Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Hm, jst mam pa en problem, k se zdej vleče že kr nekej časa .
Mam zlatega prinašalčka, star je 11 let in pol. Dignosticirali so mu že artritis, obrabo kolkov in medvretenčnega hrustanca (za to skrbimo) + revmo.
Težava v zadnjem mesecu je pa, da se nenadzorovano grize. Mami mi je povedala, da ima alergijo na sonce. Imel je šampon proti alergiji, pa ni kaj preveč pomagal. Zdej me pa zanima, če katera ve kako se še na kakšen drug način omili to srbečico, magari z mešanico določenih kuhinjskih sestavin ali pa kaj podobnega.
Res prosim, prosim, prosim, prosim za odgovore!! ker drugače se bo živega pojedel.
"Lustra" mu pa tud ne bom kupovala, ker drugače bo znorel zavoljo srbenja
Mam zlatega prinašalčka, star je 11 let in pol. Dignosticirali so mu že artritis, obrabo kolkov in medvretenčnega hrustanca (za to skrbimo) + revmo.
Težava v zadnjem mesecu je pa, da se nenadzorovano grize. Mami mi je povedala, da ima alergijo na sonce. Imel je šampon proti alergiji, pa ni kaj preveč pomagal. Zdej me pa zanima, če katera ve kako se še na kakšen drug način omili to srbečico, magari z mešanico določenih kuhinjskih sestavin ali pa kaj podobnega.
Res prosim, prosim, prosim, prosim za odgovore!! ker drugače se bo živega pojedel.
"Lustra" mu pa tud ne bom kupovala, ker drugače bo znorel zavoljo srbenja
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Mi imamo zdaj tudi nenormalne probleme s temi bolhami . Prvo ko smo opazili bolhe, ji je veterinar dal ampulo. Zdi se mi, da ni nič pomagala, zato smo jo skopali s šamponom proti vsem tem parazitom in je kak teden mogoče bil mir, potem pa spet same bolhe. Zdaj trenutno ima gor ovratnico-ko je za pse od 3. meseca dalje, vendar tudi to ne pomaga proti bolham! Klopa že zelooooo dolgo ni imela nobenega, tako da proti klopom očitno pomaga, samo kaj naj pa proti bolham?Ne vem več kaj naj naredimo ,ker mala se nonstop samo praska . Kako ve rešujete te težave pri svojih psih? A pri vaših te ampule resnično delujejo?
Tudi muce so zdaj dobile bolhe, ker se veliko družijo s psičko, ampak njim več ali manj pomaga šampon-vseh najbrž ne odstrani, ampak ni pa neke panike.
Tudi muce so zdaj dobile bolhe, ker se veliko družijo s psičko, ampak njim več ali manj pomaga šampon-vseh najbrž ne odstrani, ampak ni pa neke panike.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Če ima pes bolhe in je v hiši, je treba razkužiti vse prostore, kjer pes leži, kakšne deke ali, če ima kaj takega, česar ni škoda, je pa najbolje, da se vrže stran. Enako velja za pesjak - bolhe je treba uničiti, ni dovolj, da pes dobi samo ampulo.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Nenene, naš pes nima bolh.
Spremembe na koži so pa vidne ja; rane celo.. Zdej sem kupila neko osvežilno-zdravilno kremo, tako da ga bom ali s tem ali pa b-panthenom namazala...
Drugače pa veterinar nam je dal šampon, ki pa res ni vredn svojega denarja.
Spremembe na koži so pa vidne ja; rane celo.. Zdej sem kupila neko osvežilno-zdravilno kremo, tako da ga bom ali s tem ali pa b-panthenom namazala...
Drugače pa veterinar nam je dal šampon, ki pa res ni vredn svojega denarja.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Jaz bi ga na ranjenih mestih umila s Plivaseptom in pa odšla k drugemu veterinarju po mnenje.
Pa ste ziher, da je to alergija na sonce? Grizenje bi lahko bilo tudi psihičnega izvora. Je v kratkem pes doživel kakšne večje spremembe (npr. nov družinski član, preselitev, nova žival ipd.)?
Pa ste ziher, da je to alergija na sonce? Grizenje bi lahko bilo tudi psihičnega izvora. Je v kratkem pes doživel kakšne večje spremembe (npr. nov družinski član, preselitev, nova žival ipd.)?
-
Maya19 - Kofetarica
Kaj je normalno, da se psička stara 4 mesece spravi na mačko od zadaj in dela enako kot pes psici ko se parita ?! No vem da ni normalno, ampak a je katera že videla kaj takega pa zakaj je to tak? 100% je psička in sem jo že nekajkrat videla da se je spravila na naše mačke in tudi na mačka. Mislim kaj ji je, da to počne? Prvič imamo psičko, prej smo vedno imeli psa, tako da s tem nekako nimamo izkušenj in mi ni jasno 1.zakaj to dela, če je psica in 2. ali ne ve, da mačke niso njene 'pasme' in se to ne dela?
-
Maya19 - Kofetarica
^to že, ampak zakaj pa potem zraven dela takšne gibe kot pes pri parjenju oz. naskakovanju (mater ne vem niti kako bi se izrazila ) s tem, da je ona pač psica? Sej te bi pač skočila na mačke in si jih tako podredila, čeprav je sama še manjša od taprave odrasle mačke. Mi je bil danes ati smešen, ker je to prvič videl (prej ni verjel) in mi je rekel: Veš jaz pa ne vem, če je naša tamala res psička. Pojdi rajši še enkrat pogledat
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja, to je naskakovanje, psica si hoče podrediti mačko. Sicer ne vem, kako se boste zmenili pri vas, ampak pri nas je to strogo prepovedano, ker to, kdo bo komu šef, določam samo jaz, tako da psica pri vsakem takem poskusu leti dol z mačke ali z druge psice.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
Ima katera idejo kako mojo malo "mrcino" naučit, da ne bi notri kakala in lulala?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov