Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
brezveze da komeniram... kot, da bi šla z glavo ob vooootel zid
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 26. Sep. 2008 13:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
poglej, jaz ne zagovarjam nobenne psarne, slo se je za tisto BESEDILO, ne za psarno, se ne menimo o psarnah, ampak o RODOVNIKIH oz. vzreji...tako da nevem zakaj napadas z necim-moj pes pa ni tretjerazredno scene, ampak mi je VSE na svetu-ne nabiraj si ega s tem , ko hoces prizadeti druge, meni s temi zaljivkami nisi, ker dobro vem kako je na stvari s temi psi.
-
jaz sem tu povedala samo svoje mnenje.
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 26. Sep. 2008 16:08, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Sessa - Cosmopolitanka
Jaz pa sem tu zato, da povem, da ni res, ker mam psa z ene izmed tvojih 'nevrednih' psarn in je krasn, najlepsi na svetu..tako bo rekel vsak ki ima psa, ni vazno kera psarna je, zakaj se hoces zdaj kregat? zakaj se ti zdi tako pomembna ta jolyans?? tudi drugi psi dobivajo krasna priznanja, se boljsa od nje-potem pa je najkvalitetnejsa??
-
seveda, vsi dobri psi dobijo priznanja.
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 26. Sep. 2008 16:08, skupaj popravljeno 2 krat.
-
* prevelike slike
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 26. Sep. 2008 16:09, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Agnesana - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 9. 2008
Za zacetek se bi Vam rada predstavila...
Sem Irena Nuc, vzrejam shih tzuje, psarno z imenom Agnesana sem registrirala l.1993...
Me veseli, da so tudi na tem forumu strokovnjaki, ki se spoznajo na pasmo shih tzu in na kvaliteto psov iz dolocenih psarn .
Nekaj osnovnih informacij o moji vzreji lahko najdete na netu: http://agnesana.net. Za podrobnejse informacije o nasih shih tzujih pa nas kontaktirajte na elektronski naslov: shihtzu@agnesana.net.
Priporocam vam v branje tole...:
*S pljuvanjem po drugih vzrediteljih ne pripomores k boljsi kvaliteti svojih psov.
*Sampionati so titule, ki jih ima kar nekaj dobrih psov. Podatke lahko najdes celo v rodovnikih.
*Dobro je imeti znanje o imenih psov, njihovih prednikov, od kod izvirajo.
*Se posebej je dobro prebrati kaj pise pod sliko, ki jo ukrades z interneta...
Komentar k slikam, ki so bile objavljene par postov prej:
**prva slika(vir slike??): Tellenmussukat Onnea Aika, uvoz iz Finske (rojen 28.03.2007), rodovnik najdete na moji internetni strani (ima celo nekaj malega sampionov;-)...). Slikan na razstavi v Hrusici (BTW..., avtor fotografije: Bunjevcevic), sodnik Edh Kenneth (Svedska), ocena: Prvak mladih, Junior Best Of Breed
**druga slika(vir slike??): Jolyan's Tabasco Twister (rojen 15. 12. 2005), rodovnik najdete na njegovi osebni strani in na strani Jolyan's (se splaca pogledat:-). Na razstavi v Hrusici istega dne dosegel CAC in Prvak Pasme(po mojem mnenju zasluzen dosezek!:-)! p.s.: upam, da je del lepote dobil tudi od njegovega dedka Agnesana Samurai-a...
Sem Irena Nuc, vzrejam shih tzuje, psarno z imenom Agnesana sem registrirala l.1993...
Me veseli, da so tudi na tem forumu strokovnjaki, ki se spoznajo na pasmo shih tzu in na kvaliteto psov iz dolocenih psarn .
Nekaj osnovnih informacij o moji vzreji lahko najdete na netu: http://agnesana.net. Za podrobnejse informacije o nasih shih tzujih pa nas kontaktirajte na elektronski naslov: shihtzu@agnesana.net.
Priporocam vam v branje tole...:
*S pljuvanjem po drugih vzrediteljih ne pripomores k boljsi kvaliteti svojih psov.
*Sampionati so titule, ki jih ima kar nekaj dobrih psov. Podatke lahko najdes celo v rodovnikih.
*Dobro je imeti znanje o imenih psov, njihovih prednikov, od kod izvirajo.
*Se posebej je dobro prebrati kaj pise pod sliko, ki jo ukrades z interneta...
Komentar k slikam, ki so bile objavljene par postov prej:
**prva slika(vir slike??): Tellenmussukat Onnea Aika, uvoz iz Finske (rojen 28.03.2007), rodovnik najdete na moji internetni strani (ima celo nekaj malega sampionov;-)...). Slikan na razstavi v Hrusici (BTW..., avtor fotografije: Bunjevcevic), sodnik Edh Kenneth (Svedska), ocena: Prvak mladih, Junior Best Of Breed
**druga slika(vir slike??): Jolyan's Tabasco Twister (rojen 15. 12. 2005), rodovnik najdete na njegovi osebni strani in na strani Jolyan's (se splaca pogledat:-). Na razstavi v Hrusici istega dne dosegel CAC in Prvak Pasme(po mojem mnenju zasluzen dosezek!:-)! p.s.: upam, da je del lepote dobil tudi od njegovega dedka Agnesana Samurai-a...
-
meni so pač eni psi lepši od drugih!
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 26. Sep. 2008 16:09, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Sessa - Cosmopolitanka
Mislim, da si prestopila vse meje dobrega okusa-kaj ne spoštuješ nikogar?
Gospa naju je obe postavila na trda tla, ker se spuščama v temo, o kateri obe pravzaprav ne vema nič.
Kaj ne znaš brati?? Prav tako je pohvalila jolyansinega psa in ni slo za promoviranje ali branjenje, pac pa za dejstva.
Žalostno je, da ne poznaš ne mej, ne sramu.
Gospa naju je obe postavila na trda tla, ker se spuščama v temo, o kateri obe pravzaprav ne vema nič.
Kaj ne znaš brati?? Prav tako je pohvalila jolyansinega psa in ni slo za promoviranje ali branjenje, pac pa za dejstva.
Žalostno je, da ne poznaš ne mej, ne sramu.
-
tudi ja. en del podeduješ, ostalo je pa nega. ta pa je na lastniku. (sej v bistvu je podobno tud z našimi lasmi)Roberta R. napisal/-a:a ni to tut malo odvisno od tega kako lastniki skrbijo za pse? pač pr slikcah se pozna pr dlaki..
-
Agnesana - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 9. 2008
Objavljeno: Čet Sep 25, 2008 19:33 Naslov sporočila:
vidim da ste hitro sprožili akcijo človek vam itak ne pride do dna, ampak dejstvo je, da so psi iz jolyansa lepši in boljši od psoc is kalsanga in agnesane. in by the way, gospa iz psarne za razliko od vas ne rabi svojega imena branit ali promovirat, tako kot vi. že to govori zase
sama nisem nikoli rekla, da sem ekspert za pse, imam pa oči ter znam brat in sem med izbiranjem svojega psa le-te vrline uporabila. se je obrestovalo
razmazena_maca... Pametneje bi bilo uporabiti argumente pri tvojih trditvah ...
vsekakor pa imas pravico do svojega mnenja, dokler tega ne uporabljas (javno) za zaljenje in podcenjevanje.
Se nekaj, jaz ne potrebujem "fanov", ki bi s pljuvanjem po ostalih vzrediteljih reklamirali mojo vzrejo .
Upam, da je tole napisano dovolj razumljivo .
Veliko veselja s tvojim novim ljubljenckom!
Lp
Irena
vidim da ste hitro sprožili akcijo človek vam itak ne pride do dna, ampak dejstvo je, da so psi iz jolyansa lepši in boljši od psoc is kalsanga in agnesane. in by the way, gospa iz psarne za razliko od vas ne rabi svojega imena branit ali promovirat, tako kot vi. že to govori zase
sama nisem nikoli rekla, da sem ekspert za pse, imam pa oči ter znam brat in sem med izbiranjem svojega psa le-te vrline uporabila. se je obrestovalo
razmazena_maca... Pametneje bi bilo uporabiti argumente pri tvojih trditvah ...
vsekakor pa imas pravico do svojega mnenja, dokler tega ne uporabljas (javno) za zaljenje in podcenjevanje.
Se nekaj, jaz ne potrebujem "fanov", ki bi s pljuvanjem po ostalih vzrediteljih reklamirali mojo vzrejo .
Upam, da je tole napisano dovolj razumljivo .
Veliko veselja s tvojim novim ljubljenckom!
Lp
Irena
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
razmazena_maca mislim s kakšno pravico imaš za govorit kdo je boljši in kdo ne? Ker nisi noben kinolog in poznavalec pasme...niti do kolen jim ne sežeš.
In veš, da je obrekovanje kaznivo? Tudi po forumih ja..in te prav lahko tožijo zaradi tega. in sama osebno poznam psarno Kalsang in ji bom seveda posredovala tvoje blatenje, ker imajo pravico vedet, kdo o njih govori neupravičena dejstva.
In veš, da je obrekovanje kaznivo? Tudi po forumih ja..in te prav lahko tožijo zaradi tega. in sama osebno poznam psarno Kalsang in ji bom seveda posredovala tvoje blatenje, ker imajo pravico vedet, kdo o njih govori neupravičena dejstva.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov