Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- SummerFreak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2008
- Kraj: Ljubljana
A mogoče kdo ve za kakšno dobro pasjo šolo v Lj?
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
miska13 napisal/-a:jaz bi rabla nasvet: kako naj ga navadim jesti briketke (same), ker se je moj gospodič razvadil in ne je drugega kot piščančja stegna, konjsko meso ter govedino iz juhe, pomešano s peščico briketkov.
Mi smo nasi mesal brikete pa skuto, ker je baje dobra za psa. Mamo pa bernskega plansarja.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pr ns pa mešamo riž pa predpisane brikete.
Revež bogi, ceu življenje sam od briketou živi (pa umesnih pasjih "piškotkou").
To, da pa kuža sam makarone touče, pa ni njegou problem (nš bi tut pojedu use razn kislih kumarc pa pomaranč ), kt problem tistga, k ga je na to navadu.
Revež bogi, ceu življenje sam od briketou živi (pa umesnih pasjih "piškotkou").
To, da pa kuža sam makarone touče, pa ni njegou problem (nš bi tut pojedu use razn kislih kumarc pa pomaranč ), kt problem tistga, k ga je na to navadu.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Pr nas ji tud večina dajemo sam brikete, recmo da ji mami enkrat na tedn skuha makarone al pa kšn riž in ji vmes pomeša še pasirano meso. Drgač bi ona sam makarone pa podobne zadeve jedla, če bi blo po njenem, ampak ji dajemo več al manj brikete.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
electra* kak je lep! pa dobro ime ma
Oh, mi mamo 2 maltezancka doma... Eno je mama kupila, drug maltezancek pa je od te psicke hcerkica. Karakterno mi niso prevec vsec, za teriere pa ne vem, kak so po karakterju.
Malce premajhne slike si dala, daj malo vecje, da si ga bolje ogledam
Oh, mi mamo 2 maltezancka doma... Eno je mama kupila, drug maltezancek pa je od te psicke hcerkica. Karakterno mi niso prevec vsec, za teriere pa ne vem, kak so po karakterju.
Malce premajhne slike si dala, daj malo vecje, da si ga bolje ogledam
You want me to be something I can never ever be.
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
da ne odpiram nove teme bom kar tukaj uprašala. moja psička ima ful dolge trepalnice cca 5 cm, se že malo zvijajo na koncu. ni videti da bi jo motilo ampak ljudje - nikakor strokovnjaki - mi skos govorijo naj jih postrižem da ima kao predolge. ampak trepalnice imajo svoj namen in se mi zdi odveč da bi jih strigla.
mnenja, mnenja,mnenja......nasveti
mnenja, mnenja,mnenja......nasveti
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ kakšna pasma?
ne vem, jez jih zihr nebi strigla...
ne vem, jez jih zihr nebi strigla...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov