Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
bubabiba napisal/-a:Še nikol slišala..čemu naj bi to sploh služilo?
Sem šele zdej vidla tvoje vprašanje. Jaz ga rabim zato, ker bova s fantom najbrž šla po Vilkota v četrtek zvečer in bo eno noč prespal pri nama v stanovanju, preden greva domov. In za to eno noč se mi lih ne splača kupovat tistega plastičnega WCja.
Drugače se pa strinjam z Angel, da je z mačkami manj dela kot s psi. Seveda se moraš lih tko z njimi ukvarjat, sam je čisto drugače. Kar se pa razmigovanja tiče...Naše dve se itak ene 2 uri na dan lovita po hiši, pol jih pa ponavadi še jaz malo rekreiram s kakšno vrvico. Pa zdej jim bomo še taka večja plezala uštimali. Aja, pa meni se zdi da z dvema mačkama ni kej dost več dela kot z eno. Samo dvojno jih moreš crtat, to pa itak ni panike, ane?
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Ubistvu je z dvema še manj dela, ker se igrata druga z drugo dost in se potem tebi ni treba lih neki velik igrat z njima. Ker če imaš enega mladička (to pravim za notranjega) se moraš precej ukvarjat z njim, ker bi se non stop igral..in se v tem nič ne razlikuje od psa, pri psu imaš samo več dela ker je še vzgoja zraven.
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
Mi smo na cesti lani poleti našli dva mladička, pa smo ju vzeli domov. Bila sta zelo navezana drug na drugega ker nista imela mamice. Z njimi je res malo dela, ker sta tako hotela biti vedno skupaj. Skupaj sta jedla in se tut crklala skupaj. Igrata se pa tako drug z drugim.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Tiavanna napisal/-a:Jooj, tele ribice mamo mi doma, pa sploh nisem vedla, da so od Petstages. Super so, res. Še pes jih hoče kdaj ukrast.
Čemu pa služijo tele ribice?
Jest bi tut mela še enga mucija, sam če nebi živeli v stanovanju... me je lubi prov hecal, da mi bo letos za rojstni dan spet mucka prnesu ... ma, če bi bli v hiši bi sigurno mela ene 3 (sivga, oranžnega pa črnega) tko za v stanovanje mi je pa to mal too much.
Drgač mi je pa včeraj skor srce poču k sem na cesti srečala eno potepuško mačko pa se je kuj prišla crkljat pa ful je bla prijazna pa sem ji pol res največ briketov natrosla (sem bla lih v nabavi) in je revca jedla k, da še nikol hrane ni vidla, boga ... me je prov prijelo, da bi šla tko kdaj mal naokoli pa bi potepuške mačke nahranla.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
No saj to me je zanimalo, ker mačke nimajo nikoli navadnega orehlada kot ljudje. Ponavadi je pretirano kihanje in izcedek iz nosa znak za kakšno bolezen ali slučajno obolenje zgornjih dihal(rhinotracheitis), ki je lahko za take mlade mucke celo usoden.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
Ja lej, vzrediteljica ga je še včeraj peljala k veterinarju in so rekli, da je čist navaden prehlad in da ni nič posebnega. Pa ona ma tut mačke že ene 15 let in mislim da se kar spozna. Itak pa ga tut mi peljemo jutri na pregled, sam dvomim, da je kaj resnega, ker je ful živahen in normalno je...No, bomo vidli jutri. Hvala za opozorilo vseeno.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
Sej vem, hvala ker pomagaš. Jutri ga vsekakor peljem tja (nikoli ne moreš bit preveč previden, ane ), ker ga grem tudi vpisat tle k veterinarju. Je pa bil včeraj pri vetu v Mariboru ker je bil tudi cepljen in naj bi blo vse ok. Sej mi je rekla vzrediteljica naj jo pokličem če bi blo karkoli narobe oz. naj ga peljem na kliniko, če bo nehal jest in pit (sam zaenkrat nič ne kaže na to, kar veselo opravlja oboje)... (zdej sem kar malo prestrašena)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov