Ljubljenčki - psi

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Oyna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Oyna » 15. Avg. 2007 12:54

toplo, toplo ODSVETUJEM parjenje vašega nerodovniškega bulla!!!

lp
teja
Uporabniški avatar
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 17. Avg. 2007 19:16

Jst mam pa dva samojeda doma :P
Pa se zdej odločamo še za tretjega psa...ki pa ne bo samojed ampak Yorki. Ja, mal čudna kombinacija, ampak bi radi imeli poleg dveh velikih še enega mejhnega psa pa so Yorkiji res tolk lušni (ampak ne neki popedenani. Lepo ostrižen, brez špangic in podobnega sranja).
Me zanima, če kdo ve, kje bi se jih dalo dobiti. Ker smo že nekaj iskal naokoli, pa je bolj malo ponudb...ker bi kupili pa mladička. Ne odraslega psa.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 18. Avg. 2007 10:37

Mislim, da je rodovniških legel bolj malo v Slo. Pokličite KZS, če je kakšen vzreditelj slučajno v Slo., drugače pa tujina..
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 18. Avg. 2007 17:11

js mam mešančka med maltežanom pa belim višavcem...ime mu je pa Black(y)
Uporabniški avatar
Hed Kandi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Hed Kandi » 20. Avg. 2007 10:40

imam leto dni starega lhasa apsota. bom drugič kakšno slikico prilepla
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 20. Avg. 2007 11:28

Evo mojo Luno, ko je bla še mlajša:

Slika

Pa ene pol leta nazaj:

Slika
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tammyka » 20. Avg. 2007 19:15

imam psa (pekinezerja) Finna in mačka po imenu Alfi :)
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 20. Avg. 2007 20:05

Jaz pa mam nemskega ovcarja doma :hearts: Slisi na ime Ari, ko ga pa nasa macka napade, pa zgleda nekak tak: --> Slika
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
tanchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchy » 21. Avg. 2007 11:18

Samčkov rodoniški list smo videli, samičkin pa ne, konc koncev pa ni važno, ga nimam za razstave, da bi potrebovala certifikat. Kot sem že rekla, tud, če bi prišel ne vem kakšen mešanček bi ga vzljubila. Mi lahko prosim razložiš, zakaj naj ga dam kastrirat?
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 21. Avg. 2007 11:58

*tenisačica* napisal/-a:Jst mam pa dva samojeda doma :P
Pa se zdej odločamo še za tretjega psa...ki pa ne bo samojed ampak Yorki. Ja, mal čudna kombinacija, ampak bi radi imeli poleg dveh velikih še enega mejhnega psa pa so Yorkiji res tolk lušni (ampak ne neki popedenani. Lepo ostrižen, brez špangic in podobnega sranja).
Me zanima, če kdo ve, kje bi se jih dalo dobiti. Ker smo že nekaj iskal naokoli, pa je bolj malo ponudb...ker bi kupili pa mladička. Ne odraslega psa.

Sam mladički so kar dragi! :? DRgač pa mal poglej na bolho, tam imajo zmeraj kakšno rodovniško leglo...sam pazi se preprodajalcev, ker ti lahko prodajo bolnega kužka, ki ma po možnosti še gliste!! :(
P.S. Yorkiji so res luštni ja(sem jih mela mal časa ogledane pa sem se odločla za mešančka...so vsaj poceni! :D )

No to bo pa moj nov kuža 1/vi!! KOmi čakam,da ga dobim. Je pa mešanček med maltežanom in neki črnim psom! sam ne vem še kako mu bom dala ime...pomoje Blanki, Funky pa tut Blaky se mi zdi fajn!

klik
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 21. Avg. 2007 12:15

tanchy napisal/-a:Samčkov rodoniški list smo videli, samičkin pa ne, konc koncev pa ni važno, ga nimam za razstave, da bi potrebovala certifikat. Kot sem že rekla, tud, če bi prišel ne vem kakšen mešanček bi ga vzljubila. Mi lahko prosim razložiš, zakaj naj ga dam kastrirat?

Da ne bo še več nepotrebnih "nerodovniških psov" po zavetiščih?

Ok, psov se pa res ne kupuje na bolhi prosim no..tam so res sami neodgovorni ljudje ponavad gor..rodovniška legla se samo kdaj pa kdaj najdejo ne pa zmeraj. Če rabiš poiskat vzreditelja pokličeš KZS pa ti oni dajo vse potrebne podatke, a je tko težko?
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kai » 21. Avg. 2007 12:19

Js hočem met novofundlanca :(
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 21. Avg. 2007 12:34

kai napisal/-a:Js hočem met novofundlanca :(

Js mam novofudlanca Bonija :)

Njegova slikca:

Slika

Pr atiju mamo pa se bernca Divo:

Slika

Pa se maltezancka mam Lucy, sam nimam slikce na tem kompu.
Uporabniški avatar
tanchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchy » 21. Avg. 2007 13:11

Psa nisva iskala na Bolhi, ampak sva oglas za leglo najdla na spletni strani mojpes.net. Enkrat sem že imela ponudbo za parjenje samo je bil ta tip zelo sumljiv, pa še psica je bila neverjetno agresivna. Imam že štiri rezervacije. to so osebe, ki jih poznam in za katere sem prepričana, da bi skrbeli za te mladiče, ravno tako so te osebe navdušene nad vzgojo in osebnostjo mojega psa.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 21. Avg. 2007 13:23

Tisto o bolhi ni bil odgovor namenjen tebi, kot vidiš je vmes presledek.

Drugače pa, bilo kako bodo oni skrbeli za mladiče nikoli ne boš vedela kaj se bo dogajalo z mladiči ko bodo oddani, ali boš poskrbela, da bodo vse psice sterilizirane ali boš še naprej podpirala nerodovniško vzrejo in s tem kvarila pasmo in podpirala prodkucijo mešancev res nevem. Dejstvo pa je, da je v tvojem psu lahko zmešana še bilo katera pasma pa ti neveš saj nisi videla maminega rodovnika in neveš kako izgledajo njeni predniki, je tako? In nevem kaj naj ti rečem, da si zaploskaj ker štepaš mešance? Ali pa da raje ljudi, ki hočejo imeti mladiča tvojega psa preusmeri na zavetišča kjer je ogromno psov tipa bul, ki iščejo nov dom in res ne rabijo neke "konkurence" iz tvoje strani.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov