Ljubljenčki - psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
Zakaj pa strigla trepalnice, sploh če je ne motijo?
zakaj pa potem strižemo dlako? sej dlaka ne moti psa (razen če ima cofe)
to, da jo ne moti sem ocenila jaz, če jo pa res pa ve samo ona. pa tudi zaradi estetskega videza.
-
_malena_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
Ker imamo ravno temo o psih, pa bi tukaj vprašala... Rada bi imela psa, mešančka, mladička. Iščem psička, ki bo manjše rasti, najraje bi videla da je mešanček katere izmed dolgodlakih malih pasem (yorkshirski terier, maltežan, shih-tzu, ...).
Če katera ve za koga, ki ima takšne mladičke doma... Povejte
Če katera ve za koga, ki ima takšne mladičke doma... Povejte
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
sokolja napisal/-a:Zakaj pa strigla trepalnice, sploh če je ne motijo?
zakaj pa potem strižemo dlako? sej dlaka ne moti psa (razen če ima cofe)
to, da jo ne moti sem ocenila jaz, če jo pa res pa ve samo ona. pa tudi zaradi estetskega videza.
Aja sebi strižeš lase, a trepalnice tudi? Res nisem še slišala, da bi kdorkoli sebi strigel trepalnice, še manj pa svojemu psu.
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
[quote="_malena_"]Ker imamo ravno temo o psih, pa bi tukaj vprašala... Rada bi imela psa, mešančka, mladička. Iščem psička, ki bo manjše rasti, najraje bi videla da je mešanček katere izmed dolgodlakih malih pasem (yorkshirski terier, maltežan, shih-tzu, ...).
..
..
Zadnjič spremenil Devilish, dne 08. Avg. 2008 15:23, skupaj popravljeno 2 krat.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Malena tukaj je en mlad pes, zelo podoben yorkiju http://www.mojpes.net/forum/index.php/t ... 364.0.html
Pa še en podoben šicuju
http://www.mojpes.net/forum/index.php/t ... 370.0.html
Pa en mladiček, ki bo manjše rasti:
http://www.mojpes.net/forum/index.php/t ... 731.0.html
Vsi so iz zaveetišča Horjul.
Pa še en podoben šicuju
http://www.mojpes.net/forum/index.php/t ... 370.0.html
Pa en mladiček, ki bo manjše rasti:
http://www.mojpes.net/forum/index.php/t ... 731.0.html
Vsi so iz zaveetišča Horjul.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ a kužiji so za oddajo?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sokolja napisal/-a:da ne odpiram nove teme bom kar tukaj uprašala. moja psička ima ful dolge trepalnice cca 5 cm, se že malo zvijajo na koncu. ni videti da bi jo motilo ampak ljudje - nikakor strokovnjaki - mi skos govorijo naj jih postrižem da ima kao predolge. ampak trepalnice imajo svoj namen in se mi zdi odveč da bi jih strigla.
mnenja, mnenja,mnenja......nasveti
me prav zanima kakšen poznavalec živali ti ej predlagal kej tazga.tale sigurno nima treh gladkih
trepalnice imajo svoj namen in če ma pes daljše trepalnice, je to sigurno za kaj uredu.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
To me je spomnl na mojo frizerko ... ženska si je s familijo omisnla zajca, pa bi mu mal brke postrigla, kr jo motjo med crklanjem . Khm?!
Profesionalna deformacija, razumem, ampak brke, trepalnce, dlaka, krempli, use to je tm zato kr mora bit, okrasja, k bi blo samo seb namen pr živalih (večinoma) ni.
Lih tko mi ni jasno delanje čopkou sred glave iz dlake, k pada kužatu čez oke, brezpotrebno (estetsko?) striženje dlake, k ni tm sam za zimske čase, ampak tut polet opraula svojo funkcijo, ...
Profesionalna deformacija, razumem, ampak brke, trepalnce, dlaka, krempli, use to je tm zato kr mora bit, okrasja, k bi blo samo seb namen pr živalih (večinoma) ni.
Lih tko mi ni jasno delanje čopkou sred glave iz dlake, k pada kužatu čez oke, brezpotrebno (estetsko?) striženje dlake, k ni tm sam za zimske čase, ampak tut polet opraula svojo funkcijo, ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
no nekateri kužki so namnoma narejeni taki kot so, dvomom, da yorkiju in podobnim dlaka, celo daljša kot so sami visoki, kaj koristi. Drugo je pa s kakšnimi npr. škoti itd... striženej dlake je po moje ok, traplnice in brke bi pa jaz kar pri miru pustila.
pa pa
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ kakšen dom?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov