Ljubljenčki - psi

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 31. Maj. 2007 13:46

Pukipajki kok ti slabo skrbiš za svoja psa, jih matraš s tem da morta bit skos ob teb v stanovanju pa še na poslušnost morta hodit..ajeej. :roll: :D Sory sam sm mogla to napisat, ker vidim da se spet ista oseba oglaša..kokr zmeri..
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 31. Maj. 2007 13:48

Povedala bom svoje mnenje,izkušnjo o tem,ko sem imela našo psico v bloku,sedaj pa jo imam v hiši.
Pes je družabno bitje,srečen je če je s svojimi lastniki,pa če se stiska v stanovanju ali če ima hišo.
In naša Lora ima na voljo dvorišče(ograjeno,logično),vedno imamo odprta vrata,pa vendar je večino časa tam,kjer smo mi.Pa če smo v kuhiji je tam,v spalnici,dnevni,...če smo zunaj pa je ona tudi.
In trditve,da je psu bolje v hiši z vrtom,za moje pojme ne držijo.Lahko ima pes super vrt,pa se na žalost nihče ne ukvarja z njim(ker pes sam si ne bo metal žogic...),lahko pa je pes v bloku,pa ima odgovorne lastnike,ki ga večkrat na dan peljejo na sprehod,se z njim igrajo,tečejo...
Naša je kljub temu,da ima vrt,hišo...zunaj na sprehodu vsak dan VSAJ trikrat!
Zjutraj,popoldan in zvečer-obvezno za 1 uro,popoldan,zvečer več,...
Se mi pa zdi skrajno bedasto od nekaterih lastnikov živali,ki so v hišah,da mislijo,da žival ne potrebuje sprehodov :roll:
Seveda potrebuje gibanje,družbo in se mi resnično smilijo tisti psi,pa četudi niso na ketnah,pa v pesjakih,ki so dan za dnem na tistih dvoriščih in žalostno gledajo...
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2007
Kraj: Vrhnika/Hrastnik

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 31. Maj. 2007 13:54

bubabiba napisal/-a:Pukipajki kok ti slabo skrbiš za svoja psa, jih matraš s tem da morta bit skos ob teb v stanovanju pa še na poslušnost morta hodit..ajeej. :roll: :D Sory sam sm mogla to napisat, ker vidim da se spet ista oseba oglaša..kokr zmeri..

Ma čist preveč jih matram ja :D . Boga revčka morta zravn mene še na postli spat (njunin jogi baje ni uredu), pa vsak dan se morta igrat z mano, pa jest morta tud vsak dan, pa kako neumnost narest... Pa vsake tolk časa ju peljem še na kako tekmo v poslušnosti, kje morta spet delat... Najbolš, da se prijavim Društvu za mučenje živali :D .
Lp,

Nina

Živi življenje tako, da ti ne bo žal, da si živel(a). Zaupaj, a glej komu.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 31. Maj. 2007 14:05

Hehe sam res, dpmž je edina rešitev zate. :P
Jap Satan, sem s tem postom hotla neki tazga povedat ja. :wink:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Maj. 2007 14:07

Pukipajki napisal/-a: Društvu za mučenje živali :D .

kaj takšno društvo tudi obstaja??? :eek: :eek: :eek:
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 31. Maj. 2007 14:09

Eh, to se pa zgodi, ko sem mi mudi tipkat :D . Opala :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 31. Maj. 2007 15:11

Pukipajki napisal/-a:Uni je fantek, Ivy je pa punčka. Uni na prvi sliki je v bajerju na Barju, na drugi sliki sta pa v Nadiži.

Obadva sta nora na vodo, v vsako se vržeta in prov cvilita, če ne moreta do vode.

Sej vem da bom zdej izpadla sitna, sam v Nadiži je prepovedano kopat pse. :wink: No, kakorkoli, moj Arči je tut čist nor na vodo...On kar celo glavo not potunka in vlači kamne ven. :)
Sicer pa - ena zgodba o neumnih ljudeh...Moji sosedje so meli neko čivavo, ki se je ful bala vode. In so jo hotli na vsak način prisilit, da bi šla v vodo...in so jo enkrat odnesli do Soče (! tle pri nas je ful vrtincev in brzic) in se jim je kuža utopil! Take ljudi bi jaz kar :fight: :angry:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 31. Maj. 2007 18:55

O madona Tiavanna :eek: Kaj bi jim jih napela ej, pa en folk je res prizadet mal :stupid:
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 31. Maj. 2007 20:07

Ja, pa v Bohinjskem jezeru je tudi prepovedano, pa v morju... Redno kršim te zakone :twisted: . e loh drugi lulajo v vodi, bom jst kopala pse. Sej vedno pazim, da nismo ravno na plaži - se odmaknmo in uživamo.

A so vaši kužki kar sami od sebe začel tunkat glavo za kamni? Jst nimam pojma, zakaj moj to noče...

Ja, ljudje imajo hude ideje. No, jst obljubim, da svojmu ne bom tiščala glavo pod vodo in g s tem utopila :cry:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 31. Maj. 2007 20:10

S tem kopanjem je tko. Najbolj pomembno je to, da voda ni onesnažena! Drugače se že da malo švercat ;)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 31. Maj. 2007 20:25

Pukipajki napisal/-a:Ja, pa v Bohinjskem jezeru je tudi prepovedano, pa v morju... Redno kršim te zakone :twisted: . e loh drugi lulajo v vodi, bom jst kopala pse. Sej vedno pazim, da nismo ravno na plaži - se odmaknmo in uživamo.

:D Sej js tut moje kdaj skopam, sam ful ne maram ljudi, ki pripeljejo psa direkt na plažo in potem tisti pes moker hodi po stvareh od drugih in se tam otresa, lastniki pa niti mrdnejo ne. To mi gre res na živce.

Pukipajki napisal/-a:A so vaši kužki kar sami od sebe začel tunkat glavo za kamni? Jst nimam pojma, zakaj moj to noče...

Drugače pa ja, moj kuža je sam od sebe začel tunkat glavo v vodo...Čeprav baje psi načeloma ne marajo močit uhcev. :nixweiss:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Maj. 2007 22:29

Pukipajki napisal/-a:Purple, ne da se mi več. Ne boš me prepričala, tako kot tudi jaz ne bom tebe. Ne mislim, da skrbiš slabo za kužiko, super je, da je tako naučena in strilizirana. In vesela sem, da skrbiš za kužiko tako, kot ti misliš, da je najbolje zanjo, navsezadnje je tvoja kužika in ti odgovarjaš zanjo. Jaz pa bom poskrbela za svoja dva tako, kot jaz mislim, da je najbolje za njuju.

Prepričana sem, da bova našli tudi kako točko v kateri se strinjava, zato ti predlagam, da to, kje naj kuža živi, pustiva.

Zakon je pa zapisan pa v Statutu KZSja.

se strinjam ja....ampak vseeno je moja psička že od vstopa v novo tisočletje pokojna :( (direkt 31.12 je umrla :cry: ).....
aja, pa jst nism rekla da ti slabo skrbiš za psa al pa kej, ker pač tega ne morem vedet...sam kdaj me pa razkuri kšn stavek, katerga si mogoče tud preveč osebno vzamem, sploh glede živali, ker smo res taki ljubitelji doma in tok damo na naše živalce da je mal takih...
o bubibibi ki ima pa VSE VSE VSE prav, pa nebi zgubljala besed, ker jih je škoda.... :)

no in ko smo lih pri kopanju psa v rekah naj omenim to, da moja kolegica stalno psa kopa v gradaščici..tisti iz ljubljane bodo verjetno vedeli kako je usrana, sploh na viškem koncu. :roll: in ta pes tok grozno smrdi da se ga noben še pobožat neupa, zato je tudi dobila novo ime-štunf :D ampak je kruto no, res preveč smrdi, skopa ga pa itak nikol ne s šamponom...pa tko btw dal so velik dnarja za tistga psa ker je rodovniški, skrbijo zanga pa čist nč... :roll:
Pukipajki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pukipajki » 01. Jun. 2007 5:57

Angel girl napisal/-a:S tem kopanjem je tko. Najbolj pomembno je to, da voda ni onesnažena! Drugače se že da malo švercat ;)

:D Točn tko. Mi smo ful dosktar v Bohinju. Gremo do Hotela Zlatorog in potem peš na tisto stran jezera, kjer ni plaž in se tam kopamo. Kar čakam, kdaj bo kak redar prišel s kakim lepim plačilnim listkom :) .

Zadnjič smo bili v okolici Celja in smo se odločili, da gremo na sprehod (pa če bo vse uredu na kopanje) okoli Šmartinskega jezera. Po prvih 500 m smo našli 5 mrtvih rib na robu. To je tolk smrdelo! Si kar ne predstavljam, da bi se psa tam notri kopala - fuj.

Purple, moje sožalje. Vem, kako težko je ob taki izgubi. Načrtuješ kakega novega člana?
Lp,

Nina

Živi življenje tako, da ti ne bo žal, da si živel(a). Zaupaj, a glej komu.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 02. Jun. 2007 11:28

Slika

evo ga mojga kužana, ko odpira vrata v sobo :D

Slika

tu pa ko je biu še mali s skupaj s sosedovim kužanom :P

Slika
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 02. Jun. 2007 12:11

Slika Slika

Tole je pa moj Arči. Žal so slike bolj slabe, ker sem mela neki fotič narobe naštiman... :?

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov