Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Elle_woods - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2009
svetlana5- bi ti z veseljem odgovorila, sam se mi zdi da gre potem moja anonimnost papa...
Sem pa vzela kužka v zadnjem času ( kakšen mesec nazaj)
Je največji cukr, sam cartal bi se
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Elle_woods napisal/-a:svetlana5- bi ti z veseljem odgovorila, sam se mi zdi da gre potem moja anonimnost papa...
uživajta
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
Malo sem pobrskala po enciklopediji kakšen je portugalski vodni pes, ki je zdaj prvi pes Amerike. Po dlaki, striženju in značaju je zelo podoben pudlju.
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Js tud mam eno leto starga yorshierskega terierja, pa se sploh noče cartlat odkar ga mam se cartla sam ko je zaspan..Drgač pa kr stran gre pa ti igračo prnese:) a mislite da se bo to spremenilo al bo z leti še hujš?:)
-
Devilish - Komunikatorka
Js tud mam eno leto starga yorshierskega terierja, pa se sploh noče cartlat odkar ga mam se cartla sam ko je zaspan..Drgač pa kr stran gre pa ti igračo prnese:) a mislite da se bo to spremenilo al bo z leti še hujš?:)
-
_malena_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
Poskušaj ga navadit na to, da je crkljanje nekaj dobrega. Recimo, ko ga crklaš, mu zraven dajaj priboljške ali kaj podobnega.
Moj kuža se tud ni hotel crkljat, zdaj pri 8ih mesecih pa že včasih sam pride do mene, da se malo pocrkljama...
Moj kuža se tud ni hotel crkljat, zdaj pri 8ih mesecih pa že včasih sam pride do mene, da se malo pocrkljama...
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
Devilish napisal/-a:Js tud mam eno leto starga yorshierskega terierja, pa se sploh noče cartlat odkar ga mam se cartla sam ko je zaspan..Drgač pa kr stran gre pa ti igračo prnese:) a mislite da se bo to spremenilo al bo z leti še hujš?:)
A si se ti prej sploh kaj pozanimala o karakterju psa? Pri vzreditelju, mislim, pa glede pasme nasploh. Ker vsi terierji, ne glede na to, ali so majhne kosmate kepe ala yorkiji ali bullterier, so daleč od tega, da bi se crkljali. Z njimi je treba full delat in jih imet ves čas miselno aktivne, ker imajo ogromno energije.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
Pa še to - in ni čudno potem, da ima toliko teh tamalih psov tak negativen prizvok, ker se jih kupuje glede na videz, ne pa karakter. Pol pa postanejo majhni tečni bevskači. Ni vsak majhen kosmat pes, pes za crkljanje (oziroma malo je takšnih).
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- andrejka2x
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2006
jah...dolg časa že spremljam tole..pa mi je kr mal smešno vse skupej...kdo pravi, da so rodovniški psi dragi??
men se ne zdijo dragi...se ljudje vsaj zamislijo ko kupujejo psa..predvidevam, da če si že pripravljen dat 600 ali več € za psička boš vsaj lepo skrbel zanj..če ne zarad ljubezni pa vsaj zarad denarja..midva mava oba psa z rodovnikom..tud skrbiva zanju lepo..sta šolana in vse...pa mava tud brejo psičko labradorko in verjemte mi, da ne bova prodajala mladičev pod ceno..zakaj??prvič zato, ker so pregledi zanjo in potem vsa cepljenja, čipiranje zanje prekleto dragi...drugič pa zato, da bo mladička bo kupil kak kre*** ki ga bo tepu in podobno...ne hvala...cena za pesjane je dostkrat prenizka...
men se ne zdijo dragi...se ljudje vsaj zamislijo ko kupujejo psa..predvidevam, da če si že pripravljen dat 600 ali več € za psička boš vsaj lepo skrbel zanj..če ne zarad ljubezni pa vsaj zarad denarja..midva mava oba psa z rodovnikom..tud skrbiva zanju lepo..sta šolana in vse...pa mava tud brejo psičko labradorko in verjemte mi, da ne bova prodajala mladičev pod ceno..zakaj??prvič zato, ker so pregledi zanjo in potem vsa cepljenja, čipiranje zanje prekleto dragi...drugič pa zato, da bo mladička bo kupil kak kre*** ki ga bo tepu in podobno...ne hvala...cena za pesjane je dostkrat prenizka...
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
ja, pse tepejo samo tisti, ki nimajo, oz. majo mal dnarja...glede na to, da v moji denarnici trenutno vlada suša, sigurno svojga psa pretepem saj 5krat na dan
kdor hoče met psa za crklanje, pa da je mejhn, je prava izbira maltežan. To so pa nenormalno crtljivi, včasih že skor preveč. No, govorim o svojem, sam tut ostali ki jih poznam so isti. sam da je lahko v naročju, se čoha, pa da je središče pozornosti in je hepi. Cukrčki mali :bussi:
kdor hoče met psa za crklanje, pa da je mejhn, je prava izbira maltežan. To so pa nenormalno crtljivi, včasih že skor preveč. No, govorim o svojem, sam tut ostali ki jih poznam so isti. sam da je lahko v naročju, se čoha, pa da je središče pozornosti in je hepi. Cukrčki mali :bussi:
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Nevem no,ampak tist ko bo hotel imeti rodovniškega psa, si ga bo itak kupil slej ko prej. Bo pač tak dolgo dajal denar na stran(če pač nima dost denarja), da si ga bo lahko kupil. Družina mojega fanta se zdaj zanima za rodovniško argentinsko dogo pa jo bodo verjetno tudi kupili,čeprav so včasih kar presenečeni kake cene jim eni vzreditelji postavljajo. Sama vem, da bi prej kot nekega rodovniškega psa, vzela psa iz zavetišča,pa vseeno al je mešanček al pa nevem kaj. Pa to ne zato,ker mi je 'škoda' dati tist denar za psa, ampak zato, ker so zavetišča itak prenapolnjena in nekateri takih psov sploh povohajo ne . Dajmo načrtno 'proizvajat' čistokrvne pse, jih prodajat pa mastno služit z njimi, ker niso zavetišča tak fejst polna in je tistih psov tam not tak vseeno ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Devilish napisal/-a:Js tud mam eno leto starga yorshierskega terierja, pa se sploh noče cartlat odkar ga mam se cartla sam ko je zaspan..Drgač pa kr stran gre pa ti igračo prnese:) a mislite da se bo to spremenilo al bo z leti še hujš?:)
ok...pes ni igrača!
Nevem zakaj bi se MOGU cartat, sploh takrat ko ti hočeš?
Ne vzemi zdej tega kot napad, kot bodo verjetno usi drugi, ampak psa ne morš navast/prepričat/prisilit, da se bo cartal, če se noče.
To je isto, kot če tebi nebi bilo do stiskanja, pa bi te dragi prisilil, ti težil, da se stiskaj.
pač je takega karakterja.Mogoče se bo spremenil sčasoma, mogoče ne.
Zdej nevem, če maš mačko, ampak maćke so ponavad dobr primer cartanja, samo ko njim paše.Jst sm navajena, da če noče noče in jo pustim, da sama pride.sej nimaš kej druzga, razen če jo držim in jo božam in jo silim...to pa ne gre a ne.
Glede rodovniških se bom strinjala z Mayo ( ).
jst osebno bi šla po psa v zavetišče...
je pa res, da rodovniški stanejo.Lih zadnjič sem se pogovarjala z eno ki ima rodovniškega hrta (nevem točno kter hrt, tak manjši) in je pač povedala koliko stanejo usi ti papirji in use ostalo.Ni lih poceni.Je pa res, da je treba preverit vzreditelja, da ne naletoiš na kšnga fejk, kterih je očitno usak dan (pre)več
-
Devilish - Komunikatorka
frigga napisal/-a:Pa še to - in ni čudno potem, da ima toliko teh tamalih psov tak negativen prizvok, ker se jih kupuje glede na videz, ne pa karakter. Pol pa postanejo majhni tečni bevskači. Ni vsak majhen kosmat pes, pes za crkljanje (oziroma malo je takšnih).
Dej ne napadaj brez razloga seveda sm se pozanimala, vem kakšni so terierji, poznam njihov karakter, pa verjemi da je lepo vzgojen pa ne laja za brezveze tko kot večina malih psov, ampak me pač zanima, ker poznam kr par terierjev ki se z veseljem carltajo Jeez folk sej še sam pizdite ko hoče kdo kaj vprašat..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov