Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
jooojjjj kakšen srček.....jst sm čist nora na pse, al pa mačke.....če bi blo po moje, bi mela cel živalski vrt doma, moj se pa sam križa
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Pri nas imamo nemškega boxerja Charlyja, za katerga pa včasih več ne veš al je pes al ma še kaj mačjiga v sebi, je tolk sckljan. Drugač imamo pa že od nekdaj pse pri hiši, prvo smo imeli mešančka, pol dva pudlja.
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
midva pa imava 6mesečno psičko z imenom Lora.
je čistokrvna ameriška staffordka.je že kar strenirana,ubogljiva,skratka
pravo zlato.
prej pa sem imela muce:Peli,Piki,Lona,..pa še nekaj mladičkov.
je čistokrvna ameriška staffordka.je že kar strenirana,ubogljiva,skratka
pravo zlato.
prej pa sem imela muce:Peli,Piki,Lona,..pa še nekaj mladičkov.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
polenta - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2005
jaz imam pa enga psička. mu je ime Miki pa ga u bistvu vsi kličejo Ps...
Drugač pa sem imela tudi zlato ribico pa ji je nekoko uspelo naredit samomor ker je skočila s akvarija in padla za omaro
Drugač pa sem imela tudi zlato ribico pa ji je nekoko uspelo naredit samomor ker je skočila s akvarija in padla za omaro
Če te prime da bi delal počakaj...
Gotovo te bo minilo!
Gotovo te bo minilo!
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
jest mam pa kuzija k je mesancek, pa lumpi mu je ime.
drgac si pa zelim se zelvico, pa doma niso navduseni.
mela sm pa ze ful kuzkov, pa so usi ze umrli ( starost, al pa so jih povozil ). enga smo pa oddal, pa sm tk , je bil moj najljubsi
ceprov je zdej lumpi najb srckan pesek
drgac si pa zelim se zelvico, pa doma niso navduseni.
mela sm pa ze ful kuzkov, pa so usi ze umrli ( starost, al pa so jih povozil ). enga smo pa oddal, pa sm tk , je bil moj najljubsi
ceprov je zdej lumpi najb srckan pesek
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz sem pa zadnjič pri veterinarju videla, ko je en tip pripeljal Irskega volčjega hrta na pregled.
Zgleda takole:
Ampak - faaaak, kolk je to ogromen pes! Visok je bil ene 100 cm, težek pa - so ga stehtali - 90 kg!!! Izgleda kot malo večji poni. Glava je pa tako velika kot moj zlati prinašalec
Prav grd mi je bil.
Zgleda takole:
Ampak - faaaak, kolk je to ogromen pes! Visok je bil ene 100 cm, težek pa - so ga stehtali - 90 kg!!! Izgleda kot malo večji poni. Glava je pa tako velika kot moj zlati prinašalec
Prav grd mi je bil.
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
samojed...wek
me je skor napadu zadnič, k sm šla na jogging. krneki je skakal po men s tistimi umazanimi tacami, pol je začel pa renčat in mi čevlje grist. hvalabogu, da je prišel pol njegov lastnik, kr drgač se ga ne bi znebila ...res je bil tečen ... pa tko me je umazal, da je moj fant, k je šeu po drugi strani mislu, da sm se kotalila po kakšnem bregu
me je skor napadu zadnič, k sm šla na jogging. krneki je skakal po men s tistimi umazanimi tacami, pol je začel pa renčat in mi čevlje grist. hvalabogu, da je prišel pol njegov lastnik, kr drgač se ga ne bi znebila ...res je bil tečen ... pa tko me je umazal, da je moj fant, k je šeu po drugi strani mislu, da sm se kotalila po kakšnem bregu
~*BoRn 2 Be WiLd*~
- candyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
- Kraj: over the hills and far away
hihi ah ne ce bi js mela takeka kuzeka bi biv tak sweet pa prjazn pa tacko bi ti dau, d bi se ti takoj prljubu nazaj
vse je odvisno od lastnika
vse je odvisno od lastnika
love`s the funeral of hearts...and a note 4 cruelty..even angels cry blood
HIM&Nightwish RULZ!!!
HIM&Nightwish RULZ!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov