Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Zarad tebe se zihr nam na glavo postavla (boli me, sam tvoj bodoči kuža se mi smil)), jst tud pač sam povem svoje mnenje.
Mam psico, bernsko planšarko, nikol ni skotila, ker sm jo dala sterilizirat!
Pa pomojem, da je to neki naravnga, če psica koti, psa, k bi se skotil brez ušes in repa pa še nism nikjer vidla!
Pa res maš neumesne primerjave. Pol najbol, da se tud vse ženske dajo streilizirat, da nas ne bo bolel, k bomo rojevale!
Pa res se mi ne da več ukvarjat s tabo, ti si misl svoje, jst si bom pa svoje
Mam psico, bernsko planšarko, nikol ni skotila, ker sm jo dala sterilizirat!
Pa pomojem, da je to neki naravnga, če psica koti, psa, k bi se skotil brez ušes in repa pa še nism nikjer vidla!
Pa res maš neumesne primerjave. Pol najbol, da se tud vse ženske dajo streilizirat, da nas ne bo bolel, k bomo rojevale!
Pa res se mi ne da več ukvarjat s tabo, ti si misl svoje, jst si bom pa svoje
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Sej js sm ti pa že 2 posta nazaj napisala, da se ni več za pogovarjat o tem..
Sicer pa kdo je reku, da bo moj pes te pasme? Če bom kdaj imela to pasmo, je to še vsaj 30 let ne bom, ker imam za prvega psa drugega v mislih. takrat pa najbrš ne bo več nijjer kupiranja tko, da se ti nima kej smilit.
Aja, še nisi vidla psa, ki bi se skotil brez repa? da ti razsvetlim tuki pojme, da pa sm js že ga in to je pasma avstralski ovčar, ki je lahko NBT. da boš vedla kaj to pomen, natural bob tailed, se pravi naravno brez repa.
Sicer pa kdo je reku, da bo moj pes te pasme? Če bom kdaj imela to pasmo, je to še vsaj 30 let ne bom, ker imam za prvega psa drugega v mislih. takrat pa najbrš ne bo več nijjer kupiranja tko, da se ti nima kej smilit.
Aja, še nisi vidla psa, ki bi se skotil brez repa? da ti razsvetlim tuki pojme, da pa sm js že ga in to je pasma avstralski ovčar, ki je lahko NBT. da boš vedla kaj to pomen, natural bob tailed, se pravi naravno brez repa.
- chilli
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
bubabiba napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:chilli napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Drugac pa sem skoraj skupaj padla, ko pridem ven iz ambulante (pa ze not ko sem bla sem iz druge ambulante slisala grozen zivalski "jok") in vidim psa z obrezanimi usesi.. Zdaj se tocno ne spomnim pasme, ampak je mislim da znacilno, da tem psom rezejo usesa. A ve katera kera pasma je to in ZAKAJ pri vragu to delajo??
je pa že jokal zaradi česa drugega ker mu ušes na živo niso rezali...
kupirajo pa ušes na pobrežju tudi ne.
Saj ti lahko tukaj govoris seveda kar hoces, samo ce sem jaz bla tam in sem to vidla pa se lahko glih na glavo postavis pa trdis da ne...
In se strinjam. To je mucenje zivali...
Sj mogoče so pa mogli rezat, zarad kakšnega zdravniškega razloga, kaj pa veš...
iz zdravstvenih ali lepotnih razlogov,
psu niso na živo rezali ušes pika fertik amen!
je imel povita ušesa potem? ne ? seveda ne!
psi imajo potem še 8 tednov ušesa napol povita in paličke notri da držijo ušesa pokonci (večina pasem). če bi imel ušesa povita, ti nebi videla da ima kupirana sploh, tak da nehi no!
poleg tega iz ušesa zeloooo kri teče, kupiranje ušes je operacija ki se opravlja v narkozi in niti slučajno kar tako v ambulanti da bi ti lahko slišala
cviljenje.
velja?
- chilli
- Sramežljivka
je po standardu ja, samo zdaj je itak prepovedano kupirat repe in posledično se je tudi standard spremenil.
enega imam že od mladička in ima repič, drugi pa je že prišel brez.
s tem da prvi tako lepo nosi rep, da zgleda kot da je kupiran. nič ga ne viha, niti se ne dotika hrbta z repom - posrečen primerek pač
drugi pa mora met lepo urejeno dlako na repu da sploh lep in enakomeren zgleda. hja ga bomo mogli lepo zrihtat za razstavo
enega imam že od mladička in ima repič, drugi pa je že prišel brez.
s tem da prvi tako lepo nosi rep, da zgleda kot da je kupiran. nič ga ne viha, niti se ne dotika hrbta z repom - posrečen primerek pač
drugi pa mora met lepo urejeno dlako na repu da sploh lep in enakomeren zgleda. hja ga bomo mogli lepo zrihtat za razstavo
-
bubabiba - Kofetarica
Luškana, oba sta samca ne?
Se mi pa vseeno bolj dopade tist s kupiranim repom
Upam, da bom oba dva dneva tam. V nedeljo sem ziher za v soboto pa še nevem čist, edin če mi bo ratal pridt tko, da grem mal prek od tam.
Lahko se kej vidmo ja, mene boš vidla kot eno ki zmešano fotografira na vse strani Kdaj pa ste vi?sobota, nedelja?ura?
Se mi pa vseeno bolj dopade tist s kupiranim repom
Upam, da bom oba dva dneva tam. V nedeljo sem ziher za v soboto pa še nevem čist, edin če mi bo ratal pridt tko, da grem mal prek od tam.
Lahko se kej vidmo ja, mene boš vidla kot eno ki zmešano fotografira na vse strani Kdaj pa ste vi?sobota, nedelja?ura?
-
bubabiba - Kofetarica
Zdelje sem se celo spomnla, da sm že vidla parsona z repom
Na lanskem CACIBU lj:
http://www.moj-album.com/slike/567647/j ... jcqd.v.jpg
Na lanskem CACIBU lj:
http://www.moj-album.com/slike/567647/j ... jcqd.v.jpg
- chilli
- Sramežljivka
joj za uro res še ne vem bomo pa oba dni
ja sej je mišljeno da ti je beli bolj všeč
je že kar uspešen razstvni pes glede na to da ima že ameriški in portugalski šampionat, za slovenskega se bomo pa še potrudili
Jacek se pa ne razstavlja več ker je kastriran, pa tudi ni glih po nekih naslovih segal no...
sta pa oba v prvi vrsti moja carteka in agilitaša (začetnika) da ne bo od kod kakšne pripombe da jih imam samo zaradi razstav
ja sej je mišljeno da ti je beli bolj všeč
je že kar uspešen razstvni pes glede na to da ima že ameriški in portugalski šampionat, za slovenskega se bomo pa še potrudili
Jacek se pa ne razstavlja več ker je kastriran, pa tudi ni glih po nekih naslovih segal no...
sta pa oba v prvi vrsti moja carteka in agilitaša (začetnika) da ne bo od kod kakšne pripombe da jih imam samo zaradi razstav
- chilli
- Sramežljivka
treniramo v mb-ju.
ne razstavljajo se kastrirančki ne, razen s posebnim dovoljenjem (v UK, za slovenijo nisem ziher).
samo ker itak ni preveč perspektiven se s tem ne ukvarjam.
ja če šteješ tisto malo rjavega na uhcu je rjavo bel ja:)
ne razstavljajo se kastrirančki ne, razen s posebnim dovoljenjem (v UK, za slovenijo nisem ziher).
samo ker itak ni preveč perspektiven se s tem ne ukvarjam.
ja če šteješ tisto malo rjavega na uhcu je rjavo bel ja:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov