Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
mycosmogirl napisal/-a:hvalči :bussi: ! Je mešanček med maltežanom pa med črnim pudljem! Mladički so lih enem mesec stari tko, da ga dobim čez 4 tedne! To sem slikala, ko sem bila na obisku pri kužotu!
A so že vsi oddani?? To bo pomojm tak cukr k zraste.. no sej nau velik zrastu gotov
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
urszika napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:hvalči :bussi: ! Je mešanček med maltežanom pa med črnim pudljem! Mladički so lih enem mesec stari tko, da ga dobim čez 4 tedne! To sem slikala, ko sem bila na obisku pri kužotu!
A so že vsi oddani?? To bo pomojm tak cukr k zraste.. no sej nau velik zrastu gotov
na žalost!! Majo pa vsi bele tačke pa belo liso pod vratom...res so srčkani ! En je drgač tak fatso...baje, da skos mlek pije! Proti našmo je bomba!
-
mycosmogirl - Kofetarica
Ja to je res, pr teh psih je dobr, ker lahko zvečer v stanovanju spijo podnevi pa so na vrtu!
Drgač mu bo pa ime Kimi al pa Gucci, sam do zdej zmaguje gucci
Drgač mu bo pa ime Kimi al pa Gucci, sam do zdej zmaguje gucci
-
tammyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
urszika napisal/-a:Hehe, sej takmu mejhnmu paše Gucci.. Mark Žitnik s Paprike ma psa Guccija, sam une je nevem kere pasme že, ampak k se na noge postav je tok velk k lastnik
Čakamo še slikce ko boš kšno mela
mislim, da ima nemško dogo.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
nemško dogo ima, ki ima 90kg
-
mycosmogirl - Kofetarica
90 kg ...tok jih mam jst 2x!! Če kakšen tak naskoč majhnga kužota, sej ga spečka!
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst sm zadnjič srečala eno 4 mesece staro dogo pa je bla že tok visoka k naša prinašalka (pardon, mešanka ). Luštna je bla ful, sam ne vem kolk je to praktično met tok ogromnga psa. Ker je že z našo včasih problem kam it, ker pač vzame veliko prostora...ampak jo vsen stlačmo zraven .
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst mam doma dva kužija...sam zdej k sm pr babi mam pa sam hrčka..pa mi kr neki manjka vsak dan
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
volley girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz imam pa psičko, ki je mešanka med zlatim prinašalcem in samojedom.
No v bistvu je nimam zdaj pri sebi, ker sem se preselila in je ona žal ostala doma, kjer ima "svoj poligon" za sprehode, tek... in nanjo pazijo moji domači. Pes pač, po moje, sodi v naravo in ne v blok. Vsak dan me srce boli, ko vidim sosedovega psa zaprtega na balkonu od jutra do 5h popoldne. Bogi
pa še slikca, sicer ne ravno najboljša, ampak OK:
No v bistvu je nimam zdaj pri sebi, ker sem se preselila in je ona žal ostala doma, kjer ima "svoj poligon" za sprehode, tek... in nanjo pazijo moji domači. Pes pač, po moje, sodi v naravo in ne v blok. Vsak dan me srce boli, ko vidim sosedovega psa zaprtega na balkonu od jutra do 5h popoldne. Bogi
pa še slikca, sicer ne ravno najboljša, ampak OK:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov