Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Trenutno nimam nobenega ljubljenčka, sem pa drugače crazy about dogs. Včasih sem imela nemško prepeličarko pa kasneje zlato prinašalko. In, ko bom velika , bom definitivno spet imela eno prinašalko. Najmanj.
Za dežjem pride blato...
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
ja mam eno kužiko.. tibetansko terierko belo
pol pa še enga mačka, k je mau star že pa nima več zob..
pol pa še enga mačka, k je mau star že pa nima več zob..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
naši sosedi imajo enega v stanovanju. pa je tok hiperaktiven, da je prav neverjetno. imajo kr velik balkon in on to cele dneve skače po tem balkonu in kr ne more bit miren. drugače pa je zelo lušten pa prijazen.
aja, glede lajanja: on ima tako smešno navado, da laja vedno ko sliši kotalke ali pa kaj na kolesih .
aja, glede lajanja: on ima tako smešno navado, da laja vedno ko sliši kotalke ali pa kaj na kolesih .
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jst sm mela pa huskyja, pol je pa ušel. nato smo dobil zlato prinašalko (jo mamo še zdej), pol pa še labradorko (je poginla ). mela sm tud hrčka, pa je poginla k je bla že tolk stara. zdej mamo pa že ene par mescev bordercolija, en teden nazaj so pa še eni kruti ljudje pustil čist mejhga na parkirišču blizu hiše, pa je kr ostal pr ns. morm rečt d je od tkrt zlo živahno... :runningdog:
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Max, 3-letni kokersšanjelček. Poosebljeno veselje, sreča in nagajivost.
Uči se šivanja.
Prebujanje v nov dan.
Po tuširanju.
Učenje o delovanju EU.
Moj srček.
Uči se šivanja.
Prebujanje v nov dan.
Po tuširanju.
Učenje o delovanju EU.
Moj srček.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
OMG kak srček!!!
Ma mogoče kdo kake izkušnje s tem, da je imel kakega ljubljenčka v času šolanja na faxu? Glodavca recimo. Vem, ful butasto vprašanje, ampak mene je mal strah, da če bi si zdej kej omislila, kok bi pol blo z živalco na faxu (za njo bi skrbela izključno js).
Ma mogoče kdo kake izkušnje s tem, da je imel kakega ljubljenčka v času šolanja na faxu? Glodavca recimo. Vem, ful butasto vprašanje, ampak mene je mal strah, da če bi si zdej kej omislila, kok bi pol blo z živalco na faxu (za njo bi skrbela izključno js).
...
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
MiLLy napisal/-a:OMG kak srček!!!
res je ful qt.
ok, ne vem no če je glih odgovork si ga hotla, sam glodalci so tolk nezahtevne žvalce, življenjska doba pa se zlo razlikuje (na podlagi tega se lohk tud odločš kva boš mela). jst sm mela ne par let nazaj hrčka. kletko pučeš na ene par dni (odvisn kuko maš urejen te stvari - jst sm mela žaganje), hrano mu pač dosipavaš po potrebi - ni skrbi d bi se prenažru, vodo menjavaš na en dan (v sili tud na dva). pa če se mislš odločt za hrčka en nasvet: če bo v kletki kolo, poskrb d ga boš na začetku k ga boš dobila podnev skoz zbujala, d se navad na dnevni ritm, zto k če ponoč goni tisto kolo, ga morš dt v drugo sobo d te ne moti, al mu pa ga pač vn vzameš (more pa neki met za "rekreacijo")
drugač pa vem d so zajci precej bl zahtevne živali, pa upam d bo vse OK, če se odločš za kšno žverco
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
mi pa mamo malega kužija dojenčija. pekinezerčka po imenu Taj (kot pravi stric gugl to baje pomeni very huge) kot on seveda.. Ma celo eno kilo in tri dekice. Ful je luškan in priden. Ma samo eno napakico, da prda. OMG kak se pa tota mala rita sprdne, ko da bi polcija solzilec spustila, kr solzen postaneš zraven. Hranimo ga po določenem jedilniku, in pač doziramo hrano, da se ne prenaje, kr pojedo bi itak vse kar vidi. Smo vprašali veta kaj je s tem prdanjem, pa se je samo smejal,pa reko da to so pač vlki psi.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
¤MajC¤ napisal/-a:pekinezer oz. pekičan. mja je to taka nevarna pasma, čis ob boku ameriških steford terjetjem in podobnim... danes je recimo tri rastrgal ....makarone :)
No, naši so pa Pika, Carlos, tamala je pa Silvija. Ampak so trije, tko da bl slišjo na muc muc No če se potrudš se bosta tavelka po nekem času odzvala na ime, tamala se pa itak zaenkrat še šlatat ne pusti nažalost Jao mene kok bo to še dela z udomačitvijo.
A Mestni Log to je ta klinika k je tm zravn veterinarske šole.. k je mela devetka tm obvoz zdej (pa enka tud tam voz ? ). Mnja treba bo še pred spomladjo... kdaj je pa najbolj idealen čas za kastracijo? Pa starost je pomembna, naša večkratna mati je namreč stara okol štiri leta in pol že?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov