Ljubljenčki - psi

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 09. Jul. 2007 19:23

^tole z glasovanjem ni treba v vsaki temi omenjat ;)

Midve z našim "otrokom" ki noro raste pa se pridno učiva trikcev. Prosim prosim bi tud jaz rada da se enkrat nauči, samo trenutno še nismo v tej fazi :D Zna pa že kar nekaj drugih stvari, dnevno ponavljava in vsake toliko dodava kaj novega.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 09. Jul. 2007 19:45

Ful dobr da jo že učiš.
Js sm pa dobila dokaz da sosedova prinašalka sam sosedo uboga in nobenga druzga v familji. Prej smo bli tm in jo božam, pa se uleže na bok, pa naprej božam... pa se uleže na hrbet pa soseda: tm po trebuhu jo dej!! In js tko.. am ok. In jo božam, božam, pes tok maha z repom da zemljo stresa. In me tko pogleda zaljubljeno v oči in se prevali na bok in mi upre tace v moje noge (sm klečala). Neki časa se gledava.. pa ona vstane in mi začne nogo natepavat!! :eek: Js sam WTF :lol: Sej drugač ne bi blo nč tazga če js neb mela kratkih hlač ona pa dolgih krempljev!
In ji probam sprednje tace razklent pa nč.. pa prleti soseda, jo fajn nadere da nj gre dol in ona hvalabogu fejs uboga prec.. mislm... Js pa: a si pes a psica??? :eek: :lach:

Moj prvi naskok :rofl:
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 10. Jul. 2007 10:15

To pomeni, da si te je hotla podredit. Se pravi ona s tem, če ji ti to pustiš misli, da je na višjem rangu kot ti..kar pomeni, da moraš ti njo ubogat ne ona tebe. :wink: Če bi bila to tvoja psica bi jo mogla tega takoj odvadit tako pa..
Uporabniški avatar
taki*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a taki* » 26. Jul. 2007 10:49

mene pa zanima kašna sta psa stafford pa pitt bul po karakterju psa ?
Jih ma kdo doma? uglavnem vse me zanima tud izkušne z nimi
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Jul. 2007 11:09

Taki imaš zs.
Uporabniški avatar
taki*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a taki* » 26. Jul. 2007 11:58

zs ? kaj zdej to mislš :D
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Jul. 2007 12:03

Mal v mojem postu npr spodi poglej pa piše tut zs kjer je tut profil friend pa to..drugač je to zasebno sporočilo. :wink: Tm kjer maš prfil pa to pogledaš.
Uporabniški avatar
taki*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a taki* » 26. Jul. 2007 14:21

aha ok...zdej sm dojela :D sm nova :wink:
drgač pa..kaj je stem ?
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Jul. 2007 16:47

S čim? Ja preberi kaj sm ti napisala ane, sj si lih par postov nazaj nekej spraševala i guess. :roll:
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ellizabeth » 05. Avg. 2007 18:35

jaz si zelo želim psa rotvajlerja. samo je pa težava ker je naša družian zelo aktivna. z bratom imava treninge vsak dan, tudi starša sta zelo aktivna. vsak vikend gore in podobno. pa še dopuste imamo zelo aktivne, ne take da bi nekje ležali na plaži. si pa psa zelo želim. ali je sploh možno, da bi ga imeli, ker se noben ne namerava odpovedati svojim rečem? ne me zdaj napadat, ker jaz o psu samo razmišljam in sanjam da bi ga imela, čeprav vem, da k našemu stilu življenja ne bi pasal. drugače pa živimo v hiši.

lp
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 05. Avg. 2007 19:52

A pes pa ne bi mogel z vami v gore in na morje al kaj? Sicer pa, če se ne nameravaš odpovedati svojim rčem kot si napisala, si psa zgleda le ne želiš tako močno, ker ko pač enkrat imaš psa e je treba ponavadi čemu tudi odpovedati. Če nimaš pogojev za psa pač počakaš, še toliko let dokler jih ne boš imela ane.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 05. Avg. 2007 19:57

Ja čist z vsakim psom se morš ful ukvarjat, sploh pa z rottweillerjem, k se šteje pod zahtevne pasme. Šolanje je skor nujno, pol pa še vsakodnevna opravila, kot so, sprehod 3x na dan, nega itd. Je kr fajn za razmislt ja, une, k si nabavjo psa zato, da ga majo pol ceu življenje v pesjaku al pa na verigi, bi kr :box:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 05. Avg. 2007 21:51

Veliko ljudi ima psa s takim tempom življenja. Pač je prvih nekaj mesecov malo bolj težkih in se takrat pač odpoveš vsem obveznostim, da dobro socializiraš svojega psa, potem pa je vse drugače. Lahko ga vzameš povsod zraven, tako na morje kot tudi v hribe, pa na vse možne izlete, sprehode, tek itd. Veliko ljudi tako dela in ne vem zakaj tudi vi ne bi mogli. Če je želja je tudi pot to je dejstvo. Če pa meniš da vam to ne bi zneslo, pa je brezveze da si umislite novega družinskega člana, ker mu samemu doma ne bo ravno fino.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 05. Avg. 2007 21:57

Ja, samo nevem kaj bo s psom čez teden, če pravi, da po cele dneve ni nobenega doma.. :roll:
Uporabniški avatar
Mojchy_18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mojchy_18 » 06. Avg. 2007 1:15

Jst mam pa doma mešanko med maltežanom in pudlom,taka črna srčkana,ime ji pa je Capa...pa ameriškega bulldoga Shaya,pa 8 ptičov pa zajčka Bunny hehe:)

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov