Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
the big red machine napisal/-a:Tle pri nas so se mačke zadnji cajt non-stop gonile (ponoči se jih je slišalo vsak večer zadnja 2 meseca),ne vem od kje so se sploh vzele,prej so ble tle okoli samo 3 mačke,zdej pa jih je zmerej več.Samo sosed jih je utopil 4,ker jih je njihova skotila enih 6...
Takih ljudi pa ne razumem. A je sosedu res tako zelo težko dat tistih 20 000 sit (še ne znam v evrih ) za sterilizacijo če mladih noče.
Tiavanna ta wc za enkratno uporabo sem vidla v trgovini Buba. Pejt pogledat če mate to trgovino, če ne jo boš pa sigurno našla v kakšni trgovini za male živali.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Takih ljudi pa ne razumem. A je sosedu res tako zelo težko dat tistih 20 000 sit (še ne znam v evrih ) za sterilizacijo če mladih noče
Zakaj bi dajal dnar,kar se spomnem to počne že odkar sem jst bil mulc (pa tle okoli ni edini),vedno ko gre z vrečko proti vodi se ve da je mačka mela mlade...
Če pa je kaka žival hudo bolna se pokliče kakega lovca da jo ustreli.Pa mu daš 2 deci vina v zahvalo in je rešeno.
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
the big red machine napisal/-a:Takih ljudi pa ne razumem. A je sosedu res tako zelo težko dat tistih 20 000 sit (še ne znam v evrih ) za sterilizacijo če mladih noče
Zakaj bi dajal dnar,kar se spomnem to počne že odkar sem jst bil mulc (pa tle okoli ni edini),vedno ko gre z vrečko proti vodi se ve da je mačka mela mlade...
Če pa je kaka žival hudo bolna se pokliče kakega lovca da jo ustreli.Pa mu daš 2 deci vina v zahvalo in je rešeno.
Aha, potem pa kar naj bo morilec al kaj?!! Čeprav počne to že dolgo časa ne pomen da je to kar počne pravilno. A se potem tudi nezaželenega otroka utopi al kaj?!
Za bolne živali pa obstajajo tudi veterinarji, povej mu to.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ronnie napisal/-a:the big red machine napisal/-a:Takih ljudi pa ne razumem. A je sosedu res tako zelo težko dat tistih 20 000 sit (še ne znam v evrih ) za sterilizacijo če mladih noče
Aha, potem pa kar naj bo morilec al kaj?!! Čeprav počne to že dolgo časa ne pomen da je to kar počne pravilno. A se potem tudi nezaželenega otroka utopi al kaj?!
Za bolne živali pa obstajajo tudi veterinarji, povej mu to.
Se strinjam s tabo Ronnie ... ampak nažalost je tak da ful velik ljudi to počne. Ne vem kak lahk.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Še vedno mislim da ni potrebno pretiravat glede tega...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Yazmeen ku je cotkanaaa prou iiiiiiiiiiiiii
če smo pa že pr metanju mačk u vodo...moja soseda je ista...mačka ji koti že 5 let in usa ta leta je zmetala mačke u vodo!! psiho!! 1x sm ji zatežila...pa me je samo grdo pogledla in šla stran...
če smo pa že pr metanju mačk u vodo...moja soseda je ista...mačka ji koti že 5 let in usa ta leta je zmetala mačke u vodo!! psiho!! 1x sm ji zatežila...pa me je samo grdo pogledla in šla stran...
- Pukipajki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
- Kraj: Vrhnika/Hrastnik
OK, se pravi se mucke niti ne razlikujejo glede zdravil toliko od psov (Pratel, Frontline). Kaj pa naj z mucko počnem ( res mi je žal, ampak vedno sem imela samo pse)? V smislu razgibavanja - se igram z njima z miško...?
Me niti ne skrbi, kako bosta psa sprejela mucka, skrbi me v obratni smeri, ker sta mojadva sončka bolj plašne narave, da me je strah, da bi ju mucka maltretirala . Včeraj sem celo noč razmišljala, če sem sploh že "sposobna" sprejeti še mucka - očitno ne vem nič o njih .
Me niti ne skrbi, kako bosta psa sprejela mucka, skrbi me v obratni smeri, ker sta mojadva sončka bolj plašne narave, da me je strah, da bi ju mucka maltretirala . Včeraj sem celo noč razmišljala, če sem sploh že "sposobna" sprejeti še mucka - očitno ne vem nič o njih .
Lp,
Nina
Živi življenje tako, da ti ne bo žal, da si živel(a). Zaupaj, a glej komu.
Nina
Živi življenje tako, da ti ne bo žal, da si živel(a). Zaupaj, a glej komu.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Pukipajki mucki so ravno tko scrkalnci kot psi, tudi z njimi se da ful velik igrat. Če mene prašaš je z mačko 100x manj dela kot s psom, ne zahtevajo toliko od tebe. Pač jasno da imajo za jest, vedno svežo vodo, da jih vsak dan pač malo pocrkljaš, se malo poigraš, sicer so pa dost same zase.
Ni neka velika umetnost, samo rad jih moraš imeti pa boš vidla, da se boste čist lepo imeli. Zakaj bi pa imela 2 mački in ne 1?
Ni neka velika umetnost, samo rad jih moraš imeti pa boš vidla, da se boste čist lepo imeli. Zakaj bi pa imela 2 mački in ne 1?
- Pukipajki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
- Kraj: Vrhnika/Hrastnik
Ma zato, ker me prijateljica prepričuje, ki ima ta dva mucka v začasnem varstvu, da bi bilo super, da bi vzela oba, ker sta navezana drug na drugega, ker vse skupaj počneta... Pa itak, če imava že dva psa, imava lahko še dva mucka, da bo glih
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov