo tolk časa, dokler se ne umiri. Ko se, jo pohvalim in greva dalje.
Če npr. žveči kost in mimo pride Žiži, se zna kdaj zgodit, da potiho (kukr, da jst ne bom slišala :D ) zarenči nanj. Takrat takoj vzamem kost. No, zadnje čase že počasi ugotavlja, da se ne splača renčat, ker gre kost papa.
Enkrat je zarenčala na mojega, in to + renčanje na druge pse (enkrat do zdej) midva tretirava kot najhujši kriminal - takrat takoj sledi obrat na hrbet. Ta obrat mava res prišparano za tanajhujš grdobije, da si zapomni, da ga nima kej srat in da se ve, kdo je šef.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 08. Mar. 2009 19:32

Ja, mene se je kr mal ustrašla dons, s tem ukrepom (da sm jo potisnla na tla), pol je kr sama tko ležala, brez, da bi jo jst dol držala, dokler ni vidla, da je ok. Sam me je res razkurla, un konj je šu že tko čist bliz mem, ona pa vsa divja, se začne zaganjat prot njemu, če bi jo brcnu u glavo, bi bla gotova pomojem. Pa ni šans tazga teleta zadržat, ko se neki namen :? Res je močna. Tko da sm mogla pol tko strogo nastopt, druzga mi ni preostal :)
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 08. Mar. 2009 19:42

Ja sej si čist prov nardila. Pokazala si ji, da se tega ne sme delat. Boš vidla, če si je kaj zapomnila, ko bosta naslednjič srečali konje.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 10. Mar. 2009 9:26

Naša srčika pa je prestala operacijo včeraj, zdravnik pa je rekel, da je velika možnost, da je tista bula bila rakasta in se je razširilo.. Nekaj v tem smislu no, nič dobrega vglavnem.. :cry: :(
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 10. Mar. 2009 12:03

Yazmeen napisal/-a:
bubabiba napisal/-a:kakšno razliko?
Uglavnem men je velik bolj všeč švicar.

Ne, pa ni, berni je lepši, k je tak medo, pa še jst ga mam :P

tud men je berni bl luškan... mam raj bl ta kosmate variante ;D

in tale Yaz-ina je prov lepa predstavnica svoje pasme :ja:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 10. Mar. 2009 15:33

O hvala, micamaca :)

Tamarra*, upam, da bo vse ok z vašo psičko, držim pesti :kleeblatt:

A so dal kej tkiva na analizo? Kolk je pa stara?
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 10. Mar. 2009 17:10

^^ So dali nekaj, ja :wink: Stara pa je tam okrog 5 let.
Zdaj pa ma zaradi operacije ovratnik gor, tisti tulec plastični in se boga revica zaleti v vsak kot, kjer je mogoče :(
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 10. Mar. 2009 17:24

Joj, to so dal moji, k je bla sterilizirana, pa se je tok bala tistga, da je ne vem kolk časa čist pr mir stala, sred dnevne, sploh se ni upala prestopt, uležt, usest, kar kol...sam stala je k spomenik :D Pol smo ji pa dol vzel, itak se ni nč lizala, al pa grizla.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 10. Mar. 2009 17:24

Js sm pa dans ugotovila da je moj pes malo hinavsko ščene :)
V sobi sm delala seminarsko, pol sm šla pa v kuhno pit in zagledam svojga psa flegma ležat na soncu-sredi mize!!! pol sm ga itak nagnala dol pa kregala, pa me je tko grdo gledu, češ, kaj me naganjaš če sm se sonču :? pa dobr ve da nesme ne na klop ne na mizo, ampak očitno si je mislu če me že lih ni zravn si bo pa privošču.
aja, na mizi je bil košček čokolade zavit v folijo in ga je brez da bi js sploh opazla vzel s sabo na poti dol...kaj je naredu pol? dal si ga je za sprednje tačke in me zravn gledu na način, kaj zdej tko gledaš, sej nism nč naredu, nč nimam...Če bi mel še vedno dolgo dlako niti nebi opazla, zdej k ma pa kratko se je pa kr vidlo...
na koncu se pa dela takega svetnika s tistim milim pogledom sej nism nč kriv, pol pa bodi jezn če si lahk. prvo sm ga kregala, pol sm se pa sam smejala...

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov