Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
*LittleBug* napisal/-a:Mene pa neki zanima.Kakšne so vaše izkušnje z pasjo hrano hills?
Mi je (še) nismo uporabljali, jo pa kar pohvalijo. Sicer naj bi bilo pa kar veliko zelo kakovostne hrane za pse. To kar se kupuje po navadnih trgovinah je res slaba hrana, v večini zelo preslana, kar na dolgi rok pomeni le slabo za ledvičke naših psov. Veliko boljše naj bi bile Hills, Royal canin, Purina, Almo nature in še in še. Za tako boljo hrano se splača zavit v kakšen boljši pet shop (Zootic, Mr Pet ipd), kjer ti prodajalci lepo razložijo kakšna hrana je primerna za različne pasme.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
*LittleBug* napisal/-a:Mene pa neki zanima.Kakšne so vaše izkušnje z pasjo hrano hills?
Sicer imam mačka, ki je jedel to hrano in je dobil po njej prhljaj in že več ljudi mi je reklo, da so dobili njihovi ljubljenčki prhljaj po Hill´su. Sicer ni nujno, da ga bo recimo tudi tvoj pes, je treba poskusit. Reci v trgovini za vzorčke pa jih sprobaj na psu. Če bo z njegovo dlako in iztrebki vse vredu, ko bo recimo kakšen teden jedel bo ok. Samo hrano menjaj postopoma, če boš dobila vzorčke mu ne dat samo Hill´sa ampak ga postopoma mešaj s hrano.
Drugače pa Hill`s spada nekje v srednji kvalitetni razred.
-
Frenkie imamo tudi posebno temo za pasja oblačilca
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Moj starko je pa zlati prinašalec, pa ma še vedno tok energije, kot d je eno leto star. Včasih se brezglavo zlavfa, potem pa začne šepati, ker ga je nekaj časa nazaj zbil avto in ga niso dobro zacelili!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Mi imamo mešančka, ime mu je Medo. Dobila sem ga od sošolca in kljub temu, da nima rodovnika, je kuža res neki posebnega. Se strinjam, da je najboljše imeti psa z rodovnikom, da res veš, kaj imaš doma. Pri nas je kuža zunaj, zaprt je pa samo ponoči in izjemoma, če ni nikogar doma. Živimo na vasi, vendar je kuža naučen, da se ne potepa. Se zgodi tudi to, da mu zapaše, da bi šel malo naokoli, ampak ga samo pokličeš in se vrne nazaj. Lepo skrbimo zanj ( prehrana in čiščenje, krtačenje), redno ga peljemo na sprehod, vsi ga mamo tolk radi, da bi nam bilo res hudo brez njega. Res uboga, ne sili v ljudi in v druge pse, bil je tudi že "mamica" našim muckom. Je cel cukr in, ko te pogleda s tistimi učki, ne moreš, da ga ne bi vsaj malo pobožal.
Angel girl, prou super, da boste dobil novo kepico. Tut nam je nažalost prejšni kuža umrl in smo tudi oklevali, če bi imeli še enega. In smo se odloči prav. Se prav spomin, ko je bil naš mičkn, hehe, je skorej padel v skledo s čokolinom. Tista mjhna kepica, ahhh tolk so luštkani.
Angel girl, prou super, da boste dobil novo kepico. Tut nam je nažalost prejšni kuža umrl in smo tudi oklevali, če bi imeli še enega. In smo se odloči prav. Se prav spomin, ko je bil naš mičkn, hehe, je skorej padel v skledo s čokolinom. Tista mjhna kepica, ahhh tolk so luštkani.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Je ena kvalitetnejših, baje je ful dobra dietna za pretežke pse, ampak mi smo jo probali in moj je alergičen nanjo. Ampak brez skrbi, moj mešanec (mešančki so full bol zdravi,bla bla) je itak alergičen na vse, tko, da načeloma je dobra hrana. Ampak če maš kakšno hrano s katero si zadovoljna nima smisla menjat.
pa pa
- Pukipajki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
- Kraj: Vrhnika/Hrastnik
Midva s fantom imava doma zlatega prinašalca in zmešančko. Glede na to, da so vsi govorili, da so zlatkoti ful požrešni, moram rečt, da najin ni. Je mejčken preveč razvajen in zadnje čase briketi pač niso več dobri. Tamala je pa vse. Trenutno imamo Hillsove brikete Lamb&Rice...Načeloma nobenih nimata preveč rada, najhuje je bilo pa po Royal Caninu - driska in bruhanje.
-
Pukipajki-različne hrane drugače vplivajo na pse, enim je Royal Canin super, drugim pa ne, kot si rekla ste imeli drisko itd. Hvalabogu je dovolj kvalitetne hrane na trgu, da lahko izbereš tisto, ki tvojemu psu najbolj ustreza.
- Pukipajki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
- Kraj: Vrhnika/Hrastnik
Ja, vem ja. Mojima pač Royal Canin ne ustreza (si pa želim, da bi jima, ker vem, da je zelo kvalitetna hrana). Upam, da bosta Hills imela rada vsaj še nekaj časa (sem ravno kupila novih 15 kg ) - mojedva se namreč rada hitro premislita in se odločita, da jima te in te briketi niso všeč in potem jih ne bosta več jedla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov