Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
že neki cajta si na polno želim še eno malo kepico, eno 3 leta staro mešanko že mam,
zdj bi pa mela še kšnga pekinezerja, maltežana, yorkija, al pa shih tzu-ja. itaq je zadeva še v zraku, je pa ogromna želja z moje strani...
zanima me če so taki kužki lahko sami v stanovanju, npr. medtem ko si v službi (drugač bi bla kepca skoz z mano, sam v službo pa no go). se da kepico navadit d je nekaj časa sama, brez večjih težav,
mislm d ne vpliva slabo na doggija? kokr vem so te mjhne pasme željne družbe, bližine človeka, zato bi rada čimveč info, d se nebi prehitro odločila...
poleg tega, d bi mene kepica čist osrečila, k sm nekam sama v svojem flatu, pa rabm nekoga d mi skače pod nogami, pa trga sedežno , bi bla tud inč full vesela company
mojo inč mam najrajš na svetu, vedno me spravi v dobro voljo :runningdog:
ma kera kužija od zgoraj navedenih pasem?
zdj bi pa mela še kšnga pekinezerja, maltežana, yorkija, al pa shih tzu-ja. itaq je zadeva še v zraku, je pa ogromna želja z moje strani...
zanima me če so taki kužki lahko sami v stanovanju, npr. medtem ko si v službi (drugač bi bla kepca skoz z mano, sam v službo pa no go). se da kepico navadit d je nekaj časa sama, brez večjih težav,
mislm d ne vpliva slabo na doggija? kokr vem so te mjhne pasme željne družbe, bližine človeka, zato bi rada čimveč info, d se nebi prehitro odločila...
poleg tega, d bi mene kepica čist osrečila, k sm nekam sama v svojem flatu, pa rabm nekoga d mi skače pod nogami, pa trga sedežno , bi bla tud inč full vesela company
mojo inč mam najrajš na svetu, vedno me spravi v dobro voljo :runningdog:
ma kera kužija od zgoraj navedenih pasem?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
- nadya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
jst mam shitzuja..
pri men je sama doma največ dve urce..
to je v času od 14h do 16h.. v tem času pa ponavadi tako ali tako spi..
dopoldne jo peljem na dalši sprehod (da se malo "izlaufa", lulanje in kakanje ) potem pa je in se je zdaj že navadila da ob 14h grem in pol ima svoj počitek dokler mami ne pride
kako dolgo pa si v službi?
sej bi se navadila na vse..sam če je to zdaj 8ur, bi se kuža sam v stanovanju verjetno osamljen počutu?
sploh so pa ti kužki zelo igrivi, željni družbe, iščejo pozornost non stop..
kje maš pa tega kužka (Inč)?
a bi bla skupi?
pri men je sama doma največ dve urce..
to je v času od 14h do 16h.. v tem času pa ponavadi tako ali tako spi..
dopoldne jo peljem na dalši sprehod (da se malo "izlaufa", lulanje in kakanje ) potem pa je in se je zdaj že navadila da ob 14h grem in pol ima svoj počitek dokler mami ne pride
kako dolgo pa si v službi?
sej bi se navadila na vse..sam če je to zdaj 8ur, bi se kuža sam v stanovanju verjetno osamljen počutu?
sploh so pa ti kužki zelo igrivi, željni družbe, iščejo pozornost non stop..
kje maš pa tega kužka (Inč)?
a bi bla skupi?
-
lakeesha - Kofetarica
ja ina je v pesjaku, zunaj (zdj ku je tak mrz uzun je valda notr). če bi mela še enga kužija bi bla pa dost skupi z inko ja
služba je ponavadi kr 8h ne,
res je d živim s tastarimi, pa sis v hiši,
sam jih nočem obremenjevat s tem, bi rada v celoti sama skrbela za psa...
če pa bi nekak sodelovali, pa kepici zih neb blo treba bit 8h v stanovanju...
služba je ponavadi kr 8h ne,
res je d živim s tastarimi, pa sis v hiši,
sam jih nočem obremenjevat s tem, bi rada v celoti sama skrbela za psa...
če pa bi nekak sodelovali, pa kepici zih neb blo treba bit 8h v stanovanju...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
1.psa se ne kupi samo zato, da imas ti druzbo, ampak zato, da ima tud on druzbo
2.glede na to, da si nastela kopico pasem, ti ocitno gre zato, ker je trenutno trend, malih steparskih psov, kajti vsak izmed teh psov ima cisto svoj unikaten karakter(v kolikor se obe pogovarjama o rodovnisklih) in je tezko primerjati enega z drugim
3.jaz imam dve rodovniski shih tzujki in minimalno 2 uri na dan porabim za negovanje teh psic-se pravi dlaka, čopeki, obrazna higiena...in nikdar nista sami, razen v skrajnih primerih-zraven gresta na pijace, v trgovino...povsod
4.ti psi so nori na sprehode in urejene zelenice, zato nikar ne pricakuj, da bo pes srecen v stanovanju, brez aktivnosti vsak dan po parkrat!
5.toplo ti priporocam, da se vpises na mojpes.NET (ne com), kajti tam ti bodo super ljudje znali super svetovati, pa dost srece ti zelim
2.glede na to, da si nastela kopico pasem, ti ocitno gre zato, ker je trenutno trend, malih steparskih psov, kajti vsak izmed teh psov ima cisto svoj unikaten karakter(v kolikor se obe pogovarjama o rodovnisklih) in je tezko primerjati enega z drugim
3.jaz imam dve rodovniski shih tzujki in minimalno 2 uri na dan porabim za negovanje teh psic-se pravi dlaka, čopeki, obrazna higiena...in nikdar nista sami, razen v skrajnih primerih-zraven gresta na pijace, v trgovino...povsod
4.ti psi so nori na sprehode in urejene zelenice, zato nikar ne pricakuj, da bo pes srecen v stanovanju, brez aktivnosti vsak dan po parkrat!
5.toplo ti priporocam, da se vpises na mojpes.NET (ne com), kajti tam ti bodo super ljudje znali super svetovati, pa dost srece ti zelim
-
lakeesha - Kofetarica
itaq sej je treba takoj neki napadat za bz pa obsojat po mojih 3 napisanih stavkih...
trend?? men dol visi kašno pasmo, samo da je mjčkn, mela bi tud mešančka, tud iz zavetišča bi ga vzela,
tko d ne ti men govort o nekih trendih
forum mojpes pa berem, sicer nisem prijavljena, ampak berem pa!
trend?? men dol visi kašno pasmo, samo da je mjčkn, mela bi tud mešančka, tud iz zavetišča bi ga vzela,
tko d ne ti men govort o nekih trendih
forum mojpes pa berem, sicer nisem prijavljena, ampak berem pa!
- nadya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
eh..sej kle vsi takoj najslabš pomislijo
sam zakaj bi mela pa še enga kužka, če mate enga že doma..
ko si doma pa bodi več z njim..sej je enako kot te male kepice
drugač pa glede nege..mi našo redno strižemo (ker jo je lažje posušit in počesat), pa že tko je ful živ pes in se odzuni v trnutku umaže..
tko da ni nujno da se porabi vsak dan po dve uri..
sam zakaj bi mela pa še enga kužka, če mate enga že doma..
ko si doma pa bodi več z njim..sej je enako kot te male kepice
drugač pa glede nege..mi našo redno strižemo (ker jo je lažje posušit in počesat), pa že tko je ful živ pes in se odzuni v trnutku umaže..
tko da ni nujno da se porabi vsak dan po dve uri..
-
lakeesha - Kofetarica
ker inč ni dost v stanovanju, ji ne ustreza klima notr, se mi zdi kukr d se matra če je notr.
drugač sm pa z mojo inč skor ves svoj prosti čas, če nisva na sprehodu, pa pred hišo kej zganjava...
ni enako, inč ne more pr men spat,
mala kepica bi se pa loh stiskala v postli (to se hecam, d me ne bo s5 kdo napadu).
tok so mi sweetkani mjhni
drugač sm pa z mojo inč skor ves svoj prosti čas, če nisva na sprehodu, pa pred hišo kej zganjava...
ni enako, inč ne more pr men spat,
mala kepica bi se pa loh stiskala v postli (to se hecam, d me ne bo s5 kdo napadu).
tok so mi sweetkani mjhni
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
nevem zakaj sploh sprasujes po mnenju, ce ti ne pase ce kdo rece nekaj, kar ni po tvojem okusu poskusala sem samo pomagat, ker mam prav ocitno vec izkusenj kot ti. In moji dve psici tud spita z mano in s fantom v postelji, v cem je problem?
-
lakeesha - Kofetarica
Sessa napisal/-a:ker je trenutno trend, malih steparskih psov
spotaknila sem se samo ob to, ker praviš, da mi gre za trend, kar pa ni res! ne da ni po mojem okusu, ampak to ni res!
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Lepo napisan članek na temo rodovniški vs nerodovniški psi, za tiste, ki nočejo razumet zakaj se nekateri trudimo razlikovati ta dva pojma (le preberi purple ). Če pa tut po tem ne boste razumeli pa...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst že vem bubabiba zakaj se gre, sam ne morem pa sam v "desno" gledat, če je na "levi" tud problem.te stvari se bi dalo rešit tud kako drugače če bi bla država bolj pozorna in ne samo tako, da naenkrat zbojkotiramo in zignoriramo pol salomonovega oglasnika mladičev in da naj gredo v cugrunt.Sori, sam men so lih tko pomembni tud ti naštepani mladiči, kot pa rodovniški in tukej se ne morem opredelit točno za eno stran.sem pač ljubiteljica živali, kakršnihkoli in jih enostavno na tak način ne morem delit in se strinjat da jih teh "dvesto" žrtvujemo, da jih bo lahko nadaljnih nevemkolk dobro živelo.vsi so živa bitja in usi si zalsužijo priložnost!ne morš pa krivit nas, da kao to podpiramo, za določene svinjarije ki se dogajajo, ampak je treba krivit tiste ki to počnejo in jih primerno sankcionirat.tega pa ne moremo ne jaz ne ti, ne zavetišča, ampak lahko to stori le država!
edina opcija kjer lahko dam use pluse,sta kastracija in sterilizacija!
edina opcija kjer lahko dam use pluse,sta kastracija in sterilizacija!
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
lakeesha napisal/-a:ker inč ni dost v stanovanju, ji ne ustreza klima notr, se mi zdi kukr d se matra če je notr.
E to pa moja psička tud, je škotska ovčarka in noče it not, enostavno noče!Vrjetno ji paše mraz in da je podnevi zunaj!
Ampak, ponoči je pa obvezno no3, tisto je pa ni problema noter spravit!
When God Created Men, She Was Only Kiding!
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Mene pa zanima, kdaj se psi začnejo navezovat na svoje lastnike? Baje, da se najbolj navežejo na enega človeka pa me zanima, kdaj se to vidi?
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov