Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Pa čim manj ji probi dajat teh priboljškov (kao mesnih palčk, pa piškotkov, pa unih 'umetnih' kosti, pa take zadeve), ker bog ve, kva dajo vse notr. Jst dam svoji včasih sam kšno velko govejo kost, da jo mal obgloda, pa da se mal zamot.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bubabiba napisal/-a:Na tvojem mestu ne bi kar z eno raztopino razkuževala. Saj greš lahko do veterinarja pa rečeš kar bi rada in ti bojo dali, saj tok pa spet ni. Lahko da se je poškododvala tudi na vrtu, moj maček se je v stanovanju že.
se strinjam.ne maži z nečim kar ne veš kaj bo.v lekarni dobiš recimo fiziološko raztopino in namažeš oziroma očistiš s tistim.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
*purple* napisal/-a:a je važno?
pes ma pač artiritis, jebeš, usak ga lohk faše.
Se strinjam s temle ( ).
Ne vem, kakšno evidenco vodiš, ampak tega podatka tle gor ne mislm pisat, kr dejansko ni relevantn (osebno sm mnenja, da pr smoli našga kužata, rejc nima velik zravn).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
O bog, če ne drucga, pa skrivam izvor našga psa ... ah, ja.
Ne, ni skriunost, ampak ne mislm blatit imena u jaunosti, kr to, da povem, da ma kuža artritis in se nekdo takoj naveže na rejca in predvideva povezavo tega dvojga, mi pač ne deluje kot "zgolj za lastno evidenco".
Ne, ni skriunost, ampak ne mislm blatit imena u jaunosti, kr to, da povem, da ma kuža artritis in se nekdo takoj naveže na rejca in predvideva povezavo tega dvojga, mi pač ne deluje kot "zgolj za lastno evidenco".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov