Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mateya120
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
sj ne bom več govorila, samo preden ti kej govoriš, si mal preber o rodovnikih in vzrejnem dovoljenju, zakaj morajo to imeti psi kateri so za vzrejo. ko si boš kaj prebrala o tem ti bo bolj jasno. in nikoli nisem rekla da je pes brez rodovnika slabši, le ti psi niso za nadaljno vzrejo in pika!
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Saj sem prebrala, vem to... Zakaj pa še vseeno ogromno ljudi nima tega urejenega?
Worship me or walk away.
- Mateya120
- Sramežljivka
zato ker ogromno ljudi ima mladičke ker so tako ljubki? in ker bi radi kej zaslužili? in so po domače povedano šteparji! če se odločiš vzrejat mladičke, tko deli kot se dela, drugače pa imej svojo psičko za ljubljenčka, in se raje vpiši v kakšno dejavnost z njo.lepo se imej
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Nisem jih imela zaradi zaslužka. In tudi jih nisem imela iz izključno tega razloga, ker so mi všeč. Ne skrbi, imam svojo psičko za ljubljenko. Nisem sploh mislila, da bi jo med vsako gonitvijo dala spariti. V bistvu sem mislila, da morda še kdaj. Če bodo dobri pogoji... Kakšno dejavnost pa imaš v mislih npr.?
Worship me or walk away.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Miss September napisal/-a:A pes pozna razliko, če ima rodovnik ali ne? Nič bolj drugačen ni od tistega s papirji. Misliš, da je bolj izpostavljen boleznim ali kaj? Bolj je pomembno to, kako skrbiš za psa kot pa če ima rodovnik ali ne. Čeprav sem pisala, da težko preprečujem bolhe, še ne pomeni, da mi ni mar zanjo ali karkoli.
glej...samo to-ne pametuj, ce neves za kaj se gre!!Take pa mam najraje, ko bluzijo, da so rodovniki samo papirji...daj pozanimaj se prvo kaj sploh to je.
- Mateya120
- Sramežljivka
Miss September si ena tipičnih nepoznavalk vzreje. S tem ko sem rekla da se ukvarjaj s čim drugim, sem mislila šolanje psa(mala šola, osnovna šola,višje šolanje), pasji športi (agility, fly ball, rally obedience,...) in prepusti mladičke pravim vzrediteljem.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 26. Sep. 2008 16:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
zato ker meni osebno njuni psi niso tako zelo lepi
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 26. Sep. 2008 16:07, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
joooj, kako sem jezna...mas parv-NE bom psa kupila pri priznani psarni, ki deluje ze desetletja, bom ga raje kupila na kramarju, ne raje bom kupila 'cistokrvnega' pri preprodajalcu za 50 eurov...zensce neumno, pa zakj govoris nekaj, ce pojma nimas???
-
jaz da nimam pojma? ohladi se ljubica
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 26. Sep. 2008 13:56, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov