Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
o boga...
našo je soseda udarla z vilami...in je mela krvavitve, rana se ji je razširla do pljuč in potem niti dihat ni mogla...boga pole smo ga mogli dat uspavat, ker ni blo več pomoči...ma od tega je že dolgo...kašnih 4 leta, malo več...
našo je soseda udarla z vilami...in je mela krvavitve, rana se ji je razširla do pljuč in potem niti dihat ni mogla...boga pole smo ga mogli dat uspavat, ker ni blo več pomoči...ma od tega je že dolgo...kašnih 4 leta, malo več...
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
joj, sAdie, sožalje. Vem kako ti je. Tudi mojo mačico je januarja povozilo in sem sem en teden skos sam jokala. Sicer je bla navajena, da gre vedno proč od ceste, ampak...sej ne vem kaj se je sploh zgodilo, vem samo, da sem misnla, da bom kar umrla. Še zdej jo vsi ful pogrešamo. Tako da zdej te mačice bodo kar notranje oz. bomo ogradili vrt, tako da ne bodo imele dostopa do ceste...
P.S.: MilkyWay, se bova kej zmenle, da jih prideš pocrtat?
P.S.: MilkyWay, se bova kej zmenle, da jih prideš pocrtat?
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
MilkyWay napisal/-a:o boga...
kaaaaaaj? ej...nimam besed...taki ljudje so za odstrel. I hate them so...ajm sori...
Taivana tudi meni je zelo zal za vaso ljubljenko...ampak zal jih vec ne mormo obudit nazaj. In pol kr podzavestno ostale zapiras v bajto, da se jim ne bi kaj zgodilo...
Ampak res so lepi... Male bele kepice
Zadnjič spremenil sAdie, dne 31. Maj. 2007 23:03, skupaj popravljeno 1 krat.
I love SISLEY& RW
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz sem v torek zvecer nasla malo muco. Ker imam obicajno s sabo tudi briketke, jih je dobila ze tam, kjer sem jo nasla in jih dobesedno pozrla. Potem je dva dni samo jedla pa je se vedno cisto koscena. No, razen v bauhita je malce bolj okrogla.
Negativna je na macji aids in levkozo ter prvic cepljena (cepljenje je treba se ponovit).
Zal smo ugotovili, da ni niti najmanjse moznosti, da bi se z naso kdaj zastekali, zato jo moram zal oddat. Zal pa zato, ker v svojem zivljenju se nisem videla muce, ki bi toliko predla in se toliko bozala. Pravo macje dete.
Temo bom sicer odprla se v malih oglasih, a vseeno ze tu prilagam sliko in dodajam stevilko, na kateri me dobite.
Stevilka: 040 792 165
Negativna je na macji aids in levkozo ter prvic cepljena (cepljenje je treba se ponovit).
Zal smo ugotovili, da ni niti najmanjse moznosti, da bi se z naso kdaj zastekali, zato jo moram zal oddat. Zal pa zato, ker v svojem zivljenju se nisem videla muce, ki bi toliko predla in se toliko bozala. Pravo macje dete.
Temo bom sicer odprla se v malih oglasih, a vseeno ze tu prilagam sliko in dodajam stevilko, na kateri me dobite.
Stevilka: 040 792 165
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst mam pa muco (Jessy), dougodlako tako lepo, pridno, prliznjeno ..no pa je zdej skotila dve mucice (Sej ne vem kaj sta al mucke al mucka ) ..dans sta stara 1mesc.. en je ful ful lep..tadrug je mal smešen..oba mata modre učke. A majo to usi mladi mucki? pa da se pol spremenijo ? (mam video sam ne vem kako ga prlept gor)
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Jaz pa sem ravno danes dobila eno mlado mucko, ki sicer ze samostojno zivi, brez mamice, pa mi je toook sweet, sam mal mjavka se, ko jo samo pustimo. Dala sem ji pa ime Lana... Me je oce mal presenetu ko jo je prinesu. Sicer pa sem ze prej imela pridnega mackona.. Sam potem smo ga oddal.. Uglavnm - macke so sweet.
-
.......
Zadnjič spremenil Lady_fLame, dne 29. Jun. 2011 12:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
bubabiba napisal/-a:Femme fatal kopiram še na kakšen forum..samo povej kje je že.
Hvala, kar daj. Jaz sem jo dala na macji-svet in mojpes.com.
Njena galerija
-
bubabiba* sej ne bi bil problem stanovanje in druzba, samo bolj starsi... Niti ne bi prenasali zivali tako dolgo. Pac, niso ljubitelji mack, kar pa sem jaz ravno pravo nasprotje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov